canım sağol ama annelik bu işte sanırım, bir an çıldırtırken biraz sonra sevgisi ağır basıyor, keşke bütün çıldırtmaları bunlardan ibaret olsa, büyüdükçe düşünüyorum da asilikler yapacak, söz dinlemeyecek vs. vs. neler düşünüyorum şimdiden değil mi? kaydirigubbakcemile3kızlar nasılsınız ben anca geçmişi okudum gülçinim geçmiş olsun kuşuma alerjik bi durummuş yüreğim rahatladı
filiz ablam seninde sabrına hayranım yinede çok dayanıklı kadınsın ben yardımcı olan çok kişi olduğu halde zorlanmıştım sana maşallah
eveeeeeet bugün oğluşum hiç üzmedi beni :)rüzgarımada maşallah barik allahhh anneciğini üzmemiş bugünnn
Yaprak Dökümü var gülüm :)huuuuuu niredesiniz sesiniz çıkmıyooo
aman allah iylik versin canım evet canım kardeşimin düğünü var haziranın 18 de oraya ailem orda 10 ay oldu gitmedim hamilelikti doğumdu derken çok heycanlıyım çok arasta ii teyzesi ilk uzun yolculuğuna çıkacak paşa..fatoşcum hoşgeldin güzelim bu gün aklımdan geçtin valla nerde bu kız diye sordum kendime
hayırdır bursada ne işin var tatlişkom cemiyet felanmı
ben iyiyim canım bir yaramazlık yok herşey yolunda şükür sen nasılsın aras bey nasıllar
ailem orda ablacım kızkardeşiminde düğünü var arascık ii şükür sen nasılsın maraton devam dimi..rüzgarımı öp...görüşürüz ablamneyse çok şükür :) ohhh ne güzel gelişimi de güzel maşallah maşallahAllah nazarlardan saklasın
sabırla bekliyorum canım, neyse bugün maşallahı vardı, öğleden sonra Cunda'ya gittik, dolaştık biraz, ona da iyi geldi açık hava :)
yok hayatım, bu anasını sattığımın memleketinde başka özel okul yokdevlette ücretli çalışmaya kalksam alacağım aylık 300-400 gibi komik bir rakam olacak, bakıcı parasına bile yetmez... ne olacak bilmiyorum valla mafoldumben
inşallah neye alerjisi olduğunu bulursunuz hemen, bazı gıdalar sonradan da alerji yapabiliyor ya da sıcakla birleşince hiç alerji yapmayan bir gıda alerji yapabiliyor
öğleden sonra evde olmadığımız için gelemedim canım :)
aaa neye karşı alerjik reaksiyon gösterdi Berra? geçmiş olsun kuzuma, yavrum benim, kıyamam
siz ne zaman geçeceksiniz çorbaya? gerçi çorba dediğime bakma, sebze püresi olarak veriyorum ben, suyunu çekiyor çünkü sebzeler yumuşayana kadar :)
evet o denge çok hassas, hiç kolay değilmiş valla... eveeeet ödül olarak Cunda'ya gittik bugün :)
evet aynen öyle, ben de bir gün az yese eyvaaaah niye yemiyor bu çocuk diye panikliyorum ve aç kaldı diye gün boyu bir şeyler yedirmek için uğraşıyorum kaydirigubbakcemile3
aaaaa madem yayılacaktı niye geldi ki bu kadın şimdi? hayret bir şey yaaa... kanaman oduğunu, dinlenmen gerektiğini mutlaka biliyordur bu hatun, yine de hizmet mi bekliyor? amaaaaan sinir oldum şimdi guclubacismile
ay bir de görümcenler ve eltisi mi geliyorlar? kızım senin hiç misafirin eksik olmaz mı? aaaaaa ne biçim iş bu? :uhm: hem çocuklusun, hem hamilesin, üstelik bir de dinlenmen gerek!!! ayyyyy gıcık oldum gıcııııııııııkkkkkkklava:
canım nasılsın, Arascık nasıl? hayrola, gezmeye mi gidiyorsunuz Bursa'ya?
benim hatrımı sormamışın aynur aşk olsun:umursamaz:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar nasılsınız ben anca geçmişi okudum gülçinim geçmiş olsun kuşuma alerjik bi durummuş yüreğim rahatladı
filiz ablam seninde sabrına hayranım yinede çok dayanıklı kadınsın ben yardımcı olan çok kişi olduğu halde zorlanmıştım sana maşallah
kızlar bu gün ve yarın çok yoğun olacağım şimdiden mazaretimi belirtiyorum arada sırada fırsat buldukça gelir okurum sizi öpüyorum anacım byeeee
tatlım karşılaşamdık ama sen okursun sonra hoşbulduk tatlım bende özlemişim valla +18 gene yaparık ayıp ediyon kapanmaz kapanmaz bişicik olmaz sabahlar olmasın ayol arzular şelaleeeekaydirigubbakcemile3çiğdemim hoşgeldin tatlum nassen kız özlettin kendini ne çatlak sohbetler yapardık valla +18 den topik kapanıcak diye ödüm kopardı
Günaydın kumsalcım ben süperim bugün sen nasılsın tatlımmgünaydın kızlar nasılsınız
Günaydın KUŞUMMMMM:sm_cool:GÜNAYDIN
belirtiyomuş hehe benim tacizlerime engel olabilceğini sanıyorsan yanılıyorsun hehe dürtmeden duramam :dance::dance::dance:kızlar bu gün ve yarın çok yoğun olacağım şimdiden mazaretimi belirtiyorum arada sırada fırsat buldukça gelir okurum sizi öpüyorum anacım byeeee
herkese günaydın canlarım nasılsınız
ben çok yorgunum önceki gece 3e kadar pastayla uğraştım dünde misafirleirimi ağırladım arkasından evimi temizleyip bulaşığımı yıkadım ölüyorum yorgunluktan hala dinlenemedim valla
bugün işim yok allaha şükür kızımla ilgilenip ders çalışacağım
çiğdem nasılsın canım...
gülçin çok geçmiş olsun sarı kuşuma kıyamam ona benim için her yerini ye prensesimin...
tatlım karşılaşamdık ama sen okursun sonra hoşbulduk tatlım bende özlemişim valla +18 gene yaparık ayıp ediyon kapanmaz kapanmaz bişicik olmaz sabahlar olmasın ayol arzular şelaleeeekaydirigubbakcemile3
Günaydın kumsalcım ben süperim bugün sen nasılsın tatlımm
Günaydın KUŞUMMMMM:sm_cool:
belirtiyomuş hehe benim tacizlerime engel olabilceğini sanıyorsan yanılıyorsun hehe dürtmeden duramam :dance::dance::dance:
Günaydın tatlım süperim sen nasılsın demiyeyim yorgunmuşun ama bugün dinlenirisn artık uzat bacaklarını birde kahve al eline ohh missss misss iki iloşu kokla bir yudum kahve iç bak nasıl dinleniyosun a.s.
geçmiş olsun bişiciği yokmuş maymunun gözünüz aydın :lepi:
Eneee kimsecikler kalmamış ya burada neyse gidip cereni dürteyim ben
size iyi yolculuklar canikom, Allah mesut etsin inşallah :) Aras'ı öp bizim için annesi :)aman allah iylik versin canım evet canım kardeşimin düğünü var haziranın 18 de oraya ailem orda 10 ay oldu gitmedim hamilelikti doğumdu derken çok heycanlıyım çok arasta ii teyzesi ilk uzun yolculuğuna çıkacak paşa..
ailem orda ablacım kızkardeşiminde düğünü var arascık ii şükür sen nasılsın maraton devam dimi..rüzgarımı öp...görüşürüz ablam
benim hatrımı sormamışın aynur aşk olsun:umursamaz:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
meloşum, gülüm, nerelerdesin sen ya? görüşemiyoruz hiç, neyse hiç olmazsa yazılarını görüyoruz, hiç görüşememekten iyidir... bebişler kucaklara sığmıyor dediğin gibi, inşallah uslanacak diye sabrediyorum ben kendi adıma (züğürt tesellisi) kaydirigubbakcemile3günaydın nasılsınız kızlaropuyorumnanaktan
bebişler nasıl duyduğuma (yani okuduğumakaydirigubbakcemile3)göre
kucaklara sığmıyorlarmış
hadi hepinize sağlıklı bir gün olsun.kaydirigubbakcemile5
inşallah tatlım inşallah :)günaydın kızlar nasılsınız
gülçinim cerenimiz iyimiş maşallah çok sevindim
ablacım rüzgar üzmemiş seni maşallah hep böyle olur inşallah
fatoşcum canım nasılsın yolculuk varmış hayırlı yolculuklar canım kardeşine bir ömür mutluluklar
jerrorcum nasılsın canım
meloş abla günaydın nasılsın
oyyyy kıyamam, ay başı yoğunluğu di mi? ben de seni öpüyorum canım :)kızlar bu gün ve yarın çok yoğun olacağım şimdiden mazaretimi belirtiyorum arada sırada fırsat buldukça gelir okurum sizi öpüyorum anacım byeeee
neyse sonunda atlattın misafirleri, dinlen biraz canım, Çiğdem'in de dediği gibi yap bir kahve yap, uzat ayaklarını (gerçi İloş ne kadar müsaade eder bilemiyorum) kaydirigubbakcemile3herkese günaydın canlarım nasılsınız
ben çok yorgunum önceki gece 3e kadar pastayla uğraştım dünde misafirleirimi ağırladım arkasından evimi temizleyip bulaşığımı yıkadım ölüyorum yorgunluktan hala dinlenemedim valla
bugün işim yok allaha şükür kızımla ilgilenip ders çalışacağım
ablacım rüzgar paşam seni biraz üzmüş inş büyüdükçe düzelecek kuzum resimdede çok tatlı çıkmış maşallah
neşem çok geçmiş olsun canım neden kendine eziyet ediyorsun yat dinlen artık inş kanaman bir daha olmaz...
beyazcım sanada çok geçmiş olsun canım...
çiğdem nasılsın canım...
gülçin çok geçmiş olsun sarı kuşuma kıyamam ona benim için her yerini ye prensesimin...
arifem nasılsın canım benim diyet nasıl gidiyor...
bizde salı günü iloşu dra götürdük gece öksürüyoedu allaha şükür bişeyi yok sadece gıcık olmuş kuzuma dr teyzesine yapmadığı maymunluk kalmadı zillinin kadın 10 dakikada biten kontrolde 25 dakikada çıkardı bizi
valla ablam ne şirinlik ne şirinlik görmen lazımdı dru öpüyor ellerini ayaklarını uzatıyor öp diye
paşam bugün nasıl sakin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?