Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

günaydın karamanlı abla nasılsın
kıznın doğun günü kutlu olsun rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah

Cerenim büyük geçmiş olsun inşallah bu sefer düzelir. Kumsalım 2. aşılaman olacakmış Allah rastgetirsin. Yasemink canım özel mesajını okudum, canım çok sevindim meleğinin iyi olmasına. Ben de sizi öpüyorum kocaman, hadi derse gidicem abucak yükle resimlerini de bakıp gideyim:)

herkese günaydınnnnn
nasılsınız bakalım
fotoğrafımız için yorumlarınıza çok teşekkür ederim

canım yaptırmıcam aşılamayı erteledim şu hayıtı bi denicem kısmet işte bakalım
herkese günaydınnnnn
nasılsınız bakalım

günaydın canım nasılsın

fatoşcum sen kapattın ben açtım canım bayanssulusmile
gülçini yormayayım dedim.kaydirigubbakcemile3

inşallah bugün iyi olur biraz ,en azından ağrısı azalsa bariii:Saruboceq:
iyi yapmışın ablacım...gülçincimide yormadık ohhhhhhhhhh
opuyorumnanaktan günaydın hanımlar .
herkese hayırlı cumalar.
küçük beylere ,küçük hanımlara kocaman öücükler.
saol ablacım sanada hayırlı cumalar bizde seni öptük
günaydın canım geç oldu amma olsun gari
Hayırlı cumalar canlarımm.... Nasılsınız? Hava çok sıcak pişiyoruz sıcaktan..

Sude Melisin resimlerini yüklüyorum eklicem birazdan..
canım merhaba iyiz sen nasılsın..sude melisin resimlerini gördüm maşallah kuzuma çok tatlı allah bağışladsın.
merhabalar..kızınızın doğum gününü kutlarım nice yaşlara inşallah...
herkese günaydınnnnn
nasılsınız bakalım

günaydın nurcum nasılsın kuşum çok şeker ya çok tatlı güülmüş neye güldü öle içten zilli yerim ben onu..
kumsalım nasılsın hayatım ehliyet kursu oo süper hadi bakalım...
nesem sen nasılsın tatlım yolunda dimi her şey hadi allaha emanet ol bakalım...
aynur gelmemişin anacım nerdesin canım...filiz abla kız arasta aynı bi uyuyo bi uyumuyo sarhoş etti beni ne yapçam bilmiyorrum şaşaırdım kaldım...rüzgar uyuyodu nolduki düzeni bozuldu diş mi çıkaracak acaba..uyanıkmı geceleri yoksa huysuz mu ablacım...

Günaydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr... herkese hayırlı cumalar diliyorum, Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah :) nasılsınız bakalım? ben oğlanı uyuttum ve buraya kaçtım ama işler beni bekler ama kim takıyor işleri? kaydirigubbakcemile3

inşallah güzelim, bazen sabrımın tükendiği anlar oluyor ve bu aralar sıklaştı ama içimden 10'a kadar sayıyorum ve karşımdakinin bir bebek olduğunu hatırlatıyorum kendime ve sakinleşmeye çalışıyorum, çünkü zaman zaman sabrımı tüketen bir çocuk, hırslı, kaprisli, inatçı, yani tam bir milli felaket olma yolunda ilerliyor başarıyla eyvahedigeldismile

hayatım inşallah çok yakında sen de kavuşacaksın yavrucuğuna, bak neşe neler çekti, neler yaşadı, zaman zaman isyan etti, vazgeçtim dedi ama azmetti ve inşallah yavrucuğuna kavuşacak, dualarımız seninle, senin de yapman gereken biraz daha sabretmen, ki zaten sen de bunu yapıyorsun, yakında inşallah senden de bu güzel haberi alacağız ve bayram yapacağız tatlım :)

hadi bakalım ehliyetin hayırlı uğurlu olsun şimdiden :)

valla tam bir adam oldu sıpa, bazen öyle bir "ne yani?" bakışı fırlatıyor ki inanamıyorum o bakışa... büyümüş de küçülmüş sanki sıpam :) amiiiin canım, amin, cümlemizinkini nazarlardan saklasın Rabbim :)

iiiiiiiinnnnnnnşallaaaaaaaaahhhhhhh ailesine, vatanına, milletine hayırlı bir insan olur :)
canııııııııımmmmmm nasılsın? seni görmek çok güzel hayatım :) valla biraz çapkın olacak galiba bizim oğlan, kızları gördü mü şöyle bir süzüyor önce, hoşuna giden olursa gülücükler atıyor :) yoksa aslında çok ciddi bir görüntüsü var sıpanın :)
ah inşallah inşallah canım :)

canım benim, senin o fıkır fıkır hallerine o kadar alıştım ki, böyle acı çekiyor olman çok üzüyor beni, inşallah en kısa zamanda kurtulda şu acılardan, eski Gülçinimiz ol yine :)

hem de nasıl ilgi istiyor köpecik... kısacık bir an kafanı çevir, ilgilenme hemen başlıyor kavga etmeye... ya bu arada bir şey soracağım... oğlan oyuncaklarıyla oynarken onlarla resmen kavga ediyor, bağırıyor, kızıyor, anlamıyorum niye... sizinkiler de yapıyor muydu bu aylarda? yoksa bizimkine özel bir şey mi bu?

hiç merak etme, öyle bir koydum ki tavrımı, süt dökmüş kediye döndü kaydirigubbakcemile3

evet canım, ben tatilcilere ve emeklilere veriyorum burayı, tepe tepe kullansınlar, ben almayayım artık :) inşallah siz geldiğinizde çok güzel olacak, hep beraber denize de gideceğiz inşallah hihoyyyt
Bu paşa kocaman olmuş maşallah subhanallah.. Yesinler tam adı gibi Rüzgar Bey yerim ben bunu yaaa.... Allah nazarlardan saklasın
amin canım, cümlemizinkini inşallah :) evet büyüyor sıpa ve dediğin gibi adı gibi rüzgar, bazen fırtınalar koparıyor ama napalım, idare ediyoruz kaydirigubbakcemile3
günaydın canım, uzun süre oldu görüşmeyeli, nasılsın? evet oğlan büyüdü çok şükür :) oyyyy yerim ben o çingeneyi, Allah nice nice doğum günleri göstersin, sağlıklı uzun bir ömür versin inşallah :) öp benim için o tatlı kuzuyu :)
canım benim, ticker'ını gördükçe içim coşuyor resmen, çok şükür Rabbim bu günleri de gösterdi :) Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)
herkese günaydınnnnn
nasılsınız bakalım
canııııııımmmmmm nasıl oldun?

ama ben göremiyorum resimleri mafoldumben

ayyyy Yasemin çok tatlı olmuş Sude, aman tanrım tam bir cimcime, Allah bağışlasın, nazarlardan saklasın kuzumu, eve gidince gıdısından kocamaaaaaan öp benim için :)

valla güzelim gece uyandığında uykusunda ağlıyor ve sakinleştirmek zaman alıyor, diş mi bilmiyorum, o eller hep ağızda, üst dişler mi rahatsız ediyor acaba, bilmiyorum ki, bir günü bir gününe uymuyor işte, ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, tek yapabildiğim sakin olmaya çalışmak, elden başka bir şey gelmiyor :)

kızlar bir şey soracağım... oto koltuğu alacağım da, ne marka alayım? siz koltuklarınızdan memnun musunuz? biz bugüne kadar ana kucağı ile idare ettik ama artık oğlan büyüdü ve zor sığmaya başladı, üstelik bana çok da güvenli gelmiyor ana kucağı arabada, yanında biri oturuken tamam da, yalnızken onu oraya oturtup araba kullanmak bana çok tehlikeli geliyor bu yüzden sokağa bile çıkmak istemiyorum, bana bir fikir ve fiyat verin lütfen :)

Ceren hanımmmm cimcimikler o gülen suratın solmasın inşallaaaaahhhhhhhhhhh..

canımmm hoşgeldinnn nasılsın nerelerdesin gülüm yaaaaa
aminnnnn bütün bebişler hep gülsün inşallah
ne oldu canım sizin tatil işi geliyormusunuz maşukiyeye karar verdinizmi?

Hayırlı cumalar canlarımm.... Nasılsınız? Hava çok sıcak pişiyoruz sıcaktan..

Sude Melisin resimlerini yüklüyorum eklicem birazdan..

woowwwwwwwwwwwww zemuszemus
kocaman kız olmuş bu annesi tü maşallah nazarlardan korusun rabbim bu prensesi yaaaaa

öznur ablaaaa hoşgeldinnnnnnnnnnnnn a.s. nabeeerrrr

demek bu gün çingene beşinci yaşını kutluyor süpperrrr :dance:
allah sağlıklı huzurlu uzun bir ömür versin
öpüyorum onu yanacıklarından kocaman kocaman a.s.

günaydın canım nasılsın daha iyisin inşallah

günaydın britanem daha iyiyim şükür oraya yoğunlaşmamaya çalışıyorum başka şeylere adapte olmak için uğraşıyorum başka türlü geçmeyecek yoksa
ama daha iyiyim bu gün hihoyyyt

sağol birtanem sağol geçiyor geçecek geçmeli kötükedihüso sempatiksalakcinni

herkese günaydınnnnn
nasılsınız bakalım

gözümün nurruuuuuu nabeerrrr opuyorumnanaktan

ablaaaaaaaammmmmmm hoşgelmişsin sefalar getirmişsinnnn opuyorumnanaktan

demek paşayı uyutup kaçtın heee kaydirigubbakcemile3 süpperrsinnn
keşke şu topiğimizin evde olan hanımları senin gibi fedakarlık yapsada azcık gelip sohbet etseler ama nerdeeeeeee -tatlicadiarzu-

valla bende özledim o hallerimi kıpır kıpırrr zemuszemus dellenmek istiyorum oynaşmak kıpraşmak istiyorum ama olmiyiiii bende oturduğum yerden kuduruyorummmm :sm_cool: :sm_cool:
az kaldı sabııırrrrrrrrrrrrr.............

:roflol: :roflol: :roflol: ablacım emin ol bir tek rüzgar öyle değil ceren aynısının tıpkısı asla anlaşamıyor oyuncaklara çok sevdiği ve anlaştığı tek şey ayna eline ver aynayı yada aynalı oyuncağını bakıp bakıp konuşsun gülsün maymun ama diğer oyuncakların hepsini atıyor bağırıyor söyleniyor kızıyor anlamıyorum bende sebebini sanırım onları sevmiyor konuşmuyorlar diye aynada kendisin görüyor ya galiba başka bebek sanıyor çenesi düşüyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

o kedi arada mıırr mıırrr yapar saçını okşayıverirsin yine sütlü olur kaydirigubbakcemile3

wuuhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu çok az kaldıııı tatileeeeeeeeeeee allaaaaaaaaahhhhhhhhhh :teytey: :teytey: :teytey:
tatilden ziyade özlediğim kişileri görecek olmak beni daha çok heyecanlandırıyor vallaaaa zemuszemus

ablacım kendi adıma konuşayım kesinlikle almalısın oto koltuğunu biz aldık valla rahat ettik ohh beee dünya varmış hem yüksek olduğu için dışarıyıda görüyor hiç canı sıkılmıyor hemde kesinlikle çok güvenli aklın onda kalmıyor.
Biz maxi cosi aldık ablam 9-18 kg. olanından ve çok memnunuz nurlarda aynısını aldı bizden sonra renkler farklı sadece bizim aldığımız modeller 750 tl. ama değer. sen yinede bir bak yardımcı olmaya çalışırız. a.s.

yaaaaaaaaaa yaseminnn yine küçültmeden koymuşsun resimleri bütün topiği yaymışsın anacım lastik gibi :):):)

heheheheh...... gülçinimmm ya benim küçültme pasif yaaaaaaaaaa... napcam ben?? kalçalarım gibi topiğide yaymışımmmmm

bizim aldığımızın resmini ekledim bir bak istersen abla
ama eğer görüp deneyerek alma şansın yoksa eğer bizimkisi gayet kullanışlı nurada sorabilirsin tavsiye ederim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…