Melek Oğlum Seni Unutmayacağız :( :(

Amin başınız sağolsun

Muhakkak öyle... ama o sizi bekleyecek siz girmeden cennete girmeyecek... evet zor bi sınav bende cok üzüldüm çünkü hamile olduğunuzu yazmıstınız biliyodum dış gebelik geçirdiğinizi falan da biliyodum bdv ye girince bakıyodum öyle sizin topiğinizi görünce cok üzüldüm Allah yardımcınız olsun

Amin Allah razı olsun

Günlerdir dua ediyorum senin için hep,çok üzüldüm hem de çok,Rabbim sana ve eşine dayanma gücü versin kardeşim,cennette bekleyen yavrun var seni,orda göreceksin onu inşAllah,okudukça yüreğime taş oturdu sanki,bende düşük yaptım ama tekmesini bırak kalp atışı bile alınamadı,yandım kavruldum bir pirinç tanesi için
inşAllah Rabbim yuvanı şenlendirsin sağlıklı evlatlarla tez zamanda canım

Başın sağolsun
Rabbim sabırlar versin
Söylicek başka bişey bulamıyorum (

Hz Ibrahim ateşe atıldı Allah dedi ..ateş gülistan oldu..evlât acısı nedir..ateşlerde yanmak..inş Allah o ateşi gülistana çevirsin.sabrinixi versin.
Cennette melek annesi oldunuz en kısa zamanda şu yalan dünyada bir evlat sevgisi daha tattirsin..veren o alan o ..ne desek anlamsız.. teselli vermek en zoru..dualara sarılın.. ferahlık versin Rabbim..Fatihiniz cenneti fethetmenize sebeb olsun..nuruyla karanliginixi aydınlatsın.hersey geçiyor her acı yaşanıyor.. bu dünyada hiç bir şey sonsuz değil...eminim Annecim üzülme çok güzel bir yerdeyim..diye sesleniyor teselli ediyor sizi..iyiki annem olmuşsun.. seni almadan cennete gitmeyeceğim burada bekliyorum diye fısıldıyor..her çocuk levh-i mahfuzda annesine babasına verilir .Siz onu ötelerden emanet aldınız.. emanet ne kadar duracağı belli değil.. rabbim uzun uzun ömürler olan gönlünüzce emanetler versin....inna lillâhi ve inna ileyhi raciun.ondan geldik dönüş gene onadir..

Allah razı olsun kimsenin başına vermesin evlat acısını. Sizlerin duasıyla ayakta duruyorum. İnşaallah görmek nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…