Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

merhaba kizlar nasilsiniz cuma cingenemin dogum günüydü
foto yükleyim dedim ama yapamadim nur deminden beri tarif edi<yor ama olmadi yaslaniyorum galiba

Karamancım rabbım Çıngenene hayırlı uzun ÖmÜrler versın gÜlen yÜzÜ hıÇ solmasın bÜtÜn kÖtÜlÜkler ondan uzak olsun ınŞallah

merhaba kizlar nasilsiniz cuma cingenemin dogum günüydü
foto yükleyim dedim ama yapamadim nur deminden beri tarif edi<yor ama olmadi yaslaniyorum galiba

mehaba ablaaaa
tekrardan kutlutorum küçük hanımın doğum günüsünü
nice nice senelere inşallaahhh
ne yaşlanması be ablaaanur anlatamamıştır sana sırnaşık şey lülülülülülü

ee madem öyle nur yükleseydi senin yerine resimleri kaydirigubbakcemile3

Karamancım rabbİm Çİngenene hayırlı uzun ÖmÜrler versİn gÜlen yÜzÜ hİÇ solmasın bÜtÜn kÖtÜlÜkler ondan uzak olsun İnŞallah

amminnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

Karamancım rabbİm Çİngenene hayırlı uzun ÖmÜrler versİn gÜlen yÜzÜ hİÇ solmasın bÜtÜn kÖtÜlÜkler ondan uzak olsun İnŞallah
sagol teyzesi

sago teyzesiiyice cadilasti

herkese iyi akşamlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
yarın sizi burada bekliyor oalcağım buyurun gelin anacımmmm

ben de bir anlayabilsem ne istediğini, ota poha herbir şeye ağladı dün, sıcak onu çok rahatsız etti sanırım mafoldumben

teşekkürler hayatım, kendimle gurur duyuyorum valla :içelim:

hehehe... bak ne diyeceğim sen gel bir aylığına Ceren'le, ben Ceren'e bakayım sen Rüzgar'a, ne dersin? ama bak ben hiç karışmayacağım Rüzgar'la sana, ona göre, başka türlü kilo verdirmez bu velet sana :)
ulen ne çabuk uyandı bu çocuk yaw iki dakka lak lak yaptırmadı klava:
işte dediğim gibi, uyku düşmanı bu çocuk, benim de uykumun düşmanı kaydirigubbakcemile3
aynen öyle canım, çok zor bir çocuk oldu çıktı, burcu akrep, yükseleni oğlak, sen düşün artık halimi... ciddi bir sabır savaşı veriyorum gerçekten, an geliyor çıldıracak gibi oluyorum, sonra içimden 10'a kadar sayıyorum ve karşımdakinin bir bebek olduğunu hatırlatıyorum kendime, başka türlü çıldırırı insan... uyutuyorum valla o uyurken aynen böyle oluyorum akannehir sonra da erkenden uyanacak diye eyvahedigeldismile oluyorum, inşallah geçer :)
sağol birtanem iyiyim :) aman aman aman... ev hanımlığı zor zanaat, iş bitmiyor

yavaş yavaş vermek daha kalıcı olur canım :)

hehehe
kızlar resimlerimiz nasıl

ayyyyy süpeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr bayıldım opuyorumnanaktan
maşallah çok tatlı canım, Allah bağışlasın :)
çingenemin doğum günü

süpeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nice senelere inşallah :) Allah sağlıklı uzun ömürler versin, şansı bahtı açık olsun :)

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
herkese günaydın .mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum hepinize kaydirigubbakcemile5

günaydınlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr... bugün erkenciyim, nasıl ama? oğluşum oyun halısının üstünde oynuyor, bakalım ne kadar sürecek? saat 10.00 gibi uyutabilirsem uyutacağım :)

nasılsınız bakalım? herkese sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir gün diliyorum

günaydın ablam nasılsın
ay canım benim ya belki oynarken kendiliğinden uyur ablacım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…