Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

günaydın hilalcim nasılsın tatlım
malesef artık böyle güzelim topiğimiz :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

günaydın canım iyiyim şükür sen nasılsın?

of evet maalesef şu sopaları çıkarsak mı ne millet bize yorum yazıyodu ilerliyoduk :) aklinialirimsmile

günaydın hilalcim nasılsın canım

günaydın bitanemmmm

günaydın nurcum nasılsın canım ilayda nasıl
aminnnnnnnn aminnn nurcum:Saruboceq:

iyiyim canım nasıl olayım
ilaydada çok huysuz teyzesi babası yok onun acısını benden çıkarıyor

günaydın canlarım nasılsınız
kızlar ben adet olmadım bu akşam doktora gidiyorum bakalım ne olucak

Canıııımmmmm günaydınnn birtaneeeemmmm nasılsın
valla canım yaaa ne seni nede kendimi umutlandırmak istemiyorum bu defa keşke diyorum içimden de ama keşkeee.....
Bellimi olur belki aşılamaya gerek kalmadannnn kaydirigubbakcemile2

ama sen yinede her zamanki gecikme diye düşün birtanem....

Günaydın canım :

Günaydınnnn

günaydın bitanemmmm:

Günaydınnnnn ay baalaaammmm

günaydın canım iyiyim şükür sen nasılsın?

of evet maalesef şu sopaları çıkarsak mı ne millet bize yorum yazıyodu ilerliyoduk :) aklinialirimsmile

Günaydın gülüümmm şükür iyiyim bomba gibiyim gencim güzelim zarifim ANNEYİM daha neeeeeee :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

yok anam yok bunlara sopa değil silahta çıkarsan eskisi gibi gelmezler emin ol....
Bazı arkadaşlarda geliyor siteye lakiinnn başka başka topiklerde sayfalarda yazışıyor dolaşıyor burası unutulmuş durumda yaniiii o yüzden de artık kimseye birşey demiyorum
Gelene zaten kapımız sonuna kadar açıkkkk
ne demişlerrr...
Gelene kapı
gelmeyene sapı
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın kızlar

Günaydın canım hoşgeldin daha öncede gelmiştin sen
ee anlat bakalım kendinden bahset azıcıkkk

İYİYİM CANIM BENİM ŞÜKÜRLER OLSUN
YOK CANIM UMUTLANDIRMIYORUM KENDİMİ ZATEN FARKLI BİRŞEYLERDE YOK HİSSETMİYORUM EĞER BU SEFER GELDİYSE NE MUTLU BANA YOK NAZLANICAM DİYE DİRETİYORSA BEKEMEKTEN BAŞKA ÇARE YOK BABASINA ÇEKİCEK GALİBA SIPA İNATÇIIIIkaydirigubbakcemile3

iyi olacaksın tabisi kötü olmak için hiç bir sebebin yok
Bazen sebep olan durumlar bile başka insanların dua ettiği şeyler....

umutlanacakta bir şey yok zaten dediğin gibi gülüm gelirse başımızla beraber gelmessede sabırla beklemeye devam işimiz ne.....

Eşindemi geç doğmuş???

AYNEN ÖYLE GÜLCÜNİM AMA BEN İNANNIYORUM ÇOK AZ KALDI MELEĞİMİN HAERİNİ ALMAYA :Saruboceq:
YOK CANIM BENİM EŞİM ÇOK İNATÇIDIR O YÜZDEN ÖYLE DEDİM GERÇİ ANNEM HEP SÖYLER DOĞANA KADAR NELER ÇEKTİM DİYE DOĞUMU ZOR OLMUŞ:)

günaydın canlarım
doktorddan geldik arasa böbrek filmi çektiler yarın sonıuç çıkçak ona göred de ameliyat olcak...

arifemm ii haberlerle gel tatlım adet olmadım yazmışın birden içim çoştu allahım sevindirsin bacım muhakkak haber ver akşama...

ooo bu ne mütevazilik kaydirigubbakcemile3 olsun yakışır sana kıskananlar çatlasın hobaaa :dance: :teytey:

hadi ya kimmiş onlar?eğer eskilerdense yazık o kadar şey paylaşıldı insan bi buradada takılır zor bişey mi?

senden de bişey kaçmıyo ha nerden görüyosun kaçakları aklinialirimsmile

hayırdır canım ya ne ameliyatı?allah şifa versin inş.önemli değildir..............

filiz ablaaaaaaaaa nerdesin ya lütfen gel sana ihtiyacım var şu uyutma sürecinde.1-2 soru sormuştum bide

Herkese günaydın canlarım nasılsınız bakalım
fatoşcum çok geçmiş olsun canım inş ameliyat gibi bi duruma gerek kalmaz
Hilalcim zor bi süreçtesin eğerki en ufak bir acıman bu işi bırakmanla sonuçlanacaktır dayanman gerekiyor
Gülçinim günaydın canım nasılsın
Arifem iyi haberlerini bekliyoruz

günaydın kızlaaaarrrrr... iki gündür yoğundum o yüzden gelemedim, gerçi dün Gülçin'e öğleden sonra oğlanı yatırınca gelirim demiştim telefonda, o da gelemezsin demişti... ben de yok geleceğim demiştim ama gelemedim, çünkü alt kattaki komşum kahve içmeye geldi, sonra da oğlan uyandı, yani Gülçinim haklı çıktı, içine mi doğdu Gülçiiiiiiiin?

eee? nasılsınız kızlar?

o zaman Allah sana Rüzgar gibi yaramaz bir tane versin inşallah... iğne ipliğe döndüm serseri yüzünden :) oyyyy canım benim Şeniz
Günaydın canlarım nasılsınız bakalım
bizim babamız şehir dışına gitti o yüzden cadı çok huysuz onunla boğuşuyorum
sizlerde iyisinizdir inş
Allah bir an önce kavuştursun inşallah canım... Rüzgar da babasına çok düşkün, o yokken bana sarıyor :)
canikom, ben neredeyse 1 ay uğraştım... muhtemelen meme aradığı için uyanıyor geceleri, bazen Rüzgar da geceleri uyanıyor o zaman küçük biberonuna az su koyup veriyorum, onu içerken uyuyor... kitapta iki hafta diyor ama iki haftada başaran var mı bilmiyorum... en az bir ay sürüyor, hatta zaman zaman geri dönüşler yapıyor Rüzgar ama ben taviz vermiyorum, yoksa sil baştan olacak herşey... yani yumurcak deniyor beni, en doğrusu yavaş yavaş memeden kesmen, yoksa gece uyanmaları bitmeyecek canım :)
bi de çok ağlamadı ama ağlarken şeyini yıtcak gibi ağladığı için sesi kısıldı ya bişey olmaz dimi düzelmedi 3-4 gündür
valla Rüzgar sesini kısacak kadar hiç ağlamadığı için bir şey diyemeyeceğim, bilmiyorum ki hayatım... hala devam ediyor mu öyle ağlamaya?
filiz ablaaaaaaaaa nerdesin ya lütfen gel sana ihtiyacım var şu uyutma sürecinde.1-2 soru sormuştum bide
geldim geldiiiiiim Şeniz

canım nasılsın? ne zaman geliyor Ahmet?

Fatoşcuğum sonuçlar bugün çıkıyor değil mi? haberdar et hemen bizi lütfen, inşallah ameliyata gerek kalmaz hayatım, dualarımız sizinle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…