bizim aldığımızın resmini ekledim bir bak istersen abla
ama eğer görüp deneyerek alma şansın yoksa eğer bizimkisi gayet kullanışlı nurada sorabilirsin tavsiye ederim yani.
günaydin fistiklar nasilsiniz bakalim cimcimeler muhtesem tam isirmaliklar yerim ben onlari
FILIZCIM oglan bayagi büyümüs masallah
teyzeleri bugün benim kizimin dogum günü 5 yasinda oldu sabah nasil neseliydi anlatamam
KENDINIZE VE KUZUCUKLARINIZA IYI BAKIN KOCAMAN ÖPTÜM HEPINIZI
bakıyorumda ben yokken cümbül cemaat burda herkes.alsanaalsanasmile
kıs ben burda sıkılırken işimin az zamanı nerdeydiniz siz
ooooof kıskandım heeekaydirigubbakcemile3
kızlar herkese merhabalar diyim dün çok yoğundum giremedim ama benim açımdan herşey yolunda kan testi yaptırdığım günün gecesi regli oldum ohhhhhh dedim sonunda demekki ben stress yaptıkça o inatla sökülmüyo bide ben bu ay niye böyle olduğunu keşfettim gibi hiç başıma böyle sekme gelmemişti ben şöyle düşündüm ben ilk defa geçen ayki reglimde 8 gün sürdüğünü gördüm vede ben hep 5 gün olurdum vede geçen ay çok yoğun geçti acaba benim döngüm 30 günde bir oluyodu geçen ayki regli uzun sürünce acaba bu 30 günlük periyodu tamamlarkenmi geçti diye düşündüm ama yinede bi dr uma görünücem ne olur olmaz gerçi ben ocak ayında genel bir kontrole gitmiştim herşey yolunda idi acaba bu kist falan dediğiniz bi anda oluşurmu diye düşünüyorum valla kızlar bu ay bu konu ile yaşadığım stresten sizide bunaltttıysam kusura bakmayınnn herkesi öpüyorummmm
GÜLÇİNCİM çok geçmiş olsun ya allah şifa versin annem de de vardı bi ara çok sıkıntı çekti ama şimdi iyi biraz bitkisel bişeyler kullandın mı belki annem kullanmış olabilir bitki uzmanı sayılır kendisi senin için öğreneyim bişeyler.......
EVET CANIM HEP OLUYO BEBEKLERDE BU NE YA BEN ONA DEĞİLİ DE GEÇEN AY DA ÜST SOLUNUM YOLU ENFEKSİYONUNDAN ANTİBİYOTİK KULLANMIŞTIK ŞİMDİ GENE OLUNCA O CANIMI SIKTI BİRAZ MİNİCİK BEBEĞİM ANTİBİYOTİĞE BAŞLADI ŞİMDİDEN
bende beklyorum sabırsızlıkla 1 ay kaldı zaman bir türlü geçmiyo opuyorumnanaktan
Meraba hanımlar;
ya 1 hafta önce reklamlarını gördüm ve meraktan ne yapacağımı şaşırdım, sabredemedim!!! 10 haftalık hamileydim, testi aldım vee erkek sonuç gösterdi!!! testin kullanılışıda o kadar kolayki... evde 2 dakikada doğacak bebeğimin cinsiyetini ilk olarak ben öğrendim... sabredemeyenlere !!! web siteleri : ilksenogren nokta com denemeye deymezmi?? hihoyyyt
herkese günaydınlar nasılsınız bakalım sabahtan beri sayfa açık ama bir türlü yazamadım yarına misafirlerim gelecekti koştur koştur ev işi yapıyordum diğer salıya ertelendi
bende işi bırakıp oturdum
heee burdalardı ama yine yoklar işte sempatiksalakcinni
oohhhh gözün aydın yavvrrruuuuuuuuuuuuu şakır şakır gelmiş rahat etmişsin sende bilmiyorumkismile
hadiii kurtrul artık bu düşüncelerden şakkıdı
sağol canımın içi geçiyor inşallah
benimkisi artık bitkisel otlarla bilmem nelerle geçecek durumda değil canım 3 kez operasyon geçirdim ama bu kez iyileşiyor sanırım sabırla bekliyorum bir iki hafta daha protezler takılı kalıcak ve sonra çıkıcak :dance: :dance:
canımmm buna şükür bir süre antibiyotik kullanınca geçiyor merak etme bende üzülüyordum ama sağlık olsun bunlar olağan şeyler ne yapalım...
Allah başka dert vermesin. :Saruboceq:
allah kavuştursun sağlıkla inşallah :Saruboceq:
nasıl yani anlayamadım :uhm:
10 haftalık hamilelikte cinsiyet kesin olmazki :uhm:
günaydın gülçin nasılsın bakalım gerçi sen yoğunsundur ay sonu malum
günaydın kızlaaaaarrrrr, nasılsınız bakalım? burası çoooooooooooooookkkkkkkkkkk ama çok sıcak, Rüzgar beyin de sıcakla hiç arası yok, bakalım bu yaz ne yapacağız?
herkese günaydınlar nasılsınız bakalım sabahtan beri sayfa açık ama bir türlü yazamadım yarına misafirlerim gelecekti koştur koştur ev işi yapıyordum diğer salıya ertelendi
bende işi bırakıp oturdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?