Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

ablam bunlar bursada buluşuyo beni de çağırmıyorlar

yok ablam bursadayım bende
heee anladım şimdiiiii... jeton biraz köşeliydi kaydirigubbakcemile3
neyse çıkamadım gene çiş kriziyle uğraştım ya komşuyu çağrdım bıdığın çişini yaptırıverdi:)
kim o bıdık ya? kimin çişi? fisfisfis :uhm:
eee tecrübe hayatım... ben boşu boşuna 39 yaşıma kadar bekar kalmadım... hep geçmişe dönük yaşadığım için kendime yaptığım en büyük haksızlıktı... inan bana hiç değmez, sonra karşına biri çıkar ve dersin ki "eyvaaaaaahhhhh biyolojik saatim geçiyor, yakalamalıyım..." işte o biyolojik saati yakalamak için memleketini bile değiştirecek radikal kararlar alıveriyorsun... geçmişi geçmişte bırak canım, hayat her zaman sana adil davranmıyor, o yüzden lütfen karşına çıkan fırsatları kaçırma ve değerlendir, sonra son treni yakalamak ve içine atlamakta benim gibi gecikebilirsin, yıllar nasıl geçiyor anlamıyorsun, hep aynı yaşta kalacakmışsın gibi geliyor... şimdi vah giden yıllarıma diyorum zaman zaman... o kadar gereksizmiş ki... bir ara konuşalım seninle bu konuyu :)
kızlar ben çıkıyorum alel acele even bakıcam size yavrular bekleyin beni anacımö byeeeeee
hadi bakalım fıstığım, görüşürüz, güle güle... bekliyorum seni :)
hadi bu sefer gitiim bakarım gene fırsat olursa öpüldünüs................
görüşürüz hahatım bye :)

kızlar ben çıkıyorum alel acele even bakıcam size yavrular bekleyin beni anacımö byeeeeee
hadi iyi akşamlar cnm
gece yola çıkacak eşim bende uğrardım ama
neyse 11 den sonra burda olurum anca bu gece

hoşçakal gülçinimmmm yaprakları dökücesmi kıs bu akşammmm bende çıkıorum artıkkk bugunde bitti yaşasınnnnnnhihoyyythihoyyyt

hadi sende toparlan çık cnm

ay çok merak ediyorum ceme ne oldu
ben geçen haftada izlemeemiştim yarım yamalak kalmıştı

hadi iyi akşamlar cnm
gece yola çıkacak eşim bende uğrardım ama
neyse 11 den sonra burda olurum anca bu gece

ay çok merak ediyorum ceme ne oldu
ben geçen haftada izlemeemiştim yarım yamalak kalmıştı

Allah kavuştursun güzelim :)

kelimenin tam anlamıyla Cem'in yüreğine iniyor bu akşam anlaşılan :)

kızlar yarın zeynebim 6.ayına giriyor zaman ne çabuk geçiyor

vay be, o kadar oldu mu??? akannehir ne kadar hızlı geçmiş zaman... Allah nice sağlıklı aylara, yaşlara eriştirsin inşallah :) bana o kadar uzak geliyor ki şu an... ama ben de aynı şeyi söyleyeceğim sanırım ileride :)

Allah kavuştursun güzelim :)

kelimenin tam anlamıyla Cem'in yüreğine iniyor bu akşam anlaşılan :)

sağol ablacım
kardeşinin yanına gidecekti
şidi vageçmiş galiba telefonda haftasonu gideyim diyor ablasuda gidecekmiş onunla
sıktılar bunlarda rtık valla
onu düşün bunu düşün derken 2 gıdım sütüm vardı
2-3gündür o da baya azaldı nerdeyse yok gibi
aman konuşltukça sinirleniyorum kapatayım konuyu

valla ablacım çok merak ediyorum bu akşam ki yaprak dökümünü
ne oluyorda cem fenalaşıyor
sonunda düzelmeyecek sanki
gözleri açıktı şok uygularken
bak nelere dikkat etmişim hehehe

evet ablam ya o kadar olmuş benbile inanamıyorum
inan zaman su gibi, akıp gidiyor
senin hamile olduğun haberini verdiğin
sonraki endişeleriz falan bak hepsi geçti gitti
şimdi az kaldı sende meleğini alacaksın kollarına

offf güzelim bu aile meseleleri bitmez... ben de çok bıktım eşimin ailesinin problemlerinden... geçenlerde de isyan ettim zaten o oldu, artık eşim tek kelime etmiyor onlar hakkında... kıyamam yaaa... neyse en azından 6 ay sütü verebildin, en önemli olan da ilk 6 ay zaten :)

yine Ferhunde'nin işi... gazeteye ilan vermişti Cem yapılan bina ile ilgili, Ferhunde bunu görünce gazeteyi aradı ama ne söylediğini göstermedi geçen hafta... fragmandan anladığım kadarıyla Şevket'in geçmişte çalıştığı bankadan zimmetine para geçirdiği çıkıyor ortaya ve hortumcu diye isimleri birlikte anılıyor sanırım gazetede... valla hiç dikkat etmemiştim gözlerine, bravo valla, çok dikkatlisin :)
yaaa ne günlerdi değil mi? bayağı bir endişe atlattım, sayemde sizde gerilmiştiniz :) çok şükür artık sonuna yaklaştım :) bir de kucağıma alsam sağlıkla inşallah :)

amin ablam
yazacaklarım vardı ama zeynep yazdırmıyor kucağımda bi yandan elimi çekiştiriyor acıktı o da mama falan da yapayım

hepinize iyi akşamlarrrr

geldimmmmmmmmmmmm evdeyimmmmmmmmmm

yaaa evet biz büyük bir iş çıkardık bizi örnek al kendine laelaelaelaelae

çiğdemimde gelir gelmesede canı sağolsun opuyorumnanaktan

yuuuhhh lezzo he kaydirigubbakcemile3

kız bursada buluşuyormuşssunuz ben uzaydamıyım beeeeeeeemafoldumben

ahh benim kuzummm ben seni unuturmuyum yavrumm oraya kadar gelipte seni ve zeynebimi görmeden dönermiyim canımmmmm

gülçiiiiiiiiiiiiiiiiiiin nerdesinnnmafoldumben

hoşçakal gülçinimmmm yaprakları dökücesmi kıs bu akşammmm bende çıkıorum artıkkk bugunde bitti yaşasınnnnnnhihoyyythihoyyyt

kızlar yarın zeynebim 6.ayına giriyor zaman ne çabuk geçiyor

kız gülçin ne çabuk eve geldin maşallah

hoşgeldin Gülçin'im :) Ceren uyuyor mu annesi?

yaaa kızlar alıntıları yaptım ama cevaplayamadım belkim bir ara cevaplarım cerenim uyandı sanırım kokumu aldı gelcem yine cancanlarrrrr sizi sevooorruuummmmm

amin ablam
yazacaklarım vardı ama zeynep yazdırmıyor kucağımda bi yandan elimi çekiştiriyor acıktı o da mama falan da yapayım

hepinize iyi akşamlarrrr
oyy yerim ben o minik kuşu :)

size de iyi akşamlar :)
nb v kkkkkkkkkkkkkkmşg bkjvhvhghc gh

buda zeynep den size kaydirigubbakcemile3
ayyyy yerim ben bunu, yazmaya da başlamış kaydirigubbakcemile3

tamam gülüm kızınla ilgilen sen :) biz de seni seviyoruuuuuuuuuuuuuuz

slm ablacım nasılsın ben yarın ayrıntılı ultrasona gircem inşallah sorunsuz atlatırız

canlarım merhaba yeni topiğimiz herkese hayırlı uğurlu olsun bende hergün gelip sizlerle hoş sohbet etmek istiyorum ama şikayet etmek gibi olmasın çok yaramaz bir oğlum var gece maşallah üze uyuyor ama gündüz bir dakka durmuyor arada uyuyor ama o aradada bende uyuyakalıyorum yorgunluktan velhasılkelam size kavuşamıyorum hepiniz iyisiniz inşallah bebişler nasıl doğuran varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…