slm kızlar nasılsınız bakalım....nettemı sorun yoksa kadınlar kulubundemı var anlamadım bugun bı turlu gelemedım ben hepınızı cok ozledımmmmm....pazartesı sabah 8 de ogluma kavusacagım...dua edın kızlar ...pazartesı cıkmadan evden haber verırırm topık e yazarım....sımdılık allah a emanet olun....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ceren54 rüzgardeniz ismini hatırlayamadıgım diğer kızlar ne uykucusunuz siz kalkın hadi yanınıza gelme fırsatı buldum ama nerde yerınızde yeller esiyor.neyse canlarım yıne fırsat buldukça gelırım k.i.bakın meleklerinizede
çok teşekkür ederim hayatım :) daha iyileri sizlerin olsun inşallah :)Ablacım Çok gÜzel ıı gÜnlerde kullanın ıÇınde saĞlıkla bÜyÜsÜn rÜzgar bey
canııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm çok çok çok sevindim birtanemmmm, çok şükür Allahıma... inan çok dua ettim hayatım :) eveeeeeeettttttttttttt artık sıra bebişlerde, yeni doktorunla her şey daha bir yolunda gidecek, ben de hissediyorum, Arifem'de artık doktoruna gitse ve tedaviyse tedavi, çalışmaysa çalışma artık bir an önce başlasa... inan nasıl bir rahatlama oldu anlatamam canikom... inşallah 2010'da sen ve Arife'de bebişlerinize kavuşacaksınız ve hasret sona erecek :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:Amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn Ceylanmelek, dularınıza çok ihtiyacımız var.
Rüzgarımdenizim ne güzel bir oda olmuş maşallah. Bir köşesine Ayet-el Kürsi asmayı unutma, Allah nazarlardan sakalsın yavrunu ve seni.
Kızlar Allah'ıma çok şükür sonucumu aldım. Hiçbirşeyim yok turp gibiyim maşallah. Sabah 8'de gittik. Benim allerjim olduğunu duyunca telaşlandı hastanedekiler. Başka dr çağırdılar, tedbir amaçlı. Önce ilaçsız çektiler sonra ilaçlı çekilmesine karar verdiler. ıntraket ile kolumdan verdiler ilacı çok şükür yanımda dr ve hemşire hazır bekledi ve hiç sorunum olmadı. 2 sefer çekilmesine bile bozulmadım. Yeterki iyi sonuçlar çıksın dedim. Çekimde hep "güzel hipofizim benim, hadi güzel snuçlarla dönelim arkadaşlarıma müjdeyi vereyim" dedim. Allah kabul etsin 2 çekimde 2 Yasin okudum içimden hiç rahatsız olmadım. Herşey bittiğinde hemşireye bu kontrast maddeyi omurilik sıvısından veriyorsunuz sanıyordum çok korkmuştum dedm, kız tuhaf tuhaf baktı:)) nerden bilsin karşısında pimpirik bir hatun var. Sonucum da şükür tertemiz. Şimdi sırada ne var?
Kızlar Kumsalımın ve benim bebişlerimiz çok yakınlaştı bunu hissediyorum inşallah. Hamile haberini veren bir arkdaşta okumuştum 500 Yasin okumuş kayınvalidesi ve ailesi, Yaradan'ın izniyle o ay hamile kalmış. Hamile kalmasak bile Yaradan'ın rızası hepsiden önemli.
Bugün az da olsa sadaka vermeye çalışıyorum. Hepinizi çok seviyorum. Allah hepinizi 2 cihanda mutlu kılsın...Dualarınızı bekliyorum...
Daha maviş doğurmadı ama tansiyondu, sancılardı başını kaldıramıyor zavallım, çok zor geçiyor son günleri, Allah bir an önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Beroş'unu :)Beyazım günaydın, bebişin ve sen nasılsınız? Fatoşcum maşallah az kalmış. Allah hayırlısıyla yavruna kavuştursun. Mavişin doğumu oldu m? Bana dualar etmiş Allah razı olsun. Agnes maşallah hayırlı haberini bekliyoruz canım. Tabi fotolarınızı da..Cerenim inşallah herşeyin yolundadır. ısmini yazamadığım tümarkadaşalrım hepinize destekleriniz ve dualarıız için teşekkür ediyorum...
merhaba ozsev'cim, kaç gündür kk çok yavaş ve mesajlarımızın maalesef bir çoğu gitmiyor, o yüzden biraz uzak kaldık, eh malum hafta sonu da olunca herkes tatil havasında :) sen de kendine iyi bak canım, miniğimizi öp bizim için :)
Beyazım günaydın, bebişin ve sen nasılsınız? Fatoşcum maşallah az kalmış. Allah hayırlısıyla yavruna kavuştursun. Mavişin doğumu oldu m? Bana dualar etmiş Allah razı olsun. Agnes maşallah hayırlı haberini bekliyoruz canım. Tabi fotolarınızı da..Cerenim inşallah herşeyin yolundadır. İsmini yazamadığım tümarkadaşalrım hepinize destekleriniz ve dualarıız için teşekkür ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?