Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

aşkitooooooooooommmmmmmmm nasılsın birtanem? ağrın sızın var mı hala?

yooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
ağrım sızım yokkkkkkkk sositososito
cts. akşamı pansuman yaptık eşimle tertemiz yaptık yarayı protezleride taktık ağrım az oldu az acıdı sıktım dişimi dayandım veee halletttik sorunsuzca sanırım geçiyor artık bir iki haftaya kada tamamen kurutlurum böyle giderse inşallaaahhhh :teytey: :teytey:

ah be güzelim, klima beni hasta ediyor, beş dakika klimalı bir ortamda dursam önce baş ağrısı başlıyor, sonra da boynum tutuluyor, arabada bile klima çalıştıramıyorum bu yüzden mafoldumben

inşallaaaaaaaahhhhhhhhhhhh... geçsin artık bir an önce :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ah be güzelim, klima beni hasta ediyor, beş dakika klimalı bir ortamda dursam önce baş ağrısı başlıyor, sonra da boynum tutuluyor, arabada bile klima çalıştıramıyorum bu yüzden mafoldumben

yapma yaaaa tühhh eee nolcek bu böyleeee
ana oğul zıt kutuplarsınız valla işin zor ablammm

yapma yaaaa tühhh eee nolcek bu böyleeee
ana oğul zıt kutuplarsınız valla işin zor ablammm

hiç sorma, hem de ne zıt... dün anamı ağlattı, doğduğundan beri ağlama rekorunu kırdı dün, ben de sabır sabır sabır diyerek hayatımın sabrını yaşadım, taş olsa çatlardı valla

hiç sorma, hem de ne zıt... dün anamı ağlattı, doğduğundan beri ağlama rekorunu kırdı dün, ben de sabır sabır sabır diyerek hayatımın sabrını yaşadım, taş olsa çatlardı valla

hey allahım yarababim yaa neden böyle bu çocuk nesi var anlayamaıyorum enden ağlıyor bu kadar?

senide sabrından dolayı takdir ediyorum ablacım vereliniortak

aaaa bu arada 60 kiloya inmişim kızlaaaaaarrrrrrrrr zemuszemus hihoyyyt

wwooowwwwwww zemuszemus
sen rüzgarı bir aylığına bana yollasana abla cerenle değiş tokuş yapalım kaydirigubbakcemile3
ama sadece bir ay bende 60 olunca geri yollarım ona göre :roflol:

Kız gÜlÇın ayaĞın dÜzelme yolunda maŞallah dıyım neŞende yerıne gelmıŞ psıkolojın dÜzelmıŞ valla hemen yazılarına yansıyo

Nur nasılsın mısafır kalabalık mı gelıcektııı ohhh salıya kalmıŞ kendını yormadan yavaŞ yavaŞ ıŞlerını halledersın

Filiz abla sen nasılsın dicem ama sen sabır tüketmekteymişsin allah kolaylık versin valla o aylarda benim kızda olur olmaz ağlardı insanın sabrı zorlanıyo valla bide niçin ağladıklarıda belli değil yanından ayrılsam onada ağlardı
geçicek bu günlerde deyip sabrediyoruz bakalım

Kız gÜlÇİn ayaĞın dÜzelme yolunda maŞallah dİyİm neŞende yerİne gelmİŞ psİkolojİn dÜzelmİŞ valla hemen yazılarına yansıyo

eeevvveeeeeeeeeetttttttttttttt :hooray: :hooray: :hooray:
inşallah inşallah geçicek ve ben kudurcam durduğum yerde durmucam :lepi: sositososito sositososito

psikoloji düzeliyor canım allah kimseye yaşatmasın :icecream:

Aaaaaaaa kİmsecİkler onelİne gÖzÜkmÜyor

ben burdayıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Anacımmm ben gİrİyom kİmseler yok

burdayım dediimmmmmmmmmm :çok üzgünüm:

kıs aynur bu arada cemreye kim bakıyor yavrucum şuan?

canım benim :) hiç olmazsa dinlenirsin hayatım, işler bitmiyor, boşver o yüzden :)

ablammm canım benim nasılsın bakalım
valla ev hanımı olmak çok zormuş işler bitmiyor akşama kadar kendime bir sürü iş buluyorum

ayy canım ya evi süpürüp sildim zatende pasta falan yapacaktım
oyuncak ettiler günü çarşambaya aldılar şimdide bende çarşamba gelmezseniz bi daha kabul etmeyecem dedim 2 haftadır oynatıyorlar

çok sevindim gülüm inş tamamen geçerde kurtulursun şu beladan artık

aaaa bu arada 60 kiloya inmişim kızlaaaaaarrrrrrrrr zemuszemus hihoyyyt
ablammm süpersin valla darısı bana
69.7 çıktım bende sabah ama gram gram gidiyor artık

kız benim iloşu yollayayım sana kurt gibi valla götünü yere en fazla 1 saat koyarsın günde

Nur nasılsın mİsafİr kalabalık mı gelİcektİİİ ohhh salıya kalmıŞ kendİnİ yormadan yavaŞ yavaŞ İŞlerİnİ halledersİn

canım nasılsın misafir en fazla 10 kişi inş bi gelselerde artık

yasemincim yazamadım bi türlü sude hanım çok tatlı maşallah
allah nazarlardan korusun

eh ev işi bitmez anacım evde olduğun sürece mutlaka ama mutlaka bir şeyler çıkar
pastamı yapçeennn neliiiiii cokacimcoook

kim len bunlar iki haftadır dalga geçer gibi ahreket edenler kötükedihüso

ayy bende çok seviniyorum umarım bir dahaki pansumanda böye acısız geçer ve ben böyle böyle kurtulurum bu illetten. :Saruboceq:

eee canım sen onca kilo verdin bu akdar zamanda bu saatten sonra artık ikişer üçer gitmesini bekleme yavaş yavaş ama kalıcı olsun boşverrrr

heee yolla kıs valla ama cerende bende olucak tamammı kudururuz biz kız kzıa üçümüz zemuszemus :sm_cool: :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…