heee anladım şimdiiiii... jeton biraz köşeliydi kaydirigubbakcemile3ablam bunlar bursada buluşuyo beni de çağırmıyorlar
yok ablam bursadayım bende
kim o bıdık ya? kimin çişi? fisfisfis :uhm:neyse çıkamadım gene çiş kriziyle uğraştım ya komşuyu çağrdım bıdığın çişini yaptırıverdi:)
eee tecrübe hayatım... ben boşu boşuna 39 yaşıma kadar bekar kalmadım... hep geçmişe dönük yaşadığım için kendime yaptığım en büyük haksızlıktı... inan bana hiç değmez, sonra karşına biri çıkar ve dersin ki "eyvaaaaaahhhhh biyolojik saatim geçiyor, yakalamalıyım..." işte o biyolojik saati yakalamak için memleketini bile değiştirecek radikal kararlar alıveriyorsun... geçmişi geçmişte bırak canım, hayat her zaman sana adil davranmıyor, o yüzden lütfen karşına çıkan fırsatları kaçırma ve değerlendir, sonra son treni yakalamak ve içine atlamakta benim gibi gecikebilirsin, yıllar nasıl geçiyor anlamıyorsun, hep aynı yaşta kalacakmışsın gibi geliyor... şimdi vah giden yıllarıma diyorum zaman zaman... o kadar gereksizmiş ki... bir ara konuşalım seninle bu konuyu :)ahh ablam ahhhh ne güzel söyledin yaaaaa :1hug: aynen şuan bende senelerimi harcıyorum sonumu göremiorummtoparlıcam kendimi iyi olucam bennn bazen dibe vuruorum ama isteyerek girmiorum bu ruh haline düşünüp düşünüp resmen içimde bir şeylerin beni kemirdiğini bedenimde hissediorum..
ama zaman konusunda çok haklısın ve geçicek :Saruboceq:
aaayyyy wc ye girdimm zıbınımı çıtlıtlamadan çıkıodum az kalsın unutmuşum rezil olucaktımm pembe panter gibi ayyyy napardım allah korusunnn akannehir
hadi bakalım fıstığım, görüşürüz, güle güle... bekliyorum seni :)kızlar ben çıkıyorum alel acele even bakıcam size yavrular bekleyin beni anacımö byeeeeee
görüşürüz hahatım bye :)hadi bu sefer gitiim bakarım gene fırsat olursa öpüldünüs................
hadi iyi akşamlar cnmkızlar ben çıkıyorum alel acele even bakıcam size yavrular bekleyin beni anacımö byeeeeee
hoşçakal gülçinimmmm yaprakları dökücesmi kıs bu akşammmm bende çıkıorum artıkkk bugunde bitti yaşasınnnnnnhihoyyythihoyyyt
hadi iyi akşamlar cnm
gece yola çıkacak eşim bende uğrardım ama
neyse 11 den sonra burda olurum anca bu gece
ay çok merak ediyorum ceme ne oldu
ben geçen haftada izlemeemiştim yarım yamalak kalmıştı
kızlar yarın zeynebim 6.ayına giriyor zaman ne çabuk geçiyor
Allah kavuştursun güzelim :)
kelimenin tam anlamıyla Cem'in yüreğine iniyor bu akşam anlaşılan :)
vay be, o kadar oldu mu??? akannehir ne kadar hızlı geçmiş zaman... Allah nice sağlıklı aylara, yaşlara eriştirsin inşallah :) bana o kadar uzak geliyor ki şu an... ama ben de aynı şeyi söyleyeceğim sanırım ileride :)
offf güzelim bu aile meseleleri bitmez... ben de çok bıktım eşimin ailesinin problemlerinden... geçenlerde de isyan ettim zaten o oldu, artık eşim tek kelime etmiyor onlar hakkında... kıyamam yaaa... neyse en azından 6 ay sütü verebildin, en önemli olan da ilk 6 ay zaten :)sağol ablacım
kardeşinin yanına gidecekti
şidi vageçmiş galiba telefonda haftasonu gideyim diyor ablasuda gidecekmiş onunla
sıktılar bunlarda rtık valla
onu düşün bunu düşün derken 2 gıdım sütüm vardı
2-3gündür o da baya azaldı nerdeyse yok gibi
aman konuşltukça sinirleniyorum kapatayım konuyu
valla ablacım çok merak ediyorum bu akşam ki yaprak dökümünü
ne oluyorda cem fenalaşıyor
sonunda düzelmeyecek sanki
gözleri açıktı şok uygularken
bak nelere dikkat etmişim hehehe
yaaa ne günlerdi değil mi? bayağı bir endişe atlattım, sayemde sizde gerilmiştiniz :) çok şükür artık sonuna yaklaştım :) bir de kucağıma alsam sağlıkla inşallah :)evet ablam ya o kadar olmuş benbile inanamıyorum
inan zaman su gibi, akıp gidiyor
senin hamile olduğun haberini verdiğin
sonraki endişeleriz falan bak hepsi geçti gitti
şimdi az kaldı sende meleğini alacaksın kollarına
offf güzelim bu aile meseleleri bitmez... ben de çok bıktım eşimin ailesinin problemlerinden... geçenlerde de isyan ettim zaten o oldu, artık eşim tek kelime etmiyor onlar hakkında... kıyamam yaaa... neyse en azından 6 ay sütü verebildin, en önemli olan da ilk 6 ay zaten :)
yine Ferhunde'nin işi... gazeteye ilan vermişti Cem yapılan bina ile ilgili, Ferhunde bunu görünce gazeteyi aradı ama ne söylediğini göstermedi geçen hafta... fragmandan anladığım kadarıyla Şevket'in geçmişte çalıştığı bankadan zimmetine para geçirdiği çıkıyor ortaya ve hortumcu diye isimleri birlikte anılıyor sanırım gazetede... valla hiç dikkat etmemiştim gözlerine, bravo valla, çok dikkatlisin :)
yaaa ne günlerdi değil mi? bayağı bir endişe atlattım, sayemde sizde gerilmiştiniz :) çok şükür artık sonuna yaklaştım :) bir de kucağıma alsam sağlıkla inşallah :)
yaa bi becersem bakma bana siz şimdi çok büyük bi iş becermişsiniz olarak görüyorum valla beceremicem gibi geliyo çok zor geliyo çook :bbo:
evet ya çiğdemde olsa kadro tam olurdu zati..........
öyle deme cicim siz beni kapalı gördünüz bi kere arkadaişlara gitiim baya açılmışım gali,ba kocan olsam üstünden inmezdim dediler sonra biri de lezzo çıktı iyi mi kaydirigubbakcemile3
kız bursada buluşuyormuşssunuz ben uzaydamıyım beeeeeeeemafoldumben
süper olurrr :lepi: parolayı söle çabıkkkk turkbayragi
kızdım bileeemmm
duydummmm
aaaşşşkkk acısı buna derler güzelimmm seçmelisin biriniiiiii bir şöyle bir böyle derken kaçırıppp harcarsın sevgileriiiiiiiiiiii
kısss beyazda bursada yaaaa toplaşıp kudurcak birini taaa buldukkk :lepi:
şu piskopata bağlayıp gülmekten kopma lafı varya tam beni anlatıo böle biiyim ben tontişimmmakannehir
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canıııııııımmmmm... ellerine sağlık :)
görüşürüz canım :)
hmmm emzirdikten sonra neler oluyor??? :uhm:
aşk acısını bilmeyen var mı acaba? :çok üzgünüm:
heee yem tabii... ama sana atmıyorum niye yiyorsun kaydirigubbakcemile3
he valla 18+ günler güzeldi :) yine yakalarız anacım o günleri aaa zemuszemus
aaa seni niye umutalım tatlım ya? ne için söyledin ki bunu?
gülçiiiiiiiiiiiiiiiiiiin nerdesinnnmafoldumben
hoşçakal gülçinimmmm yaprakları dökücesmi kıs bu akşammmm bende çıkıorum artıkkk bugunde bitti yaşasınnnnnnhihoyyythihoyyyt
heee anladım şimdiiiii... jeton biraz köşeliydi kaydirigubbakcemile3
kim o bıdık ya? kimin çişi? fisfisfis :uhm:
eee tecrübe hayatım... ben boşu boşuna 39 yaşıma kadar bekar kalmadım... hep geçmişe dönük yaşadığım için kendime yaptığım en büyük haksızlıktı... inan bana hiç değmez, sonra karşına biri çıkar ve dersin ki "eyvaaaaaahhhhh biyolojik saatim geçiyor, yakalamalıyım..." işte o biyolojik saati yakalamak için memleketini bile değiştirecek radikal kararlar alıveriyorsun... geçmişi geçmişte bırak canım, hayat her zaman sana adil davranmıyor, o yüzden lütfen karşına çıkan fırsatları kaçırma ve değerlendir, sonra son treni yakalamak ve içine atlamakta benim gibi gecikebilirsin, yıllar nasıl geçiyor anlamıyorsun, hep aynı yaşta kalacakmışsın gibi geliyor... şimdi vah giden yıllarıma diyorum zaman zaman... o kadar gereksizmiş ki... bir ara konuşalım seninle bu konuyu :)
hadi bakalım fıstığım, görüşürüz, güle güle... bekliyorum seni :)
görüşürüz hahatım bye :)
hadi iyi akşamlar cnm
gece yola çıkacak eşim bende uğrardım ama
neyse 11 den sonra burda olurum anca bu gece
hadi sende toparlan çık cnm
ay çok merak ediyorum ceme ne oldu
ben geçen haftada izlemeemiştim yarım yamalak kalmıştı
kızlar yarın zeynebim 6.ayına giriyor zaman ne çabuk geçiyor
sağol ablacım
kardeşinin yanına gidecekti
şidi vageçmiş galiba telefonda haftasonu gideyim diyor ablasuda gidecekmiş onunla
sıktılar bunlarda rtık valla
onu düşün bunu düşün derken 2 gıdım sütüm vardı
2-3gündür o da baya azaldı nerdeyse yok gibi
aman konuşltukça sinirleniyorum kapatayım konuyu
valla ablacım çok merak ediyorum bu akşam ki yaprak dökümünü
ne oluyorda cem fenalaşıyor
sonunda düzelmeyecek sanki
gözleri açıktı şok uygularken
bak nelere dikkat etmişim hehehe
evet ablam ya o kadar olmuş benbile inanamıyorum
inan zaman su gibi, akıp gidiyor
senin hamile olduğun haberini verdiğin
sonraki endişeleriz falan bak hepsi geçti gitti
şimdi az kaldı sende meleğini alacaksın kollarına
kız gülçin ne çabuk eve geldin maşallah
hoşgeldin Gülçin'im :) Ceren uyuyor mu annesi?
oyy yerim ben o minik kuşu :)amin ablam
yazacaklarım vardı ama zeynep yazdırmıyor kucağımda bi yandan elimi çekiştiriyor acıktı o da mama falan da yapayım
hepinize iyi akşamlarrrr
ayyyy yerim ben bunu, yazmaya da başlamış kaydirigubbakcemile3nb v kkkkkkkkkkkkkkmşg bkjvhvhghc gh
buda zeynep den size kaydirigubbakcemile3
geldimmmmmmmmmmmm evdeyimmmmmmmmmm
yaaa evet biz büyük bir iş çıkardık bizi örnek al kendine laelaelaelaelae
çiğdemimde gelir gelmesede canı sağolsun opuyorumnanaktan
yuuuhhh lezzo he kaydirigubbakcemile3
ahh benim kuzummm ben seni unuturmuyum yavrumm oraya kadar gelipte seni ve zeynebimi görmeden dönermiyim canımmmmm
yaaa kızlar alıntıları yaptım ama cevaplayamadım belkim bir ara cevaplarım cerenim uyandı sanırım kokumu aldı gelcem yine cancanlarrrrr sizi sevooorruuummmmm
slm ablacım nasılsın ben yarın ayrıntılı ultrasona gircem inşallah sorunsuz atlatırız
sen nasılsın canım ilayda nasılslm canlarım
nasılsınız bakalım
filizcim sen ve rüzgarda iyisiniz inşallah dimi ne kadar az kaldı kavuşmanıza :)))selam nurcum, nasılsın tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?