ay yerim ben onu
allah kolaylık versin valla
sercanınki kasap meselesine dönmüş
günaydın kızlarr
biliyorum sitemcisiniz buraya gelmiyorum diye face vakit buluyorum diye
ama Miraç beni deli etmek üzere sohbet etmeye zamanım yok facede açık durup duruyo çoğunlukla.
Ben bu çocukla nasıl baş edicem bilemiyorum sakın erkek doğurmayın valla fena oluyolar yataktan düşüyo beşiğinde koyyorum ayağa kalkıyo yanındaki korkulukların midenrlerini çekio orayad kafayı geçirio sonra zırla dur tuvalete bile gitmiyorum bi vukuat daha gerçekleştircek diye. bugun inat ettim uyutmuyom zırlıyo duruyo yerde bakam sabrım nereye kadar dayancak sıkı yönetime girme zamanı geldi sanırım. Ve hala kaşığı kabul etmiyoruz önce parmaklarımla ağzını açıyorum kaşığı öyle sokuyorum sakin skain zorlamdan olmucak bu iş kaç ay oldu alışamadı gitti bide emen çocuk olsa anlıcam.Deneyimli anneler bu canavarla nasıl baş edicem yarıdm edin bana(
hiç sorma güzelim, yakında huniyi taktıracak bu çocuk bana... dediğin gibi, kesinlikle dalga geçiyorlar, bugün saat 10.00'da uyuması gereken çocuk 11.00'e kadar uyumadı, kendi kendine uyuma eğitimine geçtik, müthiş bir sabır gerektiriyor, yatağına koyuyorum kendi kendine uyusun diye, nerdeeee? kıyamet kopuyor, neyse bugün daha hafif şiddette atlattık... dayım psikolog, iki gündür onunla konuşuyorum neler yapmam gerektiği konusunda ama çok çok zor... teoride tamam da pratikte işe yaramıyor, 15 gün dayanacaksın dedi, ağlatmadan dikkatini başka şeylere yönlendirerek uyumasını sağlayacakmışım, iyi de nasıl? benimkinde keçi inadı var... neyse bakalım ne kadar sabredeceğim?eneee zombi gibi olucaksınız yakında apla ya bu çocuklar maymun etti siz hee oturp gülmüyorlarsa ben neyim sizinle maytap geçiyo bu dosbalar hee ben diyim sırnaşık şeysırnaşık şey
ene sendemi kıı seninki cerenmi ayakmı inşallah ayak değildir:Saruboceq:
Rüzgar deyince hep bu şarkı geliyor aklıma leman ablam ne güzel söyler bunu:dance:
Anlat ki çözülsün dilim
Ben rüzgarım demeliyim
Rüzgarlığı anlat bana
Senin gibi esmeliyim
evet yaaa... isminin özelliklerini taşıyor bu sıpa... aman isim koyarken herkes dikkat etsin :)sen çocuğun adını rüzgar koy sonrada yok durmuyor yok uyumuyor dert yan olmaz aplam olmazzzz kaydirigubbakcemile3mülayim koyaydın olardı ama rüzgar koyduysan esecek dağıtacak az daha büyüyünce kim bilir neler olucak yakında huniyi takarsın apla sen laelaelaelaelae
sağol tatlım, iyiyim, sen nasılsın? artık rutin bir olaya dönüştü bu canım :)günaydın ablacım nasılsın rüzgar nasıl yine uyumamış sıpa :)
ohhh hatuna bak, nasıl zevkten dört köşe oluyor :sinifsinif:hehe doğruyu söyleyeni döferler tabiii hepinize renk renk huni alıcam tişört bastırıcam beni sen delirttin deyi yazıcak üstündeee hehhee:dance::dance::dance: dosbalar bizi delirtti hohoooo valla gözünüzde korksun dötünüzde korksunnn dört döndürücekler sizi heheh fırıldak dicem ben sizeee hohohoooo sırnaşık şey:sm_cool:sırnaşık şey
oyyyy yerim ben o cimcimeyiiiivalla tam zillier sorma
ceren varya merdivenleri çıkıyor biliyormusun
alt katta iken hemen merdivene koşuyor başlıyor tek tek o minik bacaklarıyla çıkmaya
ama nasıl hızlı yetişip yakalamayayım onu diye
valla mıncıklıcan hee
gerçi eşim mıncıklamakla kalmıyor resmen bacaklarını çıplak gördüğünde ısırıyor çocuğumun yaa bacaklarında hep minik morluklar var
böyle bir baba sevgisi olurmu yaaa kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarr
biliyorum sitemcisiniz buraya gelmiyorum diye face vakit buluyorum diye
ama Miraç beni deli etmek üzere sohbet etmeye zamanım yok facede açık durup duruyo çoğunlukla.
Ben bu çocukla nasıl baş edicem bilemiyorum sakın erkek doğurmayın valla fena oluyolar yataktan düşüyo beşiğinde koyyorum ayağa kalkıyo yanındaki korkulukların midenrlerini çekio orayad kafayı geçirio sonra zırla dur tuvalete bile gitmiyorum bi vukuat daha gerçekleştircek diye. bugun inat ettim uyutmuyom zırlıyo duruyo yerde bakam sabrım nereye kadar dayancak sıkı yönetime girme zamanı geldi sanırım. Ve hala kaşığı kabul etmiyoruz önce parmaklarımla ağzını açıyorum kaşığı öyle sokuyorum sakin skain zorlamdan olmucak bu iş kaç ay oldu alışamadı gitti bide emen çocuk olsa anlıcam.Deneyimli anneler bu canavarla nasıl baş edicem yarıdm edin bana(
seninde cuman mübarek olsun nurcum nasılsın canım ilayda nsılHerkese günaydın nasılsınız
cumanız mübarek olsun
burcum tam ilgi istedikleri zaman o yüzden daha fazla onlarla beraber olacaz belki biraz daha sıkıntılanacaz ama emin ol bi daha bu günleri yaşamayacaz o yüzden zorlasada tadını çıkar o anların sen sakin ol sadece ve miraçla sakin şekilde konuş ona anlat mutlaka seni anlayacaktır annesi
gülçinim gülüm günaydın nasılsın
arifem sanada günaydın canım
canım benim nur çok haklı bugünler bidaha gelmicek sabret güzelim:)))doğru söylüyosun kızlar zaten tek istediğim Allahtan sabır
beni anne yaptın nolur sabrınıda ver diye dua ediyorum
sağol tatlım, iyiyim, sen nasılsın? artık rutin bir olaya dönüştü bu canım :)
Nurcum, İlayda'da seni koşturuyormuş peşinden, çocuk biliyor senin kilo vermeye çalıştığını yardımcı olmaya çalışıyor işte :)
seninde cuman mübarek olsun nurcum nasılsın canım ilayda nsıl
canım benim nur çok haklı bugünler bidaha gelmicek sabret güzelim:)))
bende iyiyim ablacım sağol aynı şeyler değişiklik yok sıpaaaakaydirigubbakcemile3
valla tam zillier sorma
ceren varya merdivenleri çıkıyor biliyormusun
alt katta iken hemen merdivene koşuyor başlıyor tek tek o minik bacaklarıyla çıkmaya
ama nasıl hızlı yetişip yakalamayayım onu diye
valla mıncıklıcan hee
gerçi eşim mıncıklamakla kalmıyor resmen bacaklarını çıplak gördüğünde ısırıyor çocuğumun yaa bacaklarında hep minik morluklar var
böyle bir baba sevgisi olurmu yaaa kaydirigubbakcemile3
canım iremcim hoşgeldin nasıldın görüşmeyeli gözün aydın eşin gelmişOnun ben merdivenleri çıkan bacaklarını ham yaparımmmm
Nasılsınız kızlar?Yeni arkadaşlar beni tanımaz bende eski üyelerdenim.Ceren rüzgardeniz nur mavideniz kumsal ve ismini hatırlayamadığım arkadaşlar beni tanırlar ne deli olduğumukaydirigubbakcemile3Bir aralar topiğin tozunu attırıyorduk ama hayat meşgalesi bebek kararını ertelememiz vs nedenlerden dolayı uzun süre giremedim topiğe:gitme:
Şimdi ise iş arıyorum eşim askere gitti geldi çok şükür:Saruboceq: o engelimizide kaldırdık ortadansiz neler yapıyorsunuz bakalım?bebişlerin peşinden koşmak zor değil mikaydirigubbakcemile3 valla ben eşimi koşturtmayı düşünüyorum ayaklanınca çünkü o bunu hakediyor erteledikçe erteliyo bebiş işini:sinifsinif: ona mustehak o yüzden kaydirigubbakcemile5
slm arkadaşlar canlarım benim çok özledim sizi ya arasta çok özlemiş teyzelerini
bursadayım ailemin yanındayım düğün telaşı günler koşuşturmaca geçiyo anlamadım bile 1 hafta oldu
cumada süğün var pazar dönücez önümüzdeki hafta koşuşturmadan açamadım
arasımın keyfi ii kucak kucak dolaşıyo....
sizler nasılsınız tatlı kuzularım nasıl inşallah bi aksiilik yoktur herkes iydir ii dimi cvp yazın okurum...geçmişe bakamadım merakta ediyorum
sizleri çok seviyoruz oğluşumla kocaman öpüyoruz....
günaydın gülçin nasılsın ceren ve ilaydada az değilmiş :) maşallah kuzulara ya
gülçinim gülüm günaydın nasılsın
doğru söylüyosun kızlar zaten tek istediğim Allahtan sabır
beni anne yaptın nolur sabrınıda ver diye dua ediyorum
oyyyy yerim ben o cimcimeyiiii
valla eşim benden korkuyor severken, traş olmadan yaklaştırmıyorum bile yanına
iyi tatiller kızlar çok öpüyorum sizi
Onun ben merdivenleri çıkan bacaklarını ham yaparımmmm
Nasılsınız kızlar?Yeni arkadaşlar beni tanımaz bende eski üyelerdenim.Ceren rüzgardeniz nur mavideniz kumsal ve ismini hatırlayamadığım arkadaşlar beni tanırlar ne deli olduğumukaydirigubbakcemile3Bir aralar topiğin tozunu attırıyorduk ama hayat meşgalesi bebek kararını ertelememiz vs nedenlerden dolayı uzun süre giremedim topiğe:gitme:
Şimdi ise iş arıyorum eşim askere gitti geldi çok şükür:Saruboceq: o engelimizide kaldırdık ortadansiz neler yapıyorsunuz bakalım?bebişlerin peşinden koşmak zor değil mikaydirigubbakcemile3 valla ben eşimi koşturtmayı düşünüyorum ayaklanınca çünkü o bunu hakediyor erteledikçe erteliyo bebiş işini:sinifsinif: ona mustehak o yüzden kaydirigubbakcemile5
slm arkadaşlar canlarım benim çok özledim sizi ya arasta çok özlemiş teyzelerini
bursadayım ailemin yanındayım düğün telaşı günler koşuşturmaca geçiyo anlamadım bile 1 hafta oldu
sizler nasılsınız tatlı kuzularım nasıl inşallah bi aksiilik yoktur herkes iydir ii dimi cvp yazın okurum...geçmişe bakamadım merakta ediyorum
Onun ben merdivenleri çıkan bacaklarını ham yaparımmmm
heyyooooooooooooo ben geldimmmmmmmmmmm
selam millettt nabersiniizzzzzzzzzzzzzzzzz
ben haftasonu yine doktorda idim bir buçuk aydır olduğu gibi
ve ve veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
protezler çıktı ayacıklarımdan zemuszemus zemuszemus zemuszemus
pansumanda yok artık protezde :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
tabii tam anlamı ile iyileşmedi ama iyileşmek üzere tırnaklarım canlarım yaraların tamamen kapanmasını bekliyorum bu yüzden de açık geziyorum güneşe tutuyorum kuruması için
nasıl mutluyum nasıl sevindim anlatamammmmm sırnaşık şey :teytey: :dance: :dance:
allahım sağlık ne akdar önemli imiş kaybetmeden kıymetini bilin kızlarrrr :2:
canım benim yukarıda da yazdığım gibi süpperriimmmm
heee yaa sorma çok fena oldular bu cadılar tatilde ne etçez bakalım bunalrla bir araya gelince daha çok kuduracaklar maymunlar kesin kaydirigubbakcemile3
günaydınnnn balımmm süpperrriimm süppeerrrrrrrrr :lepi: sen nasılsın
canımmmm rabbim veriyor sana sabrını yoksa dayanılırmı sen sıkıntı yapmamaya çalış kendine işi deliliğe vur gülüm he de geç herşeye herkese evi mok götürsün alsın başını gitsin amaannn boşveeeeeerrrrrr sen otur minik erkekinle ilgilen yavrucummm.
ye sen onu teyzessiiii yeeee
ilk günler bizde öyle idik ama şuan eşim traş olmamışsa zaten ceren yaklaştırmıyor kendisine batıyor diye ittiriyor :roflol:
tatil bitti ve yepyeni bir hafta başladı bileeee opuyorumnanaktan
kurs nasıl gidiyor birtanem bu arada
allaaamm yarebbbiimmmmmmmmm kankaaaaaaaaaa hoşgeldin yaaaa nörüyon nerelerdesin bacım yaaaaaaaaaaa
senin o kocan varyaaa o kocaannn aahhhh aahh
anladın sen onu sositososito sositososito
fatoşçum hoşgeldin güzelim nasılsın
bursada ananngillerle birliktesin ohhh sefan olsun valla keyfini çıkar canımcım.
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
gülçin günaydın canım çok sevindim çok geçmiş olsun sonunda geçti he allah tekrarını yaşatmasın canım sağlık çok önemli çok rabbim dermansız dert vermesin
kurs iyi gidiyor canım şimdilik bakalım akşamları 7 ders oluyor ona gidip geliyorum herşey güzelde şu motor dersleri bunaltıyor beni bir bayan için gereksiz bence sanki kaputu açıp tamir yapıcaz hayırlısıyla şu ahliyeti bi alsaydık
günaydın bidenem
çokkk sevindim balım benim inş en kısa zamanda yaralarında kapanır ve bir daha hiç gelmez kuzum benim
çok şükür canım aminnnnsağol canımcım sonunda sanırım kurtuluyorum artık şu batık olayından allahım kimeye vermsin yarebbiimmmmmm :Saruboceq: :Saruboceq:
kıss yedide derse giriyon kaçta çıkıyon bacım :uhm:
motormuuu :roflol: :roflol:
günaydın nurummmmm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
bende çok sevindimmmmmmm :dance: sositososito
sen nasılsın neler yapıyorsun gülüm
kızlar merhaba nasılsınız ..iremim hoşgeldin...cerencim şükür tırnagın iyileşiyor hadi gözün aydın...geçmişe bakamadım umaerım herkes iyidir bunlarıda son sayfada gördügüm kadarıyla yazıyorum uzun süre okuyamıyorum yazmaya fırsat kalmıyor yoksa sonra berra hanım sagolsun..bizde koşturuyoruz işte...öpüldünüz canlarım..
sağol canımcım sonunda sanırım kurtuluyorum artık şu batık olayından allahım kimeye vermsin yarebbiimmmmmm :Saruboceq: :Saruboceq:
kıss yedide derse giriyon kaçta çıkıyon bacım :uhm:
motormuuu :roflol: :roflol:
günaydın nurummmmm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
bende çok sevindimmmmmmm :dance: sositososito
sen nasılsın neler yapıyorsun gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?