Bugün sağlık ocağında tetanoz aşım vardı tansiyonum 17/ 11 çıktı aşı yapmadılar hastaneye yolladı acile gittim 3 te 6 ya kadar almadıolar doluydu çok ama ölçtüler tansiyonumu 18 10 çıktı en son 17 10 la içeri girdim tahlillerimi yaptılar temiz eko çektiler oda temiz tansiyon içerde 15 9 çıktı herşey normal yarın kadın doğumcuna gel dedi yolladı evde ölçtüm 16 10 bakalım yarın gitçez ne diycekler sabah gideriz habersiz bakmayım dedim sizi çok seviyorum öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin.
kızlar merhaba nasılsınız keyifleriniz iyi olsun inşallah
gülçin o cadoloza söyle seni üzmesin yolarız topikçe onu senin gibi neşe dolu kıpır kıpır tatlı gelini bulmuşda bunuyo hayat dolu harika birisin allahım yavrunla kocişinle uzun ömürlü mutlu hayat versin
hepinize günaydınlarrr güzel hatunlar nasılsınız
günaydınlarrr herkese
günaydın canımm nasılsınn ceren nasıll
günaydın canım iyiyimgünaydın nurcum nasılsın ilayda nasıll
günaydın birtaneemmmm günün aydın neşe içinde geçsin inşallaahhhhhh
gözümün nuru günaydın tatlişkom nasılsın???
tekrar günaydın meleğim.
iyiyiz şükür balım yine işteyiz işte sen gibi kaydirigubbakcemile3
cerende iyi teyzesi büyüyor günden güne her yeni günde yeni birşeyler öğreniyor cadım kaydirigubbakcemile3
günaydın canım iyiyim ilaydanın uyumsını bekliyorum kahvaltı yapacamdacokacimcoook
olsun bak hafta bitti sayılır çok çabuk geçiyor zamannn malesefffgünaydın birtaneemmmm günün aydın neşe içinde geçsin inşallaahhhhhh
gözümün nuru günaydın tatlişkom nasılsın???
tekrar günaydın meleğim.
iyiyiz şükür balım yine işteyiz işte sen gibi kaydirigubbakcemile3
cerende iyi teyzesi büyüyor günden güne her yeni günde yeni birşeyler öğreniyor cadım kaydirigubbakcemile3
günaydın canım iyiyim
ilayda sabah kestirmesiyapmaya hazırlanıyor
günaydın canım iyiyim ilaydanın uyumsını bekliyorum kahvaltı yapacamdacokacimcoook
olsun bak hafta bitti sayılır çok çabuk geçiyor zamannn malesefff
oyyy maşalalh kuzucuğuna daha neler neler öğreicekler ne şirinlikler yapıcaklar kim bilirr evet canım zaman geçiyor malesef mafoldumben
sorma yaa nasılda sevdiriyorlar kendilerini varya böyle severken mıncıklayasım gelooorr kaydirigubbakcemile3
günaydın hanımlar nasılsınız ? biz iyiyiz çok şükür bi sorun yok şimdilik şükürler olsun doğurmadım :)
hillaaallllll hoşgeldin yavru naber???
iyi olmana sevindim aman aman yat dinlen doğurma daha sana sıra varlmaz:
bu arda takvimlere noldu acaba?
canım her site artık kabul edilmiyor profiline gir bilgiyi uyarıyı görürsün yerimseniben
oy birileri vardı şimcik burda nereye uçtunus ya ben çok duramıyorum ama gidicem hemenmafoldumben
herkesin işi vardır güzelim çalışan kesim malum kaydirigubbakcemile3
ben gidiyorum sonradan gelenlere selam olsun.........................
kendine dikkat et ara ara gel haber ver yerimseniben
hoşgeldin canım nasılsın sorun olmamasına sevindimm yat dinlen hilalcimmgünaydın hanımlar nasılsınız ? biz iyiyiz çok şükür bi sorun yok şimdilik şükürler olsun doğurmadım :)
tahmin edebiliyorum gülçinimmm
kızlar merhaba nasılsınız keyifleriniz iyi olsun inşallah
nur hasta mısın tatlım dikkat et kendine kan değerini yükselticek şeyler ye vitamin al belin içinde çok üzüldüm inşallah kötü bişi çıkmaz
gülçin o cadoloza söyle seni üzmesin yolarız topikçe onu senin gibi neşe dolu kıpır kıpır tatlı gelini bulmuşda bunuyo hayat dolu harika birisin allahım yavrunla kocişinle uzun ömürlü mutlu hayat versin
arifem tatlım biliyosunki her daim aklımdasın ve dualarımdasın her yasin okuduğumda sanada yolluyom seni çok öpüyorum
filiz ablam hoşgelmişsin istanbula paşamızı kollarına alıp sağlıcakla yuvana dön inşallah ayy tatlı kuşum son zamanlar çoğumuz öyle idik bende de bacak arasında ağrı sinyalleri hep oluyodu sanki bebişim tam çıkıyomuş gibim dikkat et dinlen kuşum
burcu geçmiş olsun aşkoş vitamin takviyesi yap bol bol paşamıza geçmeden zaten yavrunun gazı var bide rabbim korusun grip olmasın
karpuz canım allah analı babalı etsin cemreyi kuzumun adaşını valla arkadaşım aynenn annelik çok meşakkatliymiş ama çokda harika
mavim tekrar allah berra ile uzun ömürlü mutluluklar nasip etsin size valla tatlım lohusa psikolojisini az yada çok hepimiz yaşadık kafana çok takıp herşeyi etkilenme herşey gelip geçici kuzumuzu öp
fatoşcum geçmiş ola tansiyonun sorunlu galiba dikkat et hayatım ne gerekiyosa hepsi kuzucuğun için önemli
beyazım deryam sen kızçen nasıl bakimm sen bol bol dersmi çalışıyon hala senin azmine ve hamilelikteki sabrına hep hayrandım zati iki canlı halinle hem okul hem hamişlik hemde onca misafirin kalabalığı ile baş ettin maşallah
canım ya geçmiş olsun inşallah şu tansiyon problemine kesin bir çözüm bulurlar ve herşey normale döner hayırlı hbaerlerle gel inşallah dularıımz senin için fatoşcum çok öpüyorummm
canım hoşgeldin nasılsın bi karşılaşamadık ya gece kuşu gibisin canımm iyiyiz çok şükür
bir yaramazlık yok çok şükür cemremiz nasıl büyüdümü annesi
duların içi teşekkür edrim canım allah razı olsunn sağol çok öpüyorum seni kendine çok dikkat et Şenizopuyorumnanaktan
canımmm çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine gerekirse yat dinlen hiç birşeye üzülme kafaya takma bebeğini düşün tansiyonunu bir şekilde normale çevirmek gerek.
lütfen tatlım kendine ve bebeğine çok çok dikkat et bizide habersiz bırakma
canoooommmm hoşgelmişsin nasseeennnn
valla bende yolacam zatiii o cadalozu meraklanma sen -tatlicadiarzu-
canımsın sen yaaaaaa sağol birtanem bu yazdıkların içime nasıl su serpti anlatamam canım yaaaa aminnn birrtanem aminnn rabbim herkese ailesi sevdikleri ile birlikte uzun sağlıklı ömürler nasip etsin gülücüklerle dolu....
slm teyzoşlar biz geldik kızlar ilacımı 1 den 2ye çıkardılar çok şükür iyim allah razı olsun hepinizden sizi çok seviyorumtahmin edebiliyorum gülçinimmm
slm teyzoşlar biz geldik kızlar ilacımı 1 den 2ye çıkardılar çok şükür iyim allah razı olsun hepinizden sizi çok seviyorum
slm ...gülçinim valla bilmiyorum ama orta kısım yapıştırma imiş zaten aynadan bakıyorum net şekilde göremiyorum annemler bakıp söyledi başlangıç ve bitiş noktasında dikiş var oda alınacak dikiş dikişler alınacak dedigine göre zaten renkli ip birazda dügümü belli sanırım orası şimdi yanıyor deli gibi dün wcden kalkarken ve geri koltuga otururken agladım resmen sanırım biraz da içim sıkılmıştı o acıda aglamama bahane oldu sanırım...evin için sık dolaşmaya gayret ediyorum sürekli yatagımda degilim sürekli oturdugumda da popom acayip agrıyor ..
nasıl gidiyor ceren nasıl?nurcum sen nasılsın sanada yazdım ama görmedin sanırım ya ben kırdımmı birilerini istemeden ? gerçi nura sormuştum geçen de sıkıntıların var seninde sanırım biraz umarım çabuk atlatırsın ilayda nasıl ? arifem umarım sana ve neşeye tez zmanda hayırlısı ile rabbim eli ayagı düzgün evlatlar verir dualarımız sizinle .....karpuz geceleri uyuması senin için güzel olmalı gündüz nasılsa ayaktasın o zman daha rahat ilgilenirsin...gaz sıkıntısından bende tırsıyorum nasıl hemde..eşim geçenlerde tanıdık bir bebk doktoruyla konuşmuş her meme emmeden ve mamadan sonra(özellikle mama memeyi agladıgında dayıyorum agzına çünkü) bi kaşık verin nurse harveyden demiş şimdilik onu kullanıyoruz günde sanırım 5 kaşıga kadar izin varmış galiba biz zaten sık vermiyoruz şimdilik normaliz ama ykaında kokusu çıkar umarım korkutugumuz gibi olmaz...
Allah hayırlı evlat etsin.Analı babalı büyüsünler inşallah....Darısı başımıza...Geri sayıyoruz artık...hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?