canım benim :) üşüttü herhalde diye düşünüyordum ama köfteye başlamıştık sanırım yutamadı ve kustu, çünkü bugün yine aynı şey oldu, ne zaman pütürlü şeyler versem kusuyor, ne yapacağım bakalım, alıştıra alıştıra vermeye başlamıştım azar azar ve küçük küçük ama olmuyor, çok canım sıkılıyor buna, bakalım nasıl alıştıracağımfiliz abla hoş geldin...oy yerim ben onun esintisini var ablacım resimler profilde dur burayada koyayım 1 tane..niye kustuki kesin üşütmüştür ozaman ay kıyamam mideside bulanırmış evet çocuk yemeyince bende öleyim düğümleniyo boğazım...
sen benide özlemişindir şimdi dimi ablacım kaydirigubbakcemile3
oyyyy resimlerin hepsi de birbirinden güzel, maşallah oğluşuma, ne kadar büyümüş, Allah nazarlardan saklasınbuda son....öptük teyzoşları...
çok geçmiş olsun hayatım, aman sizlere birşey olmasın da önemli olan o :Saruboceq:kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
salı günü burda yağan feci yağmurda bizim bahçeye (yani fidanlığa) üst üste yıldırım düştü trafo patladı bütün sistem yandı çöktük kızlar elektrik internet telefon herşey gitti iki gündürde onunla uğraşıyoruz malum bir sürü iş bu yüzden gelemedim yanınıza ancak oturabildim masama ve size yazıyorum...
abblaammmmmmmmmmm gözün aydınnn kardeşin gelmiş çok çok çok ama çok sevindim inannnn senin adınaaaaaa kaydirigubbakcemile2
ne zamana kadar yanında kalıcak bize denk gelicekmi???
benim paşamm emeklemeyemi bvaşladı allam yarebbim yirim onu ben ısırırım bacaklarını ayacıklarınıııııı
efet ablacım ceren kreşe başladı bü gün üçüncü gün çok yerinde vede doğru bir karar aldığımı düşünüyorum inşallah bu kararımdan dolayı hiç bir zaman pişman olmam.
çok özledim seni ablam çooooooookkkkkkk opuyorumnanaktan
sağol hayatım :) evet siz geldiğinizde burada olacak :)
hem de ne emekleme :) gelince ısırırsın teyzesi :)
canım beniiiiiiim... hayırlısı olsun, iyi olmuş bence :) çok sevindim duyunca :)
ben de çok özledim tatlım :) hem de nasssıııılllll!!!
ben de çok özledim canım :) telefonda da söylediğim gibi kendi kendine uyumaya alıştırmaya çalışıyorum, bugün daha iyi gibi sanki ama bu seferde köfte gibi pütürlü şeyleri yutamayıp kusma problemimiz başladıye teyzesi çok tatlı parmakları
ablamm canım benim
çok özledim seni
rüzgarım nasıl
canım benim, inşallah yakında gelecek o haber :)günadyın kızlar nasılsınız hepinize hayrılı cumlar
ablacım iyiim çok şükür koşuşturuyoruz işte ahh ablam bende sabırla bekliyorum o haberi vermeyi
yerim ben onu ya sandalye mas heryere giriyor hee maşalalh kuzuma tam sevilmelik zamanında rüzgar
insanın kardeşi gibi yok özlenmezmi hiç benimkiler yakın olmsana rağmen bir gün görmeim içim gidiyor
bol bol hasret gider ablam kardeş bambaşka birşey
hiç sorma, sadece gitmekle kalsa, bir de masa ve bacak kenarlarını kemirmeye kalkıyor eşek kafalı :)
doya doya hasret gidermeye çalışıyoruz canım ama sayılı gün işte, zaman çabuk geçiyor, Eylül'de geri dönüyor
zaman zaman mızmızlanması ve seni bırakmak istememesi çok normal, alışacak miniğim :)canım benimmmmmmmmmmm sanada günaydın birtanem sanada hayırlı cumalarrr
ben iyiyim birtanem nasıl olıyım evet yıldırım düştü ve maddi hasar oluştu ama allahtan telafisi olabilecek derecede idi hasarlar....
ceren iyi canım yaaa bu sabah biraz mızmızlandı kreşe bırakırken ben gidiyorum diye arkamdan ağladı bende şaşırdım kaldım öğretmenide aldı parka götürdü kandırmak için o sırada kaçtım bende biraz zaman alıcak sanırım tamamı ile alışması kreşe ne yapalım er yada geç olacaktı bu....
wwooowwwwwwww yarın sınav var demek hadi bakalım bal böcüğüm sana bol şans opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Allah korusun, ne biçim laf o... dikkatli gidin, varınca beni bir çaldır, şimdi aklım sende kalacakkızlar sagolun iyi dilekleriniz için..tek tek alıntı yapamadım kusuruma bakmayın sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız..çok işim var benimde berrada aksi gibi uyumadı zilli kızlar yarın berrayı doktora götürecegiz sonrada eve gelmeden yola düşecegiz..akçay yolculugu başlıyor inşallah bi aksilik olmazda başımızda bi ugursuzluk vardır ya hayırdır inşallah..bende pek heves heyacan yok bu sene gidecem diye neden bilmiyorum..lütfen hakkınızı helal edin...bendede varsa helal olsun..
işlerim var valiz falan evdede koca sepette ütü başka yapacak işlerim var akşamda hastaneye falan..bende ara ara mola veriyorum..belim feci şekilde agrıyor anlamadım neden..tekrar gelmeye çalışırım bugün..açık zaten pcde..hepinizi öpüyrum yinede ne olur ne olmaz hoşçakalın kendinize ii bakın diyorum...sizleri özleyecegim..