Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

nur kızçen çok tatlı olmuş tam sevmelik olmuş benim o bilgisayara basan elleri şapır şupur öpesim geldi valla çok gelişimli maşallah

gereçi şimdi yapamazsım bebek emiyo diyolar ama kilolar beni deli ediyooo nolcak bilmem stres oldum

mavim ben giriyorum hergece bi dün gece yazamadım oda sayfalar gözükmedi sorun vardı herhalde yoksa takipteyim

günaydın kumsalım ayrıldım valla inşallah hayırlı olur dediğin gibi
hakkında hayırlısı olsun canımm allah değerini bilenlerle karşılaştırsınn
iyiyim canım sağol sen nasılsın evet canım malesef işlerden gelemiyom çok yoğunuz bu aralar ohh maşallah dişlerde çıkmış büyüyor annesi baksana incileriniz sıralanmaya başlamış bir bakmış yürücek bıdık
eyvahedigeldismileboshayallersmilebilmiyorumkismilebayanssulusmilealsanaalsanasmileaklinialirimsmileolumunekankayizsmile ohaoldumsmileguclubacismileay çok güzeller yaaakaydirigubbakcemile3
günaydın canım
çok sağol
bacağım iyi oldu allaha şükür ya bi sorun kalmadı
sen nasılsın canım aşılaman ne zaman olacak
bacağın için sevindim canım yanık zordur bende iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok nurcum bildiğin gibi allahın izniyle şubat ayında yapılıcak nurcum
geçmiş olsun canım benimbiraz daha sabret canım az kaldı kavuşmaya
hayırlısıyla tamamına erdirmayi nasip etsin rabbim
bu arada odanızı görmedik hala jasmincimm merak ediyoz
slm herkete nasilsiniz bizler iyiyiz cok sükür
miracimda iyi..

varmi bir yenilik faosdan haric
iyyiz canım sen nasılsın
topiğin gülleri nasılsınız bakem

iyiyiz jerorum sen nasılısnn bitanemopuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılınız hepimiz için güzel bir gün olur inşallah

günaydın gülçinim nasılın canım

hosbulduk canim iyi sükür sadece birtek giripim kaldi ondan gerisi hersey yolunda.
sen nasilsin??

hımm anladım canımcım belinin düzelmesine sevindim hayatım
grip içinde kendine dikkat et soğuk algınlığı için ilaç al. umarım kısa sürede toparlanır ve eski sağlığına kavuşursun güzelim.

böyle oluyor son zamanlar artık insanın canına tak ediyor ama inan bu günlerini hatırlamayacaksın bile güzelim.
hormonlar tavan yapmış durumda duygular hisler karmakarışık resmen hayatımızın dönüm noktası bu yüzden içinde bulunduğun durum çok doğal hayatım hepimiz geçtik bu yolalrdan. sen sadece bu durumu abartma çığrından çıkarma yeter. :teselli:

kizlar ya benim oglanin eli ayagi hep souk acaba üsüdündenmi yoksa normalmi

canım normal diye biliyorum bebeklerde üşüdüğü elde ayaktan değil sırtından ve göğsünden belli olurmuş muhtemelen kansızlık var biraz o yüzden elleri ayakları soğuk hep kontrol için gittiğinde doktora sor bunu mutlaka unutma

hemde ne sinir yalnız başıma kalmak çok gıcık bir durum allahtan bu ara işlerim yoğunda fazla sinirlenemiyorum bu duruma kaydirigubbakcemile3

başka topikte ne işim var abla yaa sırf sıkıntıdan geçen hafta girdim lak lak yapmaya o arkadaşta çok cana yakın geldi buraya yazmış

allahımmmmmm o kadını benim elime verseler neler yaparım eceliyle ölene kadar ne eziyetler ne işkenceler uygularım buna denecek laf bulamıyorum ben yaa bu insan olamaz. ayyy sabah sabah tüylerim diken diken oldu valla şer.....siz...... pisik karı alsanaalsanasmile

kesinlikle canımmmm dedim ya az evvel yukarıda da bunlar normal haller ağla tabiki içine atma sıkılma gerilme boşalt kendini ama çizgiyide aşma kendini bunalıma sokacak kadar dellenme canım. şuan belkide hayatında yaşayabileceğin tek özel zamanlar kıymetini bil keyfini çıkar. olumunekankayizsmile

Ya bİ yerde metsİl bİ yerde de nurse harvey s 1 aydan kÜÇÜklere verİlmİo dİyo ya napıcamı ŞaŞırdım ben verdİm ama İkİsİnİ de sİz ne yapıodunuz İlk ay

canım bizede vermişlerdi metsil ilk günelrde bir boka yaramadı sonra zinco oda bir işe yaramadı nurse harveys içinde sağlık bakanlığı onayvermiyor tarım bakanlığından onaylı bir ilaç diye okumuştum nette ve bebeklerde ileriki dönemlerde fazlaca yan etki yapabiliyormuş. ama insan şaşırıyor hangisini kullanacağını ne yapacağını bu yüzden sen bunlara takılma keşke doğal yollarla geçse ama nafile. :1no2:

topiğin gülleri nasılsınız bakem

canımmm hoşgeldin nasılsın güzelim olumunekankayizsmile

canım benim bende iyiyim şükür bir yaramazlık yok evet bu sıralar benimde işler yoğun bende bu yüzden pek dahil olamıcam buralara bir süre.
sorma yaa dişler çıktı bile yarın bi gün anne dediğinde şaşıp kalcam ohaoldumsmile

evet yaa yeniler çok şekerler olumunekankayizsmile bayanssulusmile

günaydın kızlar nasılınız hepimiz için güzel bir gün olur inşallah

günaydın gülçinim nasılın canım

günaydın canım benim inşallah dediğin gibi bir gün olur balım

ben iyiyim birtanem sen nasılsın?

günaydın arifecim sağol canım anneme geldim artık bu hafta yalnız kalmam herhalde evde,odanın resimlerine gelince haklısın canım popomu kaldırıp makineyi şarja takıp sonra foto çekip pc ye yükleyene kadar benim kızım doğar büyür okula başlar bayanssulusmilekaydirigubbakcemile3

günaydın canım,hadi yaa demek herkeste oluyo bu bende sadece benmi böyleyim ne tuhaf bir insanım diye dahada üzülüodum bide sanki artık ömrüm böyle negatif düşüncelerle geçicek gibi hissediodum ama çok şükür geçiciymiş bunu bilmek bile bir nebze rahatlattı ve herkeste böyle olması normal olması sağol canım bu arada senin kızçeni ben yicem bu kadarmı tatlı olur bir bebek reklam bebekleri gibi yaaa valla arada resimlerine bakıorum tekrar tekrar benim kızımda benzesin die kaydirigubbakcemile3 bide dişlerimi çıktı maşallah yaaa bunlar ayaklanıcak ben daha doğuramadım kaydirigubbakcemile3

hadi ya ne tür yan etki acaba?bitkisel ama ya of biraz işe yarıo gibi aman ne yapacağımı şaşırdım gerçekten çok zormuş şu gaz olayı

COCUKLAR OLUR OLMAZ SORULAR SORARLAR AMA, BABALAR HERSEYI BILIR.

Ç: Baba, sevişmek neden eglencelidir?
B: Sevişmek sana ayni, parmagınla burnunu karıstırmak gibi bir duygu verir, bu yüzden cok zevklidir.

Ç: Peki kadınlar neden erkeklerden daha cok zevk alirlar?
B: Burnunu karıstırdıgında burnun parmagından daha rahattır, değil mi?

C: Kadinlar neden t*cavüze uğramaktan bu derece nefret ederler?
B: T*cavuze ugramak, yolda yürürken birinin gelip burnunu karıstırmasi gibidir. Bu hosuna gider mi?

Ç: Hmm.. Kadınlar neden adet günlerinde se*s yapmazlar?
B: Burnun kanarken karıstır mısın? Onun gibi bişii.

Ç: Erkekler neden sevişirken pr*zervatif takmaktan hoşlanmazlar?
B: Elinde eldiven varken burnunu karıştırmaktan Zevk alır mısın oğlum?

Ç: Baba, sana ooohaaaa demek istiyorum, supersin yaaa!!!

ooyyyy canımm tasalanma sen tatlım bu genelde her hamile kadında doğuma yakın zamanlarda oluyor sen gönlünü ferah tut güzelim.

heee ya sorma benim zillimin dişleri bilem çıktı minicik minicik
bakim kızımın dişine bakiim diyom zilli gülüyor açmıyor ağzını kaydirigubbakcemile3

hadi ya ne tür yan etki acaba?bitkisel ama ya of biraz işe yarıo gibi aman ne yapacağımı şaşırdım gerçekten çok zormuş şu gaz olayı

evet canım zor ama kalıcı değil allahtan geçicek :teselli:

canım yaaa yerim ben onun incilerini şimdi dahada şeker olmuşturopuyorumnanaktan

güzelim benim, Gülçin de açıklamış işte, son derece normal şeyler bunlar, ota bo.a ağlıyordum bende ama geçici bir durum, doğumdan sonra da biraz devam edecek ve sonra geçecek, hiç merak etme, sadece sen değilsin canım :)
Ya bİ yerde metsİl bİ yerde de nurse harvey s 1 aydan kÜÇÜklere verİlmİo dİyo ya napıcamı ŞaŞırdım ben verdİm ama İkİsİnİ de sİz ne yapıodunuz İlk ay
aynen ben de ne yapacağımı şaşırdım hayatım, burada arkadaşların bebeklerine yarayan şeyleri denedim bende işe yaramadı mesela, hala çekiyoruz bu sancıları, yavrum ıkınıyor ıkınıyor, resmen kıpkırmızı kesiliyor ıkınmaktan, gaz çıkmayınca basıyor yaygarayı ama ne yaygara, etinden et koparıyorlar sanki, yavrum kucağımda yusyuvarlak oluyor, eller yumruk haline geliyor, kaskatı kesiliyor, bir de ağlarken çenesi titremiyor mu işte orada bitiyorum, içim akıyor ama geçen gece sinir küpüne döndüm, ne yapsam fayda etmedi ve can hıraş çığlıklarla bağırdı, kafayı yiyorum sandım, eşim kucağına alıyor sallıyor bana mısın demiyor, ben alıyorum susturamıyorum, halam alıyor daha büyük çığlıklar atıyor, delirecektim, sonra kendiliğinden sakinleşti ama o gece sinirden deliye döndüm, sonra da kendime kızdım sinirlendim diye ama insanın elinde olmuyor işte... bugün aktara gittim orada bana muskat diye bir şey tavsiye ettiler, birçok anne kullanıyormuş, halam da bahsetmişti ondan... cevizin küçük boyu, sert kabuklu bir şey, onu rendeliyorsun ve içine azıcık (bir çay kaşığı gibi) zeytinyağ katıyorsun ve o karışıma emziği ya da parmağını batırıp emdmesini sağlıyorsun... ben bugün denedim, bakalım faydasını görecek miyiz, eğer faydası olursa sana da söylerim sen de deneyebilirsin
eh bu aralar işlerin yoğunsa şanslısın... bak bu saatte geldim yine kimse yok topikte bilmiyorumkismile

tamam tamam şaka yaptım gülüm ben boshayallersmile

aaahhh ahhh sen mi ben mi? valla bir kaşık suda boğulacak cinsinden bir kadın, kadın bile demeye dilim varmıyor, hemcinslerimize hakaret oluyor, hayvan yapmaz o vahşinin yaptığını alsanaalsanasmile :mymeka: :mymeka: :mymeka:
günaydın hatunlarr
herkes iyidir umarım
canııııııım nasılsın?
tembel sen de :umursamaz:
bir de bana sor canım ne zor olduğunu mafoldumben mafoldumben mafoldumben

selam güzeller nasilsinizbakalim uzun ca bir süredir ugramiyordum insallah hepiniz iyisinizdir benim kayinvalidem burda iyimiyim kötüyümüyüm siz biln artik ( aslinda iyi anlasiriz ama yinede kaynana iste ) kendinize ve kuzucuklarinza iyi bakin öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…