Melek Oğlum Seni Unutmayacağız :( :(

Amin Allah razı olsun. Kimse bu acıyı yaşamasın. Keşke burdaki herkes yanımda olabilseydi o zaman biraz daha güçlü durabilirdim.

Allah razı olsun sizinde başınız sağolsun. İnşaallah hayırlısıyla nasip olur birgün Fatih im abi oldu demek. oğlunuzu doya doya öpün Allah onu size bağışlasın

Evlat acısı ne denir ki..
Rabbim sabır versin..
Aynı acıyla sınanmış bir insan olarak;
dayanmak zor...
Rabbim sabrını veriyor..
Dilerim diğer gebelikleriniz de
sağlıkla kucağınıza almak nasip olur...

Evlat acısı ne denir ki..
Rabbim sabır versin..
Aynı acıyla sınanmış bir insan olarak;
dayanmak zor...
Rabbim sabrını veriyor..
Dilerim diğer gebelikleriniz de
sağlıkla kucağınıza almak nasip olur...
Amin Allah razı olsun. Siiznde başınız sağolsun.

Canım benim acını paylaşıyorum hep dua ettim yine Rabbim sabrını artırsın.. Acını hafifletsin, içini ferahlatsın..

Başınız sağolsun
İçim acısı okurken
Fatih iniz Nurlar içinde uyuyor şimdi

allah bol sabır versin en yakın zamanda yerini doldursun tabiki annesin fatihinin yeri apayrı olacak

Allah sabrinizi arttirsin Basiniz sagolsun.
Rabbim size sefaatci eylesin o melegi, cok uzuldum

Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm gözlerim doldu okurken. Allah sabırlarınızı versin dayanma gücü versin. Hasretinizi dindirsin inşallah ne diyeceğimi bilemedim.

Başınız sağolsun Allahım sabır versin. Doğumuma iki hafta kala bebeğimi kaybettim ben de. Sizi, acınızı çok ama çok iyi anlıyorum. Yazdığınız şeyler o kadar tanıdık ki. Dilerim en hayırlı zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız evlatlarınızı.

Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm gözlerim doldu okurken. Allah sabırlarınızı versin dayanma gücü versin. Hasretinizi dindirsin inşallah ne diyeceğimi bilemedim.
Amin Allah razı olsun diyecek bir şey bende bulamıyorum ki daha geçen hafta bugün tekmeliyordu beni hiç bir şeyin farkında olmadan hayal kurmaya devam ediyordum. Saatler sonra suyum geldi. Allah kimseye evlat acısı vermesin

Allah razı olsun sizinde başınız sağolsun. Allah kimsenin başına vermesin evlat acısını. İnşaallah hayırlısıyla nasip olur birgün hayırlı sağlıklı evlatlar bizlerede. Meleklerimiz abi abla olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…