süper olurrr :lepi: parolayı söle çabıkkkk turkbayragiKIIIZZZ manyaakkk özel var özel var yani +18 ile bunu nasıl bir tutarsın yavru
ulen ben yöneticilerle bir görüşemde şu topiğin girişine bir kapı kapıyada bir kilit taktıram öyyleee her aklına esen gelemesin sadece bizim belirlediklerimiz gelsin demi kızlar
bizde rahat rahat sohbet eder dedikodu yaparız kaydirigubbakcemile3
kızdım bileeemmmhmmm Özge bunu duyunca kızacak sana bence kaydirigubbakcemile3
Aşk acısı? o da neymiş? diyeceksiniz artık, ileri bakın ileriiiiii, eskiler düşünüp depresif oluyorlar mı acaba bizim için, yoooo... Özgecik, geriye bakmak yok, daima ileri bakacaksın gülüm :)
duydummmmevet abla özge bunu duydu delikafadulden
heee evet öyle ouyor ablam ama sonra yani emzirdikten sonra neler oluyor nelerrrr :1shok:
aaa aşk olsun ne demek yollarım ablacım yaa ne olucak
aşk acısı o ne biliyormusun abla mafoldumben mafoldumben
hiiiç bilme daha iyi senağlama
ahhh yavrummm kısss seni unutsak bile sen böle hatırlat canummm bugun depresifiz biz anacımmmmkafamçokkarıştıbeni unutmuşssunuz:sinifsinif::sinifsinif:
kısss beyazda bursada yaaaa toplaşıp kudurcak birini taaa buldukkk :lepi:heee ya toplaşır kudururuz len kuduruk kaydirigubbakcemile3
kııss de sende benim arkadaşım gelicek yeni bebişi ve kocişi ile gidemem hiç bi yere de gitme gerekirse isyan et kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
heee kııı sen ağlarsın ben ağlarım artık omuzlarımız sırılsıklam olur gözyaşından sonrada piskopata bağlar koparız gülmekten kaydirigubbakcemile3
kim unuttu seni kuzum hangi anlamda diyorsun :uhm:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kız bursada buluşuyormuşssunuz ben uzaydamıyım beeeeeeeemafoldumben
hoşgeldin canıııııııımmmmm... ellerine sağlık :)selam ben geldimmmm
yemeklerimi koydum size bi bakayım dedim
görüşürüz canım :)hadi öpüyorum herkesi kendinize iyi bakın allah a emanet olun gorüşürüsss beni ösleyin anacımmm opuyorumnanaktan
hmmm emzirdikten sonra neler oluyor??? :uhm:heee evet öyle ouyor ablam ama sonra yani emzirdikten sonra neler oluyor nelerrrr :1shok:
aaa aşk olsun ne demek yollarım ablacım yaa ne olucak
aşk acısı o ne biliyormusun abla mafoldumben mafoldumben
hiiiç bilme daha iyi senağlama
yem atıyorsun heee bende yedim lülülülülülü
ayyy ne güseldi o günler yaaa demi +18 li ve çiğdemli günler :1closedeyes:
aaa seni niye umutalım tatlım ya? ne için söyledin ki bunu?beni unutmuşssunuz:sinifsinif::sinifsinif:
ahhh be yavrummmm bitermi bi nefes alamıom tam dedim şükürrr 6 ya kadar boşum 2 tane işten çıkış varmış onları yapıcımmm şimdiiiarifem ablam nasılsınız
kız özge bitmedi mi işlerin
aminnn canım inşallah inşallahhhhhinş.herşey yoluna girer canım ya allah yardımcın olsun gönlüne gör versin inş. :Saruboceq: opuyorumnanaktan
hoşgeldin beyazcım nasılsın canımselam ben geldimmmm
yemeklerimi koydum size bi bakayım dedim
hadi görüşürz canımmmhadi öpüyorum herkesi kendinize iyi bakın allah a emanet olun gorüşürüsss beni ösleyin anacımmm opuyorumnanaktan
sağol birtanem benim, inşallah darısı senin başına olsun :) ne güzel hep böyle ol inşallah canım :)
doktor konusunu ihmal etme canım, artık bir şeylere başlaman gerekiyor, bence çok fazla ihmal ettin, bir an önce başla ve sonuca ulaş hayatım, çünkü tedavi edilemeyecek bir konu değil senin ki, sadece doktoru geciktirdikçe bebişin gelişini de geciktiriyorsun bence... hadi kolları sıva artık :)
valla ne diyeyim, öyle oldular :) ilaç iyi geldi :)
demin sorduğun soruyu cevaplayayım: kontrol paneline giriyorsun canım, oradan profili düzenleye tıklıyorsun, "Isteğe Bağlı Bilgiler - Buraya Gireceginiz Tüm Bilgiler Diger Forum Kullanıcıları Tarafindan Görünebilecektir" başlığı altında kişisel rütbe diye bir boşluk var, oraya yazıyorsun canım. Bu kadar :)
arifem ablam nasılsınız
kız özge bitmedi mi işlerin
gülçiiiiiiiiiiiiiiiiiiin nerdesinnnmafoldumben
aaaaaaaaaaaaa sen de mi Bursa'dasın? Allah Allaaahhh ben niye hep İstanbul'dasın diye düşündüm ki? bak ben bilmiyordum Bursa'da yaşadığını :)tamma cnm bekliyorum sen et
kız bursada buluşuyormuşssunuz ben uzaydamıyım beeeeeeeemafoldumben
rica ederim canım :)sağol ablacım yardımın için yaptım ve sevindirik oldum:)
seni gidi seniiiiitamam ablatoşşş ben büyük sözü dinlerim ama nedense genede kendi bildiğimi okumaktan geri kalmammm :kedi: ama şuan iyiyim çok şükür
aminnnnn inşallah ablacım o günleri görmeyi nasip etsin rabbimm bundan sonra böyleee
sen hiç merak etme ablacım en kısa zamanda dokroe işinide düzene sokucam allahın izniyle sınra gelsin bebşimmm inşallahhh.
ahhhhhhhhhh aaaahhh bi sorunu bulupta tedavis etseler bak kızım snen sorunun deseler
yanaklarından öpücem yaaa:çok üzgünüm:
çıkar altındakileri kendi yapsın sonra gitydiririsinof bu kızın çişi geldi ya nasıl yaptırcam kaldıramam 16 kilo.
ablam bunlar bursada buluşuyo beni de çağırmıyorlarhoşgeldin canıııııııımmmmm... ellerine sağlık :)
görüşürüz canım :)
hmmm emzirdikten sonra neler oluyor??? :uhm:
aşk acısını bilmeyen var mı acaba? :çok üzgünüm:
heee yem tabii... ama sana atmıyorum niye yiyorsun kaydirigubbakcemile3
he valla 18+ günler güzeldi :) yine yakalarız anacım o günleri aaa zemuszemus
aaa seni niye umutalım tatlım ya? ne için söyledin ki bunu?
bende iyiim cnm ne olsuniyiyim canım şükürler olsun sen nasılsın bakalım
aaaaaaaaaaaaa sen de mi Bursa'dasın? Allah Allaaahhh ben niye hep İstanbul'dasın diye düşündüm ki? bak ben bilmiyordum Bursa'da yaşadığını :)
rica ederim canım :)
seni gidi seniiiiilmaz:
aman iyi ol hayatım, melankolik bir ruh hali de güzeldir ama dozunu iyi ayarlamak gerekir çünkü insanı dibe vurabilir bile Allah korusun... ben toplam 11 senemi harcadım bu yüzden aptal gibi, geçen giden günler geri gelmiyor ve sonra arkana dönüp baktığında "ben ne yapmışım ya? en güzel günlerimi nasıl böyle harcamışım?" diyorsun ve çok kızıyorsun kendine, çünkü geri dönüş yok artık... hayatta herşeyi biriktirebilirsin ama zamanı asla... zaman en kolay harcanan şey, paradan bile kolay harcanıyor hayatım... tecrübelerime güven ve melankoliyi tadında yaşa ama seni esir almasına asla izin verme Şeniz
çıkar altındakileri kendi yapsın sonra gitydiririsin
ablam bunlar bursada buluşuyo beni de çağırmıyorlar
bende iyiim cnm ne olsun
yok ablam bursadayım bende
ahh ablam ahhhh ne güzel söyledin yaaaaa :1hug: aynen şuan bende senelerimi harcıyorum sonumu göremiorummaaaaaaaaaaaaa sen de mi Bursa'dasın? Allah Allaaahhh ben niye hep İstanbul'dasın diye düşündüm ki? bak ben bilmiyordum Bursa'da yaşadığını :)
rica ederim canım :)
seni gidi seniiiiilmaz:
aman iyi ol hayatım, melankolik bir ruh hali de güzeldir ama dozunu iyi ayarlamak gerekir çünkü insanı dibe vurabilir bile Allah korusun... ben toplam 11 senemi harcadım bu yüzden aptal gibi, geçen giden günler geri gelmiyor ve sonra arkana dönüp baktığında "ben ne yapmışım ya? en güzel günlerimi nasıl böyle harcamışım?" diyorsun ve çok kızıyorsun kendine, çünkü geri dönüş yok artık... hayatta herşeyi biriktirebilirsin ama zamanı asla... zaman en kolay harcanan şey, paradan bile kolay harcanıyor hayatım... tecrübelerime güven ve melankoliyi tadında yaşa ama seni esir almasına asla izin verme Şeniz
cancanımmm yok kıs bişeyim gülçin gidiorum demedide merak ettim kaydirigubbakcemilehayda ne oldu yine cicimm
aşkolsunnn tontişim yaaa kıs unuturmuyuzzz seniiiii kaydirigubbakcemileablam bunlar bursada buluşuyo beni de çağırmıyorlar
bende iyiim cnm ne olsun
yok ablam bursadayım bende
ahh ablam ahhhh ne güzel söyledin yaaaaa :1hug: aynen şuan bende senelerimi harcıyorum sonumu göremiorummtoparlıcam kendimi iyi olucam bennn bazen dibe vuruorum ama isteyerek girmiorum bu ruh haline düşünüp düşünüp resmen içimde bir şeylerin beni kemirdiğini bedenimde hissediorum..
ama zaman konusunda çok haklısın ve geçicek :Saruboceq:
cancanımmm yok kıs bişeyim gülçin gidiorum demedide merak ettim kaydirigubbakcemile
aaayyyy wc ye girdimm zıbınımı çıtlıtlamadan çıkıodum az kalsın unutmuşum rezil olucaktımm pembe panter gibi ayyyy napardım allah korusunnn akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?