meleklerimiz resimleri ve hikayeleriyle...

keremim maşallah kuzularına, allah bağışlasın. büyük oğlun da çok tatlıymış. süt emen kuzuyu benim için de bol bol kokla

keremim masallah 2 oglunda cok yakisikli olacaklar...Allah nazarlardan korusun...

canım sağol valla hemşirelerde çirkinimi sevdiler yakışıklı dieeee :ecrin_bebek:
keremim maşallah kuzularına, allah bağışlasın. büyük oğlun da çok tatlıymış. süt emen kuzuyu benim için de bol bol kokla

tşk ederiz teyzesi koklarım bu saatte emişiyoruzxzz...:ecrin_bebek:

Bir melek de benden!! Fırsat bulup giremedim 1 haftadır. 9 Ekim 2009 saat 09.16da genel anestezi sezeryan ile dünyaya geldi Elif'im. 3500g ve 51 cm olarak başlayan bebeğimiz birkaç gün içinde 2900g. lara düşünce anlaşıldı ki henüz sütüm gelmemiş ve sarılık değerleri yükselmiş, toplam 4 seans fototerapi uygulandı kızıma yoğunbakımda. Mevcut birkaç damla sütüm de sanırım o zaman kaçtı. Hemen hergün yapılan sarılık kontroller yüzünden bebeğimin ayağı iğne izi doldu. Allaha şükür dün itibarıyla tamamen atlattık sarılığı, ayrıca salı gününden bu yana mama (aptamil 1) ile beslendiğimizden kilomuz da 3300g.a çıktı teyzeleri. Şimdilik bizden bu kadar, yazarım yine... Maşallah deyin lütfennnnnn :Saruboceq:

oyyy kocaman maşallah canım meleğine çok güzel bir prenses olmuş opuyorumnanaktan

keremim felisim maşallah meleklerinize...
allah anneli babalı büyütsün....

felimsim maşallah kızınada sanada Allah saglık sıhat versin analı babalı buyusun inş.

keremim gözün aydın canım maşşallah çok tatlılar iki kuzunda
diğer resimlerede baktım maşşallah ne tatlı bebişler yaa rabbim nazardan korusun
hepinizin gözü aydın

keremim maasallah ya cok dadlular rabbim sizi hiç ayırmasın analı babalı saglıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin insallah...

oyy kususlarıma benim hepsi birbirinden güzel bu bebeklerin yaaa ALLAH ım hepsine saglık sıhhat versin analıbabalı büyüsünler insallah hepsine maasaallah

maşallah kuzulara Allah hepsine sağlık versin inş. tabi annelerede güç :) yeni gelen kuzularada Sağlıklı ömürler inş.

merhaba kızlar sonunda aldım niloşumu kucağımaşimdilik ilk doğum fotosunu ekliyorum malum sezeryan dikiş gaz sancısı misafirler. daha fazlasını daha sonra tekrar paylaşırım.. hepinizi öpüyırum

annesi maşallah nilimize güzelliğini annesinden almış canımcım opuyorumnanaktan

maşşallah Allah nazarlardan saklasın çok çirkin bişey bu opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…