Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Ceren hoşgeldin hadi gözün aydın bişeyciği yokmuş minik cadının geçmiş olsun tosun gibi çocuğa zayıf dedin ya ne diyeyim ben sana bu annelerin hepsi böyle galiba

evet öyle oluyor evde olunca iş bitmiyor çok iyi bilirim
bende akşamları ancak cerenle oynarken yada onu uyuturken oturabiliyorum.
neyse sağlık olsun herşey bizler için...

canım alerjikmiş losyonla geçicek inşallah
sizede çok geçmiş olsun tatlım ya bu bebeler böyle nazikler işte hiç olmadık şeylrere reaksiyon gösterebiliyorlar. neyse bu akdarla kalsın razıyım

Sl m kızlar nasılsınız
bebİŞler nasıllll

canım hoşgeldin nasılsın
neler yapıyorsun

Ceren hoşgeldin hadi gözün aydın bişeyciği yokmuş minik cadının geçmiş olsun tosun gibi çocuğa zayıf dedin ya ne diyeyim ben sana bu annelerin hepsi böyle galiba

hee bişiciği yokmuş :dance: :dance: :dance:
evet canımcım anneler böyle biraz daha fazla yesin kilo alsın diye bakar
inan bebek gram bile aldığında anne mutlu olur tabi erkekler bunu anlayamaz
Sende anlayacaksın yakında inş. :Saruboceq:

:Saruboceq: amin balım inşallah

noldu kıs değişmişsin avatarıııı kaydirigubbakcemile3
yeşilaycımı oldun anacım doğayamı saldın kendini sempatiksalakcinni

hee doğacı oldum kuştu börtüydü böcüktü eyi geliyi balkonumdaki çiçeklerimde açtı kıı gelde kahve yapam sana taze nane kekik toplarsın saksılarımdan aybalammma.s.

hee doğacı oldum kuştu börtüydü böcüktü eyi geliyi balkonumdaki çiçeklerimde açtı kıı gelde kahve yapam sana taze nane kekik toplarsın saksılarımdan aybalammma.s.

aalllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh derim allaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh
yakın olsak biliyorsun neler olacağını ama yakın değilizki anasını satiiimm yaaa
kıs yakın olsak bu kaaa çağırmazsın bıkarsın benden gariiii kaydirigubbakcemile3

slm kızlar şimdi hastenden geldim
2 bebek öncesi kontrol için gittim bakalım tahliller hayırlı cıkarsa calısmalara başalayacagızzz

folat degerim 12.6 cıkmıs kızlar normal mi sizce

BİLİYOM KUŞUMDA ne etçen gönüller bir ola yakın olsakta çağırırıdm kııı delüüü saçından tuttuğum gibi denize,pazara,yürüyüşe giderdik kıııı

2 bebek öncesi kontrol için gittim bakalım tahliller hayırlı cıkarsa calısmalara başalayacagızzz

hayırlısı olsun tırtılkurabiye çalışın çalışın savşamayın sevişin hehe kaydirigubbakcemile3valla folat ne demek hiç duymadım doktoruna sor istersen yada labaratuara daha sağlıklı cevap alırsın gibime geliyor

folat folikasitmiş canım
folikasit degeri canım ama refarans aralıgı olmadıgı için merak ettimm
cuma gidecem dr diğer tahlillerde cıkınca baklaım

sağol cnm inş atlatıcaz bu günleri sakın sıkıntı yapma kendine
Aminnn canım

sanada geçmiş olsun tatlım dikkat et kendineopuyorumnanaktan
sağol cnm
beyazcım sendemi ya geçmiş olsun canım dikkatli ol güzelim
beyazcım sabahtan beri aklımdasın seni rüyamda gördüm ben
hayırlara çıksın inşallah:Saruboceq:
hayır olsun arifem hep dualarımdasın ondan mı gördün acaba?sende iyisindir umarım
sen de çok dikkat et hayatım, yok mu sana yardım edecek birileri? çok geçmiş olsun canım
var var kaynanam geldi memleketten bizimle
yan gelip yatıyo sofrayı bile eşim evdeyse beraber yoksa ben kuruyorum yemekler benden gelen gidene hizmet benden daha ne olsun ablam
geçen gün şeker yüklemem vardı fasulye ıslattım saat 13.de eve geldim bişey yapmamış kadın ya sinir oldum öldüm acıdımdan:mymeka:
beyazım hoşgeldin güzelim nasılsın
döndünmü evine yoksa hala memlekettemisin sen?
sende kendine dikkat et güzelim iki canlısın :teselli:

hoşbulduk cnm nasılsın?evimdeyim çok şükürrrrrrrrrrrrr
cerenime de maşallah

ay çok vakti,m yok yazamıyorum görümcemler ve eltisigil gelecekmiş
zeynebi çok özlemişler
kalkayım bişeyler yapayım hemen
kocişede karpuz söyledim meyveyle uğraşamam
uğrarım yine

slm arrkadaşlar...nasılsınız bebişler nasıl hafta sonu bursya gidicem hazırlık telaşı sardı şimdiden 2 güğndür giremedim umarım iyidr herkes.
gülçincim nasılsın canım..yok dimi bi aksilik haberlerde herkes iyi dimi...

hadi hayırlısı umarım oğlun kardeşini fazla beklemez
hakkında hayırlısı olsun güzelim...

BİLİYOM KUŞUMDA ne etçen gönüller bir ola yakın olsakta çağırırıdm kııı delüüü saçından tuttuğum gibi denize,pazara,yürüyüşe giderdik kıııı

öyle gülüm öyleeee
gönüller bir olsun gariiii demeee opuyorumnanaktan

ayyy kesin yaparsın kafamda saç kalmazdı sayende kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

aaaaa bu kadın sana yardımcı olmaya diye geldi ama yaydı kendini oturuyor hemi gerçi böylesinden daha ne beklenirdiki ayyy allah yardımcın olsun güzelim yaaa birden geçen yıl doğuma yakın günlerin geldi aklıma oooffff eyvahedigeldismile valla üzüldüm senin adına güzelim ne diyim gelmese imiş daha iyiymiş...

başında bela yetmiyor gibi birde görümceleri eltilerimi çıktı yaa sen iki canlı vede çocuklu bir kadınsın ama bunu anlayacak zihniyet nerde dimi

en iyisini yapmışsın birde ikramla hizmetlemi uğraşıcan aalllaasennn alsanaalsanasmile

fatoşcum hoşgeldin güzelim bu gün aklımdan geçtin valla nerde bu kız diye sordum kendime
hayırdır bursada ne işin var tatlişkom cemiyet felanmı

ben iyiyim canım bir yaramazlık yok herşey yolunda şükür sen nasılsın aras bey nasıllar

neyse çok şükür :) ohhh ne güzel gelişimi de güzel maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın

sabırla bekliyorum canım, neyse bugün maşallahı vardı, öğleden sonra Cunda'ya gittik, dolaştık biraz, ona da iyi geldi açık hava :)

yok hayatım, bu anasını sattığımın memleketinde başka özel okul yok devlette ücretli çalışmaya kalksam alacağım aylık 300-400 gibi komik bir rakam olacak, bakıcı parasına bile yetmez... ne olacak bilmiyorum valla mafoldumben

inşallah neye alerjisi olduğunu bulursunuz hemen, bazı gıdalar sonradan da alerji yapabiliyor ya da sıcakla birleşince hiç alerji yapmayan bir gıda alerji yapabiliyor

öğleden sonra evde olmadığımız için gelemedim canım :)
aaa neye karşı alerjik reaksiyon gösterdi Berra? geçmiş olsun kuzuma, yavrum benim, kıyamam

siz ne zaman geçeceksiniz çorbaya? gerçi çorba dediğime bakma, sebze püresi olarak veriyorum ben, suyunu çekiyor çünkü sebzeler yumuşayana kadar :)
evet o denge çok hassas, hiç kolay değilmiş valla... eveeeet ödül olarak Cunda'ya gittik bugün :)
evet aynen öyle, ben de bir gün az yese eyvaaaah niye yemiyor bu çocuk diye panikliyorum ve aç kaldı diye gün boyu bir şeyler yedirmek için uğraşıyorum kaydirigubbakcemile3
aaaaa madem yayılacaktı niye geldi ki bu kadın şimdi? hayret bir şey yaaa... kanaman oduğunu, dinlenmen gerektiğini mutlaka biliyordur bu hatun, yine de hizmet mi bekliyor? amaaaaan sinir oldum şimdi guclubacismile

ay bir de görümcenler ve eltisi mi geliyorlar? kızım senin hiç misafirin eksik olmaz mı? aaaaaa ne biçim iş bu? :uhm: hem çocuklusun, hem hamilesin, üstelik bir de dinlenmen gerek!!! ayyyyy gıcık oldum gıcııııııııııkkkkkk klava:

canım nasılsın, Arascık nasıl? hayrola, gezmeye mi gidiyorsunuz Bursa'ya?

kızlar nasılsınız ben anca geçmişi okudum gülçinim geçmiş olsun kuşuma alerjik bi durummuş yüreğim rahatladı
filiz ablam seninde sabrına hayranım yinede çok dayanıklı kadınsın ben yardımcı olan çok kişi olduğu halde zorlanmıştım sana maşallah

neşem inan yazını görünce bi an için sonunu okumak istemedim
ama şükürler olsun iyisiniz amöan canım işi gücü boşver içindeki mucizeden daha önemli bişey yok şu dünyada
tabiki dualarımda olucaksın rabbim hayırlısı ile sonuna kadar götürücek biz burdan mutlu haberlerini alıp poarti yapıcaz

çiğdemim hoşgeldin tatlum nassen kız özlettin kendini ne çatlak sohbetler yapardık valla +18 den topik kapanıcak diye ödüm kopardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…