kıslaaaarrr günaydinnn :lepi: haftanın son günü kaydirigubbakcemile2 ama ben gene yoğunlardaaa mafoldumben
çrşamba günü müthiş iş vardı topiğe giremedim bilemm tek başıma çift iş yürütüorum bi haftadır..
neşeden hayirli haberler gelir inşallaaahhh..
bu arada hiç kokoreç çıkan olmamış bende kokoreçimmm tamda uymuşş aynende öleyimmm kaydirigubbakcemile3
gülçinimmmmm napion yafrummmmŞeniz çook ösledim seniiiiiiiiii
ablacım yeni ütün hayırlı olsunn çatanıd arada kontrol et ablacım eksik falan olmasınkızlar o kadar uğraştım cevap yazamadım hiçbirinize ve pes ettim, KK yine arızaya geçti maalesef... bu arada gittim ütü aldım geldim ve de ütülerimi yaptım, doğum çantamı hazırladım ve bekliyorum :)
nesecim canım herşey çok güzel olucakkk çok güzel haberler getiricen bize biz buna inanıyoruz sende inan umudunu yitirme sakınnn cumartesi günü habaerlerini bekliyoruzKumsalım canım duaların için çok teşekkür ediyorum. Sen de prolaktinine mutlaka baktır, benim eski dr ilk gittiğimde baktırmıştı sonra gerek yok dedi ama bak gerek varmış. Şimdi haplarımı ilaçlarımı alıyorum. Epeyce salııyor ayağa kalkamıyorum hiç ama inşallah bu tedaviden sonra meleğim gelecek ve cumatresi günü de sonucum çok iyi çıkacak inşallah. Dualarınızı esirgemeyin. İnşallah güzel sonucumun haberini vericem size. Şuanda dualrınıza çok ihtiyacım var...
kıslaaaarrr günaydinnn :lepi: haftanın son günü kaydirigubbakcemile2 ama ben gene yoğunlardaaa mafoldumben
çrşamba günü müthiş iş vardı topiğe giremedim bilemm tek başıma çift iş yürütüorum bi haftadır..
neşeden hayirli haberler gelir inşallaaahhh..
bu arada hiç kokoreç çıkan olmamış bende kokoreçimmm tamda uymuşş aynende öleyimmm kaydirigubbakcemile3
gülçinimmmmm napion yafrummmmŞeniz çook ösledim seniiiiiiiiii
günaydın canım nasılsın yeni iş büron hayırlı kıdemli olsun bitanemma.s.
bugün cuma hafta sonu kızınlasınnnhihoyyyt
günaydın kızlar nasılsınız
ben artık son günleri yaşıyorum oğlumla tek bedende
açılma varmış 2 cm sancıda varmış ben hissetmiyorum
kızlar siz bilirsiniz ne kadar sürerki doğumun başlaması
3 gün önce 2 cm di açılma
günaydın arifeeeeeeemmmmmmm
iyiyim birtanem sen nasılsın tatlişkom evet yeni ofisim hayırlı olsun inşallahhh hihoyyyt hihoyyyt
eveeeeeeeeet haftasonu geldi ve ben kızımla olcam evde mıncık mıncık yapçem onu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
günaydın güzelim gözün aydın sona gelmişsin hayırlısı le umarım bir avazda kurtulur oğluşunu alırsın kollarına canikom yerimseniben
canım bu bedene ve bebeğin durumuna keyfine göre değişiyor bende 1 cm açılma var idi bir hafta sonra kontrole gittiğimde hala 1 cm idi hiç hareket yoktu ve beklemiyorduk ama ertesi gece sancılandım ve kızım doğdu. kaydirigubbakcemile2
3 gün önce 2 cm ise açılman her anda olabilir doğum bir hafta 10 gün sonrada bebek ne durumda pozisyonu onun için ne dedi dr. ???
bu arada eğer doğumu hızlandırmak istiyorsan bol bol hareket et işte o zaman gelir oğlun canım.
cerencim canım dün gittim doktora doğum pozisyonundaymış oğlum.
sancı falan çıktı nst de ama ben hiç hissetmedim
doğumu hızlandırmak istiyom valla sabrım kalmadı
son günler ne zormuş meğer
günaydın arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iyidir dün misafirim vardı giremedim zaten sitede sorun var giremiyodum ben iyim şükür sizler nasılsınız bebişler nasıl
günaydın canım hoşgeldin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir avazda inşallahgünaydın kızlar nasılsınız
ben artık son günleri yaşıyorum oğlumla tek bedende
açılma varmış 2 cm sancıda varmış ben hissetmiyorum
kızlar siz bilirsiniz ne kadar sürerki doğumun başlaması
3 gün önce 2 cm di açılma
bende iyiyim canım çok şükür yine yoğunum çalışıyoz .ne mutlu sana canım öp cereni benim içinngünaydın arifeeeeeeemmmmmmm
iyiyim birtanem sen nasılsın tatlişkom evet yeni ofisim hayırlı olsun inşallahhh hihoyyyt hihoyyyt
eveeeeeeeeet haftasonu geldi ve ben kızımla olcam evde mıncık mıncık yapçem onu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
günaydın güzelim gözün aydın sona gelmişsin hayırlısı le umarım bir avazda kurtulur oğluşunu alırsın kollarına canikom yerimseniben
canım bu bedene ve bebeğin durumuna keyfine göre değişiyor bende 1 cm açılma var idi bir hafta sonra kontrole gittiğimde hala 1 cm idi hiç hareket yoktu ve beklemiyorduk ama ertesi gece sancılandım ve kızım doğdu. kaydirigubbakcemile2
3 gün önce 2 cm ise açılman her anda olabilir doğum bir hafta 10 gün sonrada bebek ne durumda pozisyonu onun için ne dedi dr. ???
bu arada eğer doğumu hızlandırmak istiyorsan bol bol hareket et işte o zaman gelir oğlun canım.
günaydın fatoşcum nasılsın canımmgünaydın arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iyidir dün misafirim vardı giremedim zaten sitede sorun var giremiyodum ben iyim şükür sizler nasılsınız bebişler nasıl
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr... Az önce perdeci aradı ve perdemizin hazır olduğunu söyledi, biraz sonra gelip takacaklar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bugün halımız da gelecek herhalde hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Gülçin'im yeni ofisin hayırlı uğurlu olsun, dün sen çalıştın değil mi? dün KK gerçekten çok yavaştı, kaç kere girdiysem cevap yazamadım hep arıza verdi... Neyse umarım düzelir :)
Kızlar tekrar yazmak istiyorum ama yine yazdıklarım gitmeyecek diye cesaret de edemiyorum, çünkü bir başladım mı yazıp duruyorum :) hepinizi çok özledim
tamam canım, bugün halısı da gelecek inşallah, gelsin hemen yeni resimleri ekleyeceğim :)günaydın ablacım nasılsın çok güzel haberler herşeyiniz tamamlandı sanırsam
ee o zaman rüzgarın odasını yeni resimlerini bekliyoruz güle güle kullanın ablacım sağlıkla
bizde seniiiopuyorumnanaktan
hey alllaaam ya yazdım o akdar gitmedi ne sinir bir durum ama bu yaaaaaaaaaaa ooofffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?