meleklerimiz resimleri ve hikayeleriyle...

gizem gözde rkydn maşallah meleklerinize cok tatlılar Allahım korusun inş.

gozde yazdıklarını okudum aglattın benii bende kavusurum inş. melegime

aayy canım Maşallah hemende buraya koşmuşun.biz iyice kk manyağı olduk he doğurunca bile burdayız..şaka bi yana çok tatlı canım bebeğin sanaa evlilik yıldönümü hediyesi vermiş.çok güzel bi mutluluk..Allahım hayırlısıyla büyümesini nasip etsin.Hastalıksız,dertsiz...

kuzularım, rknyd55 maaşallah kızlar bebelerinize ikisi de birbirinden güzel allah nazardan saklasın. şansları bol, bahtları açık olsun dilerim..tebrikler a.s.

kalemiti bitanem inş en kısa zamanda sende kollarına alırsın yavrunu...
yazma sırası sende sen yaz brasda biz ağlayalım ben ahala okurken ağlıyorumm:=)))

kuzularım rknyd allah uzun ömürler versn nazarlardan kazalardan belalardan korusun kuzucuklarını hiç ayırmasn rabbim...sağlıcakla büyütünzz inşş..

kuzularım, rknyd55 anacım kocaman maşallah meleklerinize ekim bebişleri nazlılar ama hak ediyolar hepside birbirinden güzel ve yakışıklı maşallah

kızlar hepınızı çok özledım 5 gundur gelen gıdenden fırsat bulup gıremedım guzel dualarınız beni aglattı darısı sızın başina.

kuzularım, rknyd55 gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün yavruları, çok ama çok tatlılar, maaşallah ikisine de

yorumlarınız için çok teşekkur ederım canım arkadaşlarım.opuyorumnanaktan

kuzularım, rknyd55 maşallah bebişlerinize ne kadar güzeller.....alllah nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…