günaydin fistiklar nasilsiniz bakalim cimcimeler muhtesem tam isirmaliklar yerim ben onlari
FILIZCIM oglan bayagi büyümüs masallah
teyzeleri bugün benim kizimin dogum günü 5 yasinda oldu sabah nasil neseliydi anlatamam
KENDINIZE VE KUZUCUKLARINIZA IYI BAKIN KOCAMAN ÖPTÜM HEPINIZI
canım yaptırmıcam aşılamayı erteledim şu hayıtı bi denicem kısmet işte bakalımCerenim büyük geçmiş olsun inşallah bu sefer düzelir. Kumsalım 2. aşılaman olacakmış Allah rastgetirsin. Yasemink canım özel mesajını okudum, canım çok sevindim meleğinin iyi olmasına. Ben de sizi öpüyorum kocaman, hadi derse gidicem abucak yükle resimlerini de bakıp gideyim:)
herkese günaydınnnnn
nasılsınız bakalım
fotoğrafımız için yorumlarınıza çok teşekkür ederim
iyi yapmışın ablacım...gülçincimide yormadık ohhhhhhhhhhfatoşcum sen kapattın ben açtım canım bayanssulusmile
gülçini yormayayım dedim.kaydirigubbakcemile3
inşallah bugün iyi olur biraz ,en azından ağrısı azalsa bariii:Saruboceq:
saol ablacım sanada hayırlı cumalar bizde seni öptükopuyorumnanaktan günaydın hanımlar .
herkese hayırlı cumalar.
küçük beylere ,küçük hanımlara kocaman öücükler.
günaydın canım geç oldu amma olsun gari
canım merhaba iyiz sen nasılsın..sude melisin resimlerini gördüm maşallah kuzuma çok tatlı allah bağışladsın.Hayırlı cumalar canlarımm.... Nasılsınız? Hava çok sıcak pişiyoruz sıcaktan..
Sude Melisin resimlerini yüklüyorum eklicem birazdan..
merhabalar..kızınızın doğum gününü kutlarım nice yaşlara inşallah...günaydin fistiklar nasilsiniz bakalim cimcimeler muhtesem tam isirmaliklar yerim ben onlari
teyzeleri bugün benim kizimin dogum günü 5 yasinda oldu sabah nasil neseliydi anlatamam
herkese günaydınnnnn
nasılsınız bakalım
inşallah güzelim, bazen sabrımın tükendiği anlar oluyor ve bu aralar sıklaştı ama içimden 10'a kadar sayıyorum ve karşımdakinin bir bebek olduğunu hatırlatıyorum kendime ve sakinleşmeye çalışıyorum, çünkü zaman zaman sabrımı tüketen bir çocuk, hırslı, kaprisli, inatçı, yani tam bir milli felaket olma yolunda ilerliyor başarıyla eyvahedigeldismilezamanla herşeyi öğrenecek ablacım bak artık kendisi oynamaya başlamış bunun için çok çabaladın tabi şimdi sıra uykuda belki bu biraz daha zor olucak ama senin başaramıcağın bişey yok bence onuda öğrencek rüzgarcığım
çok güzel ablacım inşallah idealin olan kiloya ulaşırsın kıyamıyor dimi insan bir balışıyla bitiriyorlar seni aşılamayı erteledim ablacım bu olaydan kafamdam atmak istiyorum ehliyet almaya karar verdim bakalım ama çalışmalara devam tabii bırakmıcam bu işin peşini sıpam gelene kadarkaydirigubbakcemile3 amin ablacım sağol duların içn
oy kuzum koca adam olmuş maşallah allah nazarlardan saklasın ablam çok ama çok tatlı olmuş ya
canım benim ya büyük adam olucak bu çocuk :)
canııııııııımmmmmm nasılsın? seni görmek çok güzel hayatım :) valla biraz çapkın olacak galiba bizim oğlan, kızları gördü mü şöyle bir süzüyor önce, hoşuna giden olursa gülücükler atıyor :) yoksa aslında çok ciddi bir görüntüsü var sıpanın :)Günaydın Gülçin nasıl oldu ayağın? Dr ne dedi? Kızlar hepinizi cumaları mubarek olsun. Hepinizi öpüyorum...Nur ve Gülçin kızlarınız çok tatlı maşallah, Rüzgarımın oğlu hangisinin peşind ekoşacak bakalım???:))
ah inşallah inşallah canım :)görürsün ablacım görürsün o çok yorulsun gör bak nasıl sızıp kalıyor sen bile şaşırırsın :1shok:
yok nen ne mezarı nerden çıktı şimdi bu dellenme hatun dellenme
yaaa içim çürümemiştir elbet kendimi bakıma sokmam gerek en kısa zamanda eski formuma dönücem işallah kıpır kıpır fıkr fıkır hallerime aynurumunda dediği gibi göze geldim ben nazar değdi bana kaydirigubbakcemile3
sen tavrını koy abla valla sonuçta sürekli ilgi isteyen bir çocukla cebelleşiyorsun bu yüzden sana yardımcı olması kesinlikle şart bırak ona çocuğu git mutfağa bişeylerle ilgilen erkeklere sorumluluk vermezsen onlar almayı bilmezler bağırır çağırır söylenirler ama bakarlar çocuğa alışırlar başka türlüsü olmaz kaydirigubbakcemile3
evet aynen dediğin gibi orası emekli mekanı sana göre değil
ama tatil içinde ideal bakalım yazın nasıl olucak biz geldiğimizde :uhm:
amin canım, cümlemizinkini inşallah :) evet büyüyor sıpa ve dediğin gibi adı gibi rüzgar, bazen fırtınalar koparıyor ama napalım, idare ediyoruz kaydirigubbakcemile3Bu paşa kocaman olmuş maşallah subhanallah.. Yesinler tam adı gibi Rüzgar Bey yerim ben bunu yaaa.... Allah nazarlardan saklasın
günaydın canım, uzun süre oldu görüşmeyeli, nasılsın? evet oğlan büyüdü çok şükür :) oyyyy yerim ben o çingeneyi, Allah nice nice doğum günleri göstersin, sağlıklı uzun bir ömür versin inşallah :) öp benim için o tatlı kuzuyu :)günaydin fistiklar nasilsiniz bakalim cimcimeler muhtesem tam isirmaliklar yerim ben onlari
canım benim, ticker'ını gördükçe içim coşuyor resmen, çok şükür Rabbim bu günleri de gösterdi :) Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)Cerenim büyük geçmiş olsun inşallah bu sefer düzelir. Kumsalım 2. aşılaman olacakmış Allah rastgetirsin. Yasemink canım özel mesajını okudum, canım çok sevindim meleğinin iyi olmasına. Ben de sizi öpüyorum kocaman, hadi derse gidicem abucak yükle resimlerini de bakıp gideyim:)
canııııııımmmmmm nasıl oldun?herkese günaydınnnnn
nasılsınız bakalım
iyi yapmışın ablacım...gülçincimide yormadık ohhhhhhhhhh
saol ablacım sanada hayırlı cumalar bizde seni öptük
günaydın canım geç oldu amma olsun gari
canım merhaba iyiz sen nasılsın..sude melisin resimlerini gördüm maşallah kuzuma çok tatlı allah bağışladsın.
merhabalar..kızınızın doğum gününü kutlarım nice yaşlara inşallah...
günaydın nurcum nasılsın kuşum çok şeker ya çok tatlı güülmüş neye güldü öle içten zilli yerim ben onu..
kumsalım nasılsın hayatım ehliyet kursu oo süper hadi bakalım...
nesem sen nasılsın tatlım yolunda dimi her şey hadi allaha emanet ol bakalım...
aynur gelmemişin anacım nerdesin canım...filiz abla kız arasta aynı bi uyuyo bi uyumuyo sarhoş etti beni ne yapçam bilmiyorrum şaşaırdım kaldım...rüzgar uyuyodu nolduki düzeni bozuldu diş mi çıkaracak acaba..uyanıkmı geceleri yoksa huysuz mu ablacım...
Ceren hanımmmm cimcimikler o gülen suratın solmasın inşallaaaaahhhhhhhhhhh..
Hayırlı cumalar canlarımm.... Nasılsınız? Hava çok sıcak pişiyoruz sıcaktan..
Sude Melisin resimlerini yüklüyorum eklicem birazdan..
günaydin fistiklar nasilsiniz bakalim cimcimeler muhtesem tam isirmaliklar yerim ben onlari
günaydın canım nasılsın daha iyisin inşallah
Cerenim büyük geçmiş olsun inşallah bu sefer düzelir. Kumsalım 2. aşılaman olacakmış Allah rastgetirsin. Yasemink canım özel mesajını okudum, canım çok sevindim meleğinin iyi olmasına. Ben de sizi öpüyorum kocaman, hadi derse gidicem abucak yükle resimlerini de bakıp gideyim:)
herkese günaydınnnnn
nasılsınız bakalım
Günaydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr... herkese hayırlı cumalar diliyorum, Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah :) nasılsınız bakalım? ben oğlanı uyuttum ve buraya kaçtım ama işler beni bekler ama kim takıyor işleri? kaydirigubbakcemile3
ah inşallah inşallah canım :)
canım benim, senin o fıkır fıkır hallerine o kadar alıştım ki, böyle acı çekiyor olman çok üzüyor beni, inşallah en kısa zamanda kurtulda şu acılardan, eski Gülçinimiz ol yine :)
hem de nasıl ilgi istiyor köpecik... kısacık bir an kafanı çevir, ilgilenme hemen başlıyor kavga etmeye... ya bu arada bir şey soracağım... oğlan oyuncaklarıyla oynarken onlarla resmen kavga ediyor, bağırıyor, kızıyor, anlamıyorum niye... sizinkiler de yapıyor muydu bu aylarda? yoksa bizimkine özel bir şey mi bu?
hiç merak etme, öyle bir koydum ki tavrımı, süt dökmüş kediye döndü kaydirigubbakcemile3
evet canım, ben tatilcilere ve emeklilere veriyorum burayı, tepe tepe kullansınlar, ben almayayım artık :) inşallah siz geldiğinizde çok güzel olacak, hep beraber denize de gideceğiz inşallah hihoyyyt
kızlar bir şey soracağım... oto koltuğu alacağım da, ne marka alayım? siz koltuklarınızdan memnun musunuz? biz bugüne kadar ana kucağı ile idare ettik ama artık oğlan büyüdü ve zor sığmaya başladı, üstelik bana çok da güvenli gelmiyor ana kucağı arabada, yanında biri oturuken tamam da, yalnızken onu oraya oturtup araba kullanmak bana çok tehlikeli geliyor bu yüzden sokağa bile çıkmak istemiyorum, bana bir fikir ve fiyat verin lütfen :)
netten bakıyorum ama birçok modeli var maxi cosi'nin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?