Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

selam kızlar dün pek ilgilenemedim mobilya geldi malum bide ablam yeğenlerim felan burdaydı çok şükür yerleştirdik mobilyayıda eşyalarınıda bi perdemizle halımız kaldı onlarıda bi halletsek hayırlısıyla ben bitmeden çok yoruluyorum ya ufacık bi iş yapsam artık yoruluyom bu arada tek tek nicklerinizi yazmasamda herkesi çok öpüyorum ierror yengeç gülçin bulcuk filiz abla gcan ve diğer herkese selamlar filiz ablacım kaynananı takma boşver geç sinirlerini bozmaya değmez ben artık herşeye gülüyom

günadın kızlar nasılsınız ya ,işyerinde nette sorun varsürekli gidip geliyor

günaydın cancanımmm umarım netteki sorunu bir an önce çözerler kuzum yaa

günaydınnn canım nasılsınnn bugünnn

tekrar günaydın birtanem iyiyim şükürler olsun uykum var ama ne yapayım işlere dalınca açılıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın akalım keyifler yerindemi moralimiz düzgünmü ruh halimiz sağlıklımı ne hallerdesin bakem CADIARZU

salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam yine kimsecik yok

selam kayra hoşgeldin
e kimse yoksada gelmicek değil ya kuşum sen yaz gelince cevaplarız nede olsa yavrukuşum

hoşgeldin yasemin nasılsın güzelim?
hadi gözün aydın canım oda yerleşmiş rabbim iyi günlerde gülerek kullanmayı nasip etsin inşallah birtanem. umarım kızının o odada büyüdüğü günleride görmen nasip olur tatlım.
son zamanlarda öyle oluyor güzelim bende bir basamak çıksam ikincisinde dinlenme molası veriyordum ama yapacağımdan da geri kalmıyordum hee kaydirigubbakcemile3
sen yinede dikkatli ol fazla yorma kendini emi kuzum

slm herkeze nasilsiniz

ya benim oglan benimle yatiyor ve gössümde emerek uyuyor böylede alisdi sanirim
siz nasil yatiriyorsunuz veya ben nasil alisdiricam bu gece sinir oldum hep gösümde esimle yataklari bile ayirdik......

slm herkeze nasilsiniz

siz nasil yatiriyorsunuz veya ben nasil alisdiricam bu gece sinir oldum hep gösümde esimle yataklari bile ayirdik......

gönülcüm hoşgeldin canımcım nasılsın

ooyyy yerim ben onuda alışkanlığınıda canım benim yaaa bizde ilk iki ay ayrı odalarda yatmıştık eşimle cerenle birlikte yatak odasında yatıyorduk sonra sonra bir iki derken alıştı kendi yatağına ama hala sabaha karşı uyandığında mama için yanımıza aramıza alıyoruz orda uyuyor zillim zamanla sizde alışırsınız bence koynunda uyuduğu günlerin kıymetini bil kokla onu bol bol annesi bırak memede uyusun ne güzel opuyorumnanaktan

iyiyim canim neolsun iste
ay nasil alisdiricam kafaya takiyorum kiz hep gösümde emzik yerinede kulaniyor cok fena ya bu oglan.yatagina koyuyorum alamakdan morariyorda uyumuyo gösümü verdim an uyuyo of of.
disari alisverise bile cikamiyoum ciksam bile ben sürekli kabinde emziriyorum oda emekde degil mirac bey oynuyor

sağol canım yaa Allah razı olsun önemli olan sağlık bunlar işin tatlı yönleri inşallah sağlıkla gelir kızım ama odası baya bi cici oldu galiba kızımla paylaşamıcaz odayı kaydirigubbakcemile3 hep girip girip bakıyorumkaydirigubbakcemile3 aynen canım bende yorulsamda illa herşeye el atacam

slm herkeze nasilsiniz

ayy canimmm öyle alistirma... valla ablam öyle alistirdida kizin ne gecesi vardi ne gündüzü! evini barkini toparlayamaz oldu! nezaman gögsünü biraksaaa eeee eeee agliyodu sipa :)

ay daha yeni okuyorumm hilal doğurdunmu kıııızemuszemus
hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

canım yaa zor valla ne yapıcaksın herşeyş hemen kapıyorlar ama seninki daha küçük canım ya yalancı emziğe alıştır ağladığında meme verme emzik ver ağzına kabul edene kadar alışana kadar inat et pes etme sadece acıktığında meme ver böyle böyle alışır zaten .

öyle valla bende cerene oda yaptım ya ordan çıkasım gelmiyor sürekli odadayım cerenle kaydirigubbakcemile3

hee dünürüm yaa doğurdu kız :ecrin_bebek:

Merhaba Nur nasılsın? bebişin nasıl?

merhaba canım iyiyim şükür
bebimde iyi teyzesi memlekete geldi millete şımarıyor zilli
sen nasılsın kuzun nasıl ?

nurcum nasılsın canım bacağın nasıl oldu güzelimm ilayda nasıll
aminn inşallahh nurcummmmm inşallahhh:Saruboceq:
:

iyiyim canım şükür bacağım kabuk bağlamaya başladı
acısıda azaldı rabbime binlerce şükür
sen nasılsın tedaviye başladın mı ?

görümcenin eline sağlık ablaım
ama o kaynanan getirtecek beni orayaklava:klava:
manyak karı zorla dayak istiyor bu aralar deliliğimde üzerimde valla
ablacım halan ok tatlı ya allahım uzun ömür versin
benimde halam olur mu acaba:uhm:
bacağımda daha iyi ablacım acısı baya azaldı...
rüzgarım oğluşum nasıl mevlüt resimlerini koysana kıyafeti çok güzeldi...

nur iyi geceler tatlım geçmiş olsun bacağına ne oldu herkes bacağını soruyo

kuzum nasıl iyimi bakem kaç ay oldu tam olarak bide kaç kilo merak ettim uzun zamandır yazmıyonuzda

canım kusura bakma seni görmedim demekki ben çıkarken yazmışın
gülçinim canımbenimde açıklamış sana durumumu
çok giremiyorum bi bakıp çıkıyorum
cidden kusurabakma sizleri kırmak en son istediğim şeydir
hepinizi çok seviyorum
teyzesi son kontrolde kuzum 69 cm 7700 gram geldi

canım teşekkür edrim durumumu çok güzel anlatmışın
canımsın benim:1hug:

salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam yine kimsecik yok

slm canım nasılsın
kuzucun nasıl annesi

ayy odanızı sevsinler sizin
resimlerinizi bekliyoruz

slm herkeze nasilsiniz

ayy ne güzel ben emziremedim kuzumu ne kadar imrenirdim böyle emzirenlere ama rabbim nasip etmedi o duyguyu bana senağlamasenağlama
allaha şükür kuzum sağlıklı yanımda besleniyor rabbim korusun kuzularımızı :Saruboceq:

hehe evet insanın çocuk olası gelio şimdiki veletler şanslı herşey var valla çeşit çeşit kaydirigubbakcemile3

burcu naber oğluşun nasıl geçtimi grip vukuatı bu arada senin doğumun nasıl olmuştu epiduralmi ya epiduralde hiç acı hissetmiomusun tecrübeli birileri beni doğum şekilleri konusunda bilgilendirirse çok sevinirim yaa opuyorumnanaktan

tamam canım perdeyle halıyı hallettikmi inşallah koyucam fotoları opuyorumnanaktan

selam kızlaaaaaaarrrrrrrrrrr... nasılsınız bakalım? bugün henüz ne kaynana ne görümce teşrif etmedi, çok mutluyuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmm zemuszemus zemuszemus zemuszemus umarım gelmez kimse, şöyle huzurlu bir gün geçireyim, oğluşum da rahat rahat uyusun rahatsız edilmeden opuyorumnanaktan

of of of.... evet ya sabır diyorum sık sık içimden :) ama bugün rahatım çok şükür, umarım gelmezler :)
aaaa aşkolsun Aynur'um, niye böyle alınganlık yaptın ki? herkes bebişleriyle uğraşıyor hayatım, Nur'un başına gelenler Allah korusun kimsenin başına gelmesin, kızcağız çok kötü yandı... ben de ona defalarca nasılsın, nasıl oldun diye sordum mesajlarımda ama cevap alamadım hiç ama bozulmuyorum çünkü zavallım kendiyle uğraşıyor, hatta şimdi Gülçin'in yazdıklarından öğrendim memlekete gittiğini... alınganlık yapma gülüm :)
evet Ceren'i kaçıran görümce kaydirigubbakcemile3 yeni bir manita yapmış abisi kafayı yiyor :roflol: ben de mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyorum eşimi, aman dedim bu sefer karışmayalım... sütten ağzımız yandı bir kere :)

başbaşa olsam oğlumla, karışanım falan olmasa düzene gireceğiz de neyse...

söyleyeceğim valla, bende birikeceğinde onlarda biriksin bana ne

zaten oğluşumun yüzüne baktıkça huzur buluyorum, huzur bulduğum tek yer oğluşumun yüzü :)
hayırlısı olsun tatlım, Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah :) mümkün olduğunca sakin olmaya çalışıyorum canım :)
slm herkeze nasilsiniz

ben yatağına alıştırdım canım, emzirip uyuyunca yatırıyorum yatağına, eşim kucağa alıştırmıştı ama yumuşak bir geçişle onu unutturmaya başladım sanırım
günaydııııııııııııııııııııııııın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar bide ben bebeğin odasına nasıl halı alıcam yaa baktığım mağazalarda desenleri beğenmedim bide bazıları akrilik alma sakın çok pislik tutuyo falan diolar napıcam bilmiorum

hoşgeldin filiz ablacım sağol amin inşallah,zaten kaynanan nereye kadar gelebilirki bi yere kadar ,o yüzden sadece sabret boşver napıcan kocalarımızın anneleri atsak atamayız satsak satamayız kaydirigubbakcemile3 ben kayınvalideme hı hı diyorum yine kendi bildiğimi okuyorum hehe

evet canım halam çok tatlıdır, amiiiiiinnnnnnnn... senin de halan olur tabii niye olmasın :)
aman geçmiş olsun hayatım, çok zordur yanık acısı
Rüzgar iyi teyzesi, mevlüt resmini koyacağım, zaten bir tanecik resim çekmişim o gün ama başka çekenler olmuştu, onlar gönderirlerse o resimleri de koyarım :)
sen ve İlayda nasılsınız memlekette? ne zaman dönüyorsunuz? eşin yurt dışına mı gitti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…