Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

süper olurrr :lepi: parolayı söle çabıkkkk turkbayragi

kızdım bileeemmm

tamam ablatoşşş ben büyük sözü dinlerim ama nedense genede kendi bildiğimi okumaktan geri kalmammm :kedi: ama şuan iyiyim çok şükür

duydummmm

aaaşşşkkk acısı buna derler güzelimmm seçmelisin biriniiiiii bir şöyle bir böyle derken kaçırıppp harcarsın sevgileriiiiiiiiiiii

beni unutmuşssunuz:sinifsinif::sinifsinif:
ahhh yavrummm kısss seni unutsak bile sen böle hatırlat canummm bugun depresifiz biz anacımmmmkafamçokkarıştı

kısss beyazda bursada yaaaa toplaşıp kudurcak birini taaa buldukkk :lepi:

şu piskopata bağlayıp gülmekten kopma lafı varya tam beni anlatıo böle biiyim ben tontişimmmakannehir

kız bursada buluşuyormuşssunuz ben uzaydamıyım beeeeeeeemafoldumben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam ben geldimmmm
yemeklerimi koydum size bi bakayım dedim
hoşgeldin canıııııııımmmmm... ellerine sağlık :)
hadi öpüyorum herkesi kendinize iyi bakın allah a emanet olun gorüşürüsss beni ösleyin anacımmm opuyorumnanaktan
görüşürüz canım :)
hmmm emzirdikten sonra neler oluyor??? :uhm:

aşk acısını bilmeyen var mı acaba? :çok üzgünüm:

heee yem tabii... ama sana atmıyorum niye yiyorsun kaydirigubbakcemile3

he valla 18+ günler güzeldi :) yine yakalarız anacım o günleri aaa zemuszemus
beni unutmuşssunuz:sinifsinif::sinifsinif:
aaa seni niye umutalım tatlım ya? ne için söyledin ki bunu?

inş.herşey yoluna girer canım ya allah yardımcın olsun gönlüne gör versin inş. :Saruboceq: opuyorumnanaktan
aminnn canım inşallah inşallahhhhh
selam ben geldimmmm
yemeklerimi koydum size bi bakayım dedim
hoşgeldin beyazcım nasılsın canım
hadi öpüyorum herkesi kendinize iyi bakın allah a emanet olun gorüşürüsss beni ösleyin anacımmm opuyorumnanaktan
hadi görüşürz canımmm

aminnnnn inşallah ablacım o günleri görmeyi nasip etsin rabbimm bundan sonra böyleee
sen hiç merak etme ablacım en kısa zamanda dokroe işinide düzene sokucam allahın izniyle sınra gelsin bebşimmm inşallahhh.
ahhhhhhhhhh aaaahhh bi sorunu bulupta tedavis etseler bak kızım snen sorunun deseler
yanaklarından öpücem yaaa:çok üzgünüm:

tamma cnm bekliyorum sen et

kız bursada buluşuyormuşssunuz ben uzaydamıyım beeeeeeeemafoldumben
aaaaaaaaaaaaa sen de mi Bursa'dasın? Allah Allaaahhh ben niye hep İstanbul'dasın diye düşündüm ki? bak ben bilmiyordum Bursa'da yaşadığını :)
sağol ablacım yardımın için yaptım ve sevindirik oldum:)
rica ederim canım :)
tamam ablatoşşş ben büyük sözü dinlerim ama nedense genede kendi bildiğimi okumaktan geri kalmammm :kedi: ama şuan iyiyim çok şükür
seni gidi seniiiii lmaz:
aman iyi ol hayatım, melankolik bir ruh hali de güzeldir ama dozunu iyi ayarlamak gerekir çünkü insanı dibe vurabilir bile Allah korusun... ben toplam 11 senemi harcadım bu yüzden aptal gibi, geçen giden günler geri gelmiyor ve sonra arkana dönüp baktığında "ben ne yapmışım ya? en güzel günlerimi nasıl böyle harcamışım?" diyorsun ve çok kızıyorsun kendine, çünkü geri dönüş yok artık... hayatta herşeyi biriktirebilirsin ama zamanı asla... zaman en kolay harcanan şey, paradan bile kolay harcanıyor hayatım... tecrübelerime güven ve melankoliyi tadında yaşa ama seni esir almasına asla izin verme Şeniz

ne olduğu ortaya çıkacak hayatım, sen yeni doktora giderken, bugüne kadar yaptırdığın tüm testlerin sonucunu ve rahim filmi çektimiştin, onu da yanına alarak git... eski doktorunun sana verdiği ilaç falan var idiyse doktora söyle hayatım... artık bir an önce git de senden daha çok biz rahat edelim valla

of bu kızın çişi geldi ya nasıl yaptırcam kaldıramam 16 kilo.
çıkar altındakileri kendi yapsın sonra gitydiririsin
ablam bunlar bursada buluşuyo beni de çağırmıyorlar
iyiyim canım şükürler olsun sen nasılsın bakalım
bende iyiim cnm ne olsun

yok ablam bursadayım bende

neyse çıkamadım gene çiş kriziyle uğraştım ya komşuyu çağrdım bıdığın çişini yaptırıverdi:)

çıkar altındakileri kendi yapsın sonra gitydiririsin

ablam bunlar bursada buluşuyo beni de çağırmıyorlar

bende iyiim cnm ne olsun

yok ablam bursadayım bende

komşuya söyledim canım normal tuvalete yapmıyo klozette yüksek kalıyo mecbur öyle yaptım artık:)

ahh ablam ahhhh ne güzel söyledin yaaaaa :1hug: aynen şuan bende senelerimi harcıyorum sonumu göremiorumm toparlıcam kendimi iyi olucam bennn bazen dibe vuruorum ama isteyerek girmiorum bu ruh haline düşünüp düşünüp resmen içimde bir şeylerin beni kemirdiğini bedenimde hissediorum..
ama zaman konusunda çok haklısın ve geçicek :Saruboceq:

hayda ne oldu yine cicimm
cancanımmm yok kıs bişeyim gülçin gidiorum demedide merak ettim kaydirigubbakcemile

aaayyyy wc ye girdimm zıbınımı çıtlıtlamadan çıkıodum az kalsın unutmuşum rezil olucaktımm pembe panter gibi ayyyy napardım allah korusunnn akannehir

kızlar ben çıkıyorum alel acele even bakıcam size yavrular bekleyin beni anacımö byeeeeee

:roflol: :roflol: :roflol: dikkat et bak kıs taliplerini kaçırcan lmaz:

hadi bu sefer gitiim bakarım gene fırsat olursa öpüldünüs................

hoşçakal gülçinimmmm yaprakları dökücesmi kıs bu akşammmm bende çıkıorum artıkkk bugunde bitti yaşasınnnnnnhihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…