Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

canım sağol ama annelik bu işte sanırım, bir an çıldırtırken biraz sonra sevgisi ağır basıyor, keşke bütün çıldırtmaları bunlardan ibaret olsa, büyüdükçe düşünüyorum da asilikler yapacak, söz dinlemeyecek vs. vs. neler düşünüyorum şimdiden değil mi? kaydirigubbakcemile3
rüzgarımada maşallah barik allahhh anneciğini üzmemiş bugünnn
eveeeeeet bugün oğluşum hiç üzmedi beni :)
huuuuuu niredesiniz sesiniz çıkmıyooo
Yaprak Dökümü var gülüm :)

aman allah iylik versin canım evet canım kardeşimin düğünü var haziranın 18 de oraya ailem orda 10 ay oldu gitmedim hamilelikti doğumdu derken çok heycanlıyım çok arasta ii teyzesi ilk uzun yolculuğuna çıkacak paşa..
ailem orda ablacım kızkardeşiminde düğünü var arascık ii şükür sen nasılsın maraton devam dimi..rüzgarımı öp...görüşürüz ablam

benim hatrımı sormamışın aynur aşk olsun:umursamaz:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın nasılsınız kızlaropuyorumnanaktan
bebişler nasıl duyduğuma (yani okuduğumakaydirigubbakcemile3)göre
kucaklara sığmıyorlarmış
hadi hepinize sağlıklı bir gün olsun.kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar nasılsınız

gülçinim cerenimiz iyimiş maşallah çok sevindim
ablacım rüzgar üzmemiş seni maşallah hep böyle olur inşallah
fatoşcum canım nasılsın yolculuk varmış hayırlı yolculuklar canım kardeşine bir ömür mutluluklar
jerrorcum nasılsın canım
meloş abla günaydın nasılsın

kızlar bu gün ve yarın çok yoğun olacağım şimdiden mazaretimi belirtiyorum arada sırada fırsat buldukça gelir okurum sizi öpüyorum anacım byeeee

kızlar bu gün ve yarın çok yoğun olacağım şimdiden mazaretimi belirtiyorum arada sırada fırsat buldukça gelir okurum sizi öpüyorum anacım byeeee

günaydın canım nasılsın
hadi ya çok kolay gelsin sana bitanem iyi çalaışmalaropuyorumnanaktan

herkese günaydın canlarım nasılsınız
ben çok yorgunum önceki gece 3e kadar pastayla uğraştım dünde misafirleirimi ağırladım arkasından evimi temizleyip bulaşığımı yıkadım ölüyorum yorgunluktan hala dinlenemedim valla
bugün işim yok allaha şükür kızımla ilgilenip ders çalışacağım
ablacım rüzgar paşam seni biraz üzmüş inş büyüdükçe düzelecek kuzum resimdede çok tatlı çıkmış maşallah
neşem çok geçmiş olsun canım neden kendine eziyet ediyorsun yat dinlen artık inş kanaman bir daha olmaz...
beyazcım sanada çok geçmiş olsun canım...
çiğdem nasılsın canım...
gülçin çok geçmiş olsun sarı kuşuma kıyamam ona benim için her yerini ye prensesimin...
arifem nasılsın canım benim diyet nasıl gidiyor...
bizde salı günü iloşu dra götürdük gece öksürüyoedu allaha şükür bişeyi yok sadece gıcık olmuş kuzuma dr teyzesine yapmadığı maymunluk kalmadı zillinin kadın 10 dakikada biten kontrolde 25 dakikada çıkardı bizi

çiğdemim hoşgeldin tatlum nassen kız özlettin kendini ne çatlak sohbetler yapardık valla +18 den topik kapanıcak diye ödüm kopardı
tatlım karşılaşamdık ama sen okursun sonra hoşbulduk tatlım bende özlemişim valla +18 gene yaparık ayıp ediyon kapanmaz kapanmaz bişicik olmaz sabahlar olmasın ayol arzular şelaleeeekaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın kumsalcım ben süperim bugün sen nasılsın tatlımm

Günaydın KUŞUMMMMM:sm_cool:

belirtiyomuş hehe benim tacizlerime engel olabilceğini sanıyorsan yanılıyorsun hehe dürtmeden duramam :dance::dance::dance:

Günaydın tatlım süperim sen nasılsın demiyeyim yorgunmuşun ama bugün dinlenirisn artık uzat bacaklarını birde kahve al eline ohh missss misss iki iloşu kokla bir yudum kahve iç bak nasıl dinleniyosun a.s.
geçmiş olsun bişiciği yokmuş maymunun gözünüz aydın :lepi:

kumsalcım teşekkür ederim canım benim...
gülçincimkolay gelsin...
cerene ne olduki hastamı iymiş ama ne olduğundan haberim yok....
nurcum çok çalışmışın canım yorulmuşundur tabii dinlen tabii öptüm iloşu...
meloş ablaaaaaaaa görüşemiyoz nerdesin kuzum nazara geldik ha...
slmlar nasılsınız rakadaşlar...?kimse yok gerçi gelince okursunuz...

Son düzenleme:

Eneee kimsecikler kalmamış ya burada neyse gidip cereni dürteyim ben

süper olmana sevindim canım
allaha şükür iyi çıktı zillim bugünde ben netteyim burda kimse yok

size iyi yolculuklar canikom, Allah mesut etsin inşallah :) Aras'ı öp bizim için annesi :)
meloşum, gülüm, nerelerdesin sen ya? görüşemiyoruz hiç, neyse hiç olmazsa yazılarını görüyoruz, hiç görüşememekten iyidir... bebişler kucaklara sığmıyor dediğin gibi, inşallah uslanacak diye sabrediyorum ben kendi adıma (züğürt tesellisi) kaydirigubbakcemile3
inşallah tatlım inşallah :)
oyyyy kıyamam, ay başı yoğunluğu di mi? ben de seni öpüyorum canım :)
neyse sonunda atlattın misafirleri, dinlen biraz canım, Çiğdem'in de dediği gibi yap bir kahve yap, uzat ayaklarını (gerçi İloş ne kadar müsaade eder bilemiyorum) kaydirigubbakcemile3
oyyy tam yemelik senin zilli tam yemelik... kimbilir ne şirinlikler yaptı doktora, yerim ben onu yerim, küçük cadı :)

valla ablam ne şirinlik ne şirinlik görmen lazımdı dru öpüyor ellerini ayaklarını uzatıyor öp diye
paşam bugün nasıl sakin mi

valla ablam ne şirinlik ne şirinlik görmen lazımdı dru öpüyor ellerini ayaklarını uzatıyor öp diye
paşam bugün nasıl sakin mi

ayy inşallah gelin de buraya, yiyeyim onu, artık mıncıklayabilirim, büyüdü çünkü zilli :) kıyamıyordum geçen gelişlerinizde :)

maşallahı var çok şükür

bugünü de bitirdikk kızlarrr hepiciğinize iyi akşamlar behlülde var izleriz artıkın çapkını çiğdoş kaçar öpüldünüz

ohoooooo tadlular nirelerdesiniz bende hepiciğinizi çok öpüyorum
arifem ben iyiyim sen nasılsın bitanem ağır bir diyet yapmamaya dikkat ediyorum demişsin inşallah öyledir vucudundaki vitaminini tüketme dirençsiz kalmasın vucudun hasta olursun allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…