Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

gözün aydın Jasmin, maşallah :) evet çok güzel şeyler var bebekler için, insan herşeyi almak istiyor

gözün aydın Jasmin, maşallah :) evet çok güzel şeyler var bebekler için, insan herşeyi almak istiyor

evet ablacım yaa sorma ama bebek eşyalarıda ateş pahası mubarek eşimde diyo bu ne ya küçücük şeyler büyüklerin eşyalarından daha pahalı kaydirigubbakcemile3 eee kolay değil baba olmak dedim seninde çok az kalmış abla yaa hayırlısıyla kavuşursun inşallah hasretin sona erecek ne güzel bizimde iki buçuk ay kaldı günler su gibi geçiyo

herkese günaydıııınnnnnnnnnn
hafta sonumuz çok güzeldi cumartesi gülçinim bize geldi çok mutlu olduk birazdan ilaydanın ve cerenin resmini ekleyeceğim
ablacım odanız süper halı ve perdeyede bayıldım
neşem çok ama çok sevindim bi sorun olmadığına allahın izniyle prolaktininde düşecek ve meleğine kavuşacaksın inş
arifem dualarım senin içinde geçerli canım
agnesede hayırlı doğumlar nasip etsin allahım

canııııııııııııııııım sana da günaydın... evet Gülçin'le sabah konuştuk söyledi... İlayda kilo almış ve büyümüş öyle dedi... hadi bekliyorum resimleri :)

sağol hayatım, babası seçti valla kaydirigubbakcemile3

Saoalsın canımcım. İnşallah sizin doğumlarınız da hayırlısıyla çok rahat ve sağlıklı geçer. Arife ve benim sıram da çok yakında inşallah. Maviş de hayırlısıyla doğum yaacak ve bu günleri unutacak bile inşallah. Sen nasılsın? Nasıl hissediyorsun canım? Annenlere gitmene az kaldı mı? Orda net var mı?

amin canım rabbim en kısa zamanda snada kumsalımada ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Canım teşekkür ediyorum duaların için. Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn diyorum...

İnşallah canım benim. Agneesin de güzel haberlerini alıcaz inşallah hayırlısıyla...

ana da çok güzel ve sağlıklı bir hafta diliyoruz canım..

Ne güzel bizim de böyle yazacağımız günler gelecek mi ki?

Oh oh ne güzel kaynatmısınızdır. Canımcım dualarınızı kumsal, ben ve tüm isteyenler için bekliyorum. İnşallah Agnes de hayırlısıyla yavrusuna kavuşacak.

Kızlar hepinizi öpüyorum. İşlerim yoğun kapatmalıyım. Hepinizden dualarınızı bekliyorum..

canım inşallah gelicek o günler üzülme Allah mutlaka zamanını ayarlamıştır onun sadece biraz sabır ve gerçekten birşeyi isterken hahyırlısıyla istemek lazım canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla sizlerde kucağınıza alıcaksınız bebişlerinizi

Amin güzelim, inşallah :) Ben iyiyim diyorum ama fiziksel olarak rahatsızlıklarım çok arttı ama ne yapalım, olacak bunlar. Sona yaklaştık, dişimi sıkıyorum. Heyecan var tabii bu arada. Babam Cuma günü geliyor buraya, pazar günü hep beraber gidiyoruz İstanbul'a. Pazartesi günü için İstanbul'daki doktorumdan da randevu aldım az önce. O gün doğum tarihi de kesinleşecek sanırım :) Tabii ki babamlarda net var, oradan da size ulaşacağım, merak etme :) Artık sıra sana ve Arife'ye geliyor, inşallah sizler de yaşayacaksınız bu heyecanları ve sıkıntıları :)

Tabii ki senin ve Arife'nin de böyle yazacağınız günler gelecek. Benim hiç şüphem yok canımcım :) Sadece doktorlarınıza güvenin ve umudunuzu kaybetmeyin :)

Ben de çok öpüyorum canım, kendine çok dikkat et. Dualarımız seninle tatlım :)

kızlar bu arada benim kızımın adı elif olucak sanırım babamız öyle istiyo benimde hoşuma gitti sizce nasıl

hiç sorma, çok çok pahalı, Allahtan bizim kıyafetlerimizin çoğu teyzesinden geldi, geri kalanlar da tanıdıkların hediyeleri... sağolsunlar donattılar oğlanı :) bize de odası gibi demirbaş şeyler kaldı alınması gereken... ama çok pahalı gerçekten, ufak tefek şeyler kaldı geriye alınması gereken, onları da artık İstanbul'dan alacağım... evet bizim çok az kaldı, amin canım, Allah hepimize sağlıkla kavuştursun yavrularımıza... senin de az kalmış hayatım, hayırlısı olsun bakalım :)
kızlar bu arada benim kızımın adı elif olucak sanırım babamız öyle istiyo benimde hoşuma gitti sizce nasıl
elif çok güzel bir isim bence :)

tekrar tekrar günaydın ablacımmmmmmmmm

evet ya haftasonu bomboş geçmiş topiğimiz kimseler uğramamış pek bizde olmayınca kaydirigubbakcemile3

ben iyiyim ablam sabahta konuştukya sen nasılsın dicem ama biliyorum iyi değilsin geçicek bu günler az kaldı ablam sayılı gün çabuk geçer rabbim dermansız dertler vermesin kimselere.

günaydın şeker hoşgeldin nasılsın
oooo ne güzel maşallah kızına
evet canım insan herşeye saldırıyor hemde herşeye birde yalnız hamişken değil doğduktan sonrada bitmiyor alış veriş biz hala alıyoruz kaydirigubbakcemile3

gözümün nuru nasılsın birtanem
kııss ekledinmi resimleri bakem bir helee

kıss nurr biz akvaryuma giremedik biliyonmu acaip sıra vardı 30 metre kadar birde tam boğaz ve deli gibi bir rüzgar malum bizim ceren hanımda rüzgarı sevmiyor bastı çığlığı yavrucum bizde vazgeçtik girmekten daha sakin bir zamanda geliriz dedik ve atladık arabaya kaydirigubbakcemile3
kociş bana sürpr,iz yaptı beylerbeyine yaprak dökümünün çekildiği konağa götürdü amma velakin kapısı kilitli idi kimsecikler yoktu ve içeri giremedik uyuz oldum yaaaaaa bende ne planlar kuruyordum halbuki giderken şimdi orda çekim vardır ferhunde ordadır onu bir güzel yolarım felan diye ama olmadı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

İnşallah canım benim. Agneesin de güzel haberlerini alıcaz inşallah hayırlısıyla...

Kızlar hepinizi öpüyorum. İşlerim yoğun kapatmalıyım. Hepinizden dualarınızı bekliyorum..

sen iste herşey çok güzel olur neşeemmm unutmaaaaaa :lepi:

kendine iyi bak ve fazla yorulma yine gel emi cicim opuyorumnanaktan

hımmm elif güzel isim adıyla yaşasın inşallah kızımız

canım nasılsın biliyordum bir sorun olmadığını ama sendende duyunca daha çok sevindim inşallah şu prolaktin tedavisinden sonra müjdeli haberinide alacaz Allah ın izniyle :teytey:

günaydın kızlar nasılsınız..ben yine sık giremedim sizlerle olamadım üzülüyorum bizim berrada arada mızıkcılık yapıyor arada gelmek için hamle yapıyor sonra geri vazgeçiyor hafta sonlarını acilde geçirmekten bıktırdı beni dün çok inatlaştım karnımda berrayla hayır bugün otur otur yerde her hafta sonu acile gitmek istemiyorum bugünde evde oturalım diye sonra söz seni gezdirecem diyorum..bu arada evde hareket az yapan kız dışarı çıkınca başlıyor kıpır kıpır olmaya...nitekim dün yine galip geldi akşam acil turuna çıktık sorun yok allahtan herkes benden daha panik bakışlarda hep tedirginlik korku var...

bizim de az zamanız kaldı günler geçmek bilmiyor sanki koca aylar bitti şu son günleri geçiremedim...

filiz ablacım odanız çok tatlı olmuş güle güle kullanın...

neşem sonuçların güzel çıkmasına sevindim müjde vermen yakındır az kaldı arifemde sende yakında duyuracaksın buradan müjdeyi...

cerencim nurcum ne güzel hafta sonu buluşmuşsunuz yakınmısınız birbirinize ahh ne güzel imkanınız var görüşebiliyorsunuz allah dostlugunuzu daim etsin...hadi resimleride bekliyoruz...

agnes dogum yapacak bugün dimi hadi bakalım allah hayırlısıyla kurtarsın..

jasmin maaşallah kuzuna ...maalesef bebek kıyafetleri o kadar makul degil...

ohhhh kaynattınız demek gülçinle ama kıskanıoz siz buluşuyosunuz hani bize ((
resimleri ekledinmi bakcam şimdi
sona yaklaştıkça gerçekten çok zorlanıyor insan Allah yardımcınız olsun vallahi sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine sık dişini azzzz kaldıııı rüzgara kavuşmana

can can demek,stanbullara gittiniz bende öle özledimki istanbulu kaç aydır gidemedim anamın memelketi kızzz yalovadan geçmiyonuzmu neden aklına gelmio banada uğrayasın dieee (( beklerim bak şansa bak demek çekim yoktu o gün hıııı napalım sende başka zaman yolarsın ferhundeyi hafta sonu hep sitede sorun vardı giremedim ben zaten oğlandan fırsat bulamıyorum pek ama bir iki denedim giremedim

evet canım, can sıkıntısından sık sık uğradım ama kimse olmadığı için ben de yazmadan çıktım

amiiiiiiin canım, bunlar geçici şeyler, doğumdan sonra hiçbir şeyim kalmayacak inşallah... ayaklarımın acısı çok kötü ama, şiştikçe acıyor ve basamıyorum üstüne neyse az kaldı deyip duruyorum :)

şimdi akvaryum çok yeni, herkes merak ediyor, bence bahara doğru gidin, hem daha az kalabalık olur hem de hava da güzel olur... aaaaaa keşke ferhunde orada olaydıda bir de benim için yolaydın hatunu kaydirigubbakcemile3 bak ben de sinir oldum işte...

canıııııııımmmmm Berra sık sık sokak istiyor demek ki, yandın sen, doğduktan sonra da sık sık sokak isteyecek :)

di mi ya, 8 ay geçti bitti son günler geçmek bilmiyor, sen haftaya bugün yapıyorsun doğumu değil mi? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)

çok teşekkür ederim hayatım :) inşallah sağlıkla kullanalım hepimiz :)
sona yaklaştıkça gerçekten çok zorlanıyor insan Allah yardımcınız olsun vallahi sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine sık dişini azzzz kaldıııı rüzgara kavuşmana
sağol canım, amin... ilk 7 ay ben hamile olduğumu anlamamışım valla, şimdi anlıyorum :) evet canım, sıkıyorum dişimi, çünkü sonuçta oğluşuma kavuşmak var :) o kadar özledim ki onu :)
yavvv tam iki laf edecem bu seferde kociş geldi öğlen yemeğine onu besleyeyim göürüşürüz
kolay gelsin canım, hemen gel :)

sağol ablacım ohh ne güzel bakalım bizim hediyeler daha gelmedi ananesiyle babannesi neler alacak kaydirigubbakcemile3

günaydın canım hadi yaa yandı babamız o zaman kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 elif ismini bende beğendim bakalım inşallah sağlıkla sıhhatle gelir yavrumuz

ah ablacım dışarıyı sevsin istemiştim zaten ben gezmeyi severim ama kışınzor olur tabii.gerçi tecrübeli annelerimiz yardımcı olur bize degilmi? geçen ayları unuttumda bu son hafta da geçmek bilmiyor sanki..dışarı çıkarken yada evde giyecek kıyafet bulamıyorum ayaklarımda şişti bayagıı..ama berraya kavuşma günü azaldıkça içm bir tuhaf oluyor ve nasıl merak ediyorum nasıl birşey olacak kime benzeyecek diye...evet haftaya bugün hastanede olacak almış olabilir berrayı bu saatte kadar..bugün doktora gidecem kontrolüm var bakalım saat olarak ne diyecek..

mavicim hoşgeldin seninde benim gibi çok zor geçti dimi hamileliğin mafoldumben ama senin çok az kaldı canım inşallah doğurduğumuz gün bütün sıkıntılarımız gidicek benimde bünyem biraz zayıf olduğu için herhalde bu kadar zor geçti hamileliğim neyse mutlu son için katlanıcaz inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah sizlerin yerine ben heycanlanıyorum sona geldiniz ne güzel bebişlerinize kavuşacaksınız :)

herkese merhaba kızlar nasılsınız bakalım?

biz biraz mızmızız çünküüüüüüüüü
zeynebimin ilk dişi çıktııııııııııııııııııııııııııııhihoyyythihoyyythihoyyytdarısıs sizinkilerin başına
biraz ishali var bide mızmızlığı o kadar ateşi falan çıkmadı çok şükür
dün çıkmış
2 gecedir doğru dürüst uyumuyordu zaten
dün sabah eşim gelince anladı baktım görünüyor da yavrum ya
nasıl sevindik anlatamam:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…