günaydın güzeller nasılsınız biz iyiyiz çarşamba günü bebişimi görmeye gittik 1200 gr olmuş doktorumuz çok iyi dedidünde birazcık alışveriş yaptık kızım için insanın herşeyi alası gelio yaaa ne cici şeyler var öleee kaydirigubbakcemile3
gözün aydın Jasmin, maşallah :) evet çok güzel şeyler var bebekler için, insan herşeyi almak istiyor
herkese günaydıııınnnnnnnnnn
hafta sonumuz çok güzeldi cumartesi gülçinim bize geldi çok mutlu olduk birazdan ilaydanın ve cerenin resmini ekleyeceğim
ablacım odanız süper halı ve perdeyede bayıldım
neşem çok ama çok sevindim bi sorun olmadığına allahın izniyle prolaktininde düşecek ve meleğine kavuşacaksın inş
arifem dualarım senin içinde geçerli canım
agnesede hayırlı doğumlar nasip etsin allahım
çok teşekkür ederim hayatım :) daha iyileri sizlerin olsun inşallah :)
canııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm çok çok çok sevindim birtanemmmm, çok şükür Allahıma... inan çok dua ettim hayatım :) eveeeeeeettttttttttttt artık sıra bebişlerde, yeni doktorunla her şey daha bir yolunda gidecek, ben de hissediyorum, Arifem'de artık doktoruna gitse ve tedaviyse tedavi, çalışmaysa çalışma artık bir an önce başlasa... inan nasıl bir rahatlama oldu anlatamam canikom... inşallah 2010'da sen ve Arife'de bebişlerinize kavuşacaksınız ve hasret sona erecek :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Daha maviş doğurmadı ama tansiyondu, sancılardı başını kaldıramıyor zavallım, çok zor geçiyor son günleri, Allah bir an önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Beroş'unu :)
amin canım rabbim en kısa zamanda snada kumsalımada ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
haftanın ilk iş gününden hepinize kocaman günaydın cancanlaaaaaaarrrrrr
umarım çok güzel bir hafta olur canlarımmmmmmmm
neşem sonuçların temiz çıkmış çoooooooooookkkkkkkkk sevindim birtanem allahım herşeyi gnlünüze göre versin inşallah kuzum. Umarım bu güzel haberi verdiğin gibi diğer müjdeli haberi vermende uzun sürmez güzelim.
Kızlar agnes bu gün doğum yapıyor ve meleğine kavuşuyor allahın izini ile dualarımızı esirgemeyelim.
Herkese günaydııııııııııııııııııınnnnnnnn... Çok güzel ve mutlu bir hafta diliyorum hepinize :) Nasılsınız kızlar? Hafta sonu bomboştu burası, umarım bu hafta daha yoğun geçer :)
Gülçincim, nasılsın hayatım? Allah bir avazda kurtarsın inşallah Agnes'ı kurtarsın, yavrusuna kavuşuyor inşallah bugün :)
Fatoşcum nasılsın?
günaydın güzeller nasılsınız biz iyiyiz çarşamba günü bebişimi görmeye gittik 1200 gr olmuş doktorumuz çok iyi dedidünde birazcık alışveriş yaptık kızım için insanın herşeyi alası gelio yaaa ne cici şeyler var öleee kaydirigubbakcemile3
hafta sonumuz çok güzeldi cumartesi gülçinim bize geldi çok mutlu olduk birazdan ilaydanın ve cerenin resmini ekleyeceğim
neşem çok ama çok sevindim bi sorun olmadığına allahın izniyle prolaktininde düşecek ve meleğine kavuşacaksın inş
Saoalsın canımcım. İnşallah sizin doğumlarınız da hayırlısıyla çok rahat ve sağlıklı geçer. Arife ve benim sıram da çok yakında inşallah. Maviş de hayırlısıyla doğum yaacak ve bu günleri unutacak bile inşallah. Sen nasılsın? Nasıl hissediyorsun canım? Annenlere gitmene az kaldı mı? Orda net var mı?
Canım teşekkür ediyorum duaların için. Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn diyorum...
İnşallah canım benim. Agneesin de güzel haberlerini alıcaz inşallah hayırlısıyla...
ana da çok güzel ve sağlıklı bir hafta diliyoruz canım..
Ne güzel bizim de böyle yazacağımız günler gelecek mi ki?
Oh oh ne güzel kaynatmısınızdır. Canımcım dualarınızı kumsal, ben ve tüm isteyenler için bekliyorum. İnşallah Agnes de hayırlısıyla yavrusuna kavuşacak.
Kızlar hepinizi öpüyorum. İşlerim yoğun kapatmalıyım. Hepinizden dualarınızı bekliyorum..
Amin güzelim, inşallah :) Ben iyiyim diyorum ama fiziksel olarak rahatsızlıklarım çok arttı ama ne yapalım, olacak bunlar. Sona yaklaştık, dişimi sıkıyorum. Heyecan var tabii bu arada. Babam Cuma günü geliyor buraya, pazar günü hep beraber gidiyoruz İstanbul'a. Pazartesi günü için İstanbul'daki doktorumdan da randevu aldım az önce. O gün doğum tarihi de kesinleşecek sanırım :) Tabii ki babamlarda net var, oradan da size ulaşacağım, merak etme :) Artık sıra sana ve Arife'ye geliyor, inşallah sizler de yaşayacaksınız bu heyecanları ve sıkıntıları :)Saoalsın canımcım. İnşallah sizin doğumlarınız da hayırlısıyla çok rahat ve sağlıklı geçer. Arife ve benim sıram da çok yakında inşallah. Maviş de hayırlısıyla doğum yaacak ve bu günleri unutacak bile inşallah. Sen nasılsın? Nasıl hissediyorsun canım? Annenlere gitmene az kaldı mı? Orda net var mı?
Kızlar hepinizi öpüyorum. İşlerim yoğun kapatmalıyım. Hepinizden dualarınızı bekliyorum..
hiç sorma, çok çok pahalı, Allahtan bizim kıyafetlerimizin çoğu teyzesinden geldi, geri kalanlar da tanıdıkların hediyeleri... sağolsunlar donattılar oğlanı :) bize de odası gibi demirbaş şeyler kaldı alınması gereken... ama çok pahalı gerçekten, ufak tefek şeyler kaldı geriye alınması gereken, onları da artık İstanbul'dan alacağım... evet bizim çok az kaldı, amin canım, Allah hepimize sağlıkla kavuştursun yavrularımıza... senin de az kalmış hayatım, hayırlısı olsun bakalım :)evet ablacım yaa sorma ama bebek eşyalarıda ateş pahası mubarek eşimde diyo bu ne ya küçücük şeyler büyüklerin eşyalarından daha pahalı kaydirigubbakcemile3 eee kolay değil baba olmak dedim seninde çok az kalmış abla yaa hayırlısıyla kavuşursun inşallah hasretin sona erecek ne güzel bizimde iki buçuk ay kaldı günler su gibi geçiyo
elif çok güzel bir isim bence :)kızlar bu arada benim kızımın adı elif olucak sanırım babamız öyle istiyo benimde hoşuma gitti sizce nasıl
Herkese günaydııııııııııııııııııınnnnnnnn... Çok güzel ve mutlu bir hafta diliyorum hepinize :) Nasılsınız kızlar? Hafta sonu bomboştu burası, umarım bu hafta daha yoğun geçer :)
Gülçincim, nasılsın hayatım? Allah bir avazda kurtarsın inşallah Agnes'ı kurtarsın, yavrusuna kavuşuyor inşallah bugün :)
Fatoşcum nasılsın?
İnşallah canım benim. Agneesin de güzel haberlerini alıcaz inşallah hayırlısıyla...
kızlar bu arada benim kızımın adı elif olucak sanırım babamız öyle istiyo benimde hoşuma gitti sizce nasıl
canım nasılsın biliyordum bir sorun olmadığını ama sendende duyunca daha çok sevindim inşallah şu prolaktin tedavisinden sonra müjdeli haberinide alacaz Allah ın izniyle :teytey:Saoalsın canımcım. İnşallah sizin doğumlarınız da hayırlısıyla çok rahat ve sağlıklı geçer. Arife ve benim sıram da çok yakında inşallah. Maviş de hayırlısıyla doğum yaacak ve bu günleri unutacak bile inşallah. Sen nasılsın? Nasıl hissediyorsun canım? Annenlere gitmene az kaldı mı? Orda net var mı?
Canım teşekkür ediyorum duaların için. Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn diyorum...
ana da çok güzel ve sağlıklı bir hafta diliyoruz canım..
Oh oh ne güzel kaynatmısınızdır. Canımcım dualarınızı kumsal, ben ve tüm isteyenler için bekliyorum. İnşallah Agnes de hayırlısıyla yavrusuna kavuşacak.
ohhhh kaynattınız demek gülçinle ama kıskanıoz siz buluşuyosunuz hani bizeherkese günaydıııınnnnnnnnnn
sona yaklaştıkça gerçekten çok zorlanıyor insan Allah yardımcınız olsun vallahi sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine sık dişini azzzz kaldıııı rüzgara kavuşmanaAmin güzelim, inşallah :) Ben iyiyim diyorum ama fiziksel olarak rahatsızlıklarım çok arttı ama ne yapalım, olacak bunlar. Sona yaklaştık, dişimi sıkıyorum. Heyecan var tabii bu arada. Babam Cuma günü geliyor buraya, pazar günü hep beraber gidiyoruz İstanbul'a. Pazartesi günü için İstanbul'daki doktorumdan da randevu aldım az önce. O gün doğum tarihi de kesinleşecek sanırım :) Tabii ki babamlarda net var, oradan da size ulaşacağım, merak etme :) Artık sıra sana ve Arife'ye geliyor, inşallah sizler de yaşayacaksınız bu heyecanları ve sıkıntıları :)
Tabii ki senin ve Arife'nin de böyle yazacağınız günler gelecek. Benim hiç şüphem yok canımcım :) Sadece doktorlarınıza güvenin ve umudunuzu kaybetmeyin :)
Ben de çok öpüyorum canım, kendine çok dikkat et. Dualarımız seninle tatlım :)
can can demek,stanbullara gittiniz bende öle özledimki istanbulu kaç aydır gidemedim anamın memelketi kızzz yalovadan geçmiyonuzmu neden aklına gelmio banada uğrayasın dieeetekrar tekrar günaydın ablacımmmmmmmmm
evet ya haftasonu bomboş geçmiş topiğimiz kimseler uğramamış pek bizde olmayınca kaydirigubbakcemile3
ben iyiyim ablam sabahta konuştukya sen nasılsın dicem ama biliyorum iyi değilsin geçicek bu günler az kaldı ablam sayılı gün çabuk geçer rabbim dermansız dertler vermesin kimselere.
günaydın şeker hoşgeldin nasılsın
oooo ne güzel maşallah kızına
evet canım insan herşeye saldırıyor hemde herşeye birde yalnız hamişken değil doğduktan sonrada bitmiyor alış veriş biz hala alıyoruz kaydirigubbakcemile3
gözümün nuru nasılsın birtanem
kııss ekledinmi resimleri bakem bir helee
kıss nurr biz akvaryuma giremedik biliyonmu acaip sıra vardı 30 metre kadar birde tam boğaz ve deli gibi bir rüzgar malum bizim ceren hanımda rüzgarı sevmiyor bastı çığlığı yavrucum bizde vazgeçtik girmekten daha sakin bir zamanda geliriz dedik ve atladık arabaya kaydirigubbakcemile3
kociş bana sürpr,iz yaptı beylerbeyine yaprak dökümünün çekildiği konağa götürdü amma velakin kapısı kilitli idi kimsecikler yoktu ve içeri giremedik uyuz oldum yaaaaaa bende ne planlar kuruyordum halbuki giderken şimdi orda çekim vardır ferhunde ordadır onu bir güzel yolarım felan diye ama olmadı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen iste herşey çok güzel olur neşeemmm unutmaaaaaa :lepi:
kendine iyi bak ve fazla yorulma yine gel emi cicim opuyorumnanaktan
hımmm elif güzel isim adıyla yaşasın inşallah kızımız
tekrar tekrar günaydın ablacımmmmmmmmm
evet ya haftasonu bomboş geçmiş topiğimiz kimseler uğramamış pek bizde olmayınca kaydirigubbakcemile3
ben iyiyim ablam sabahta konuştukya sen nasılsın dicem ama biliyorum iyi değilsin geçicek bu günler az kaldı ablam sayılı gün çabuk geçer rabbim dermansız dertler vermesin kimselere.
kıss nurr biz akvaryuma giremedik biliyonmu acaip sıra vardı 30 metre kadar birde tam boğaz ve deli gibi bir rüzgar malum bizim ceren hanımda rüzgarı sevmiyor bastı çığlığı yavrucum bizde vazgeçtik girmekten daha sakin bir zamanda geliriz dedik ve atladık arabaya kaydirigubbakcemile3
kociş bana sürpr,iz yaptı beylerbeyine yaprak dökümünün çekildiği konağa götürdü amma velakin kapısı kilitli idi kimsecikler yoktu ve içeri giremedik uyuz oldum yaaaaaa bende ne planlar kuruyordum halbuki giderken şimdi orda çekim vardır ferhunde ordadır onu bir güzel yolarım felan diye ama olmadı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canıııııııımmmmm Berra sık sık sokak istiyor demek ki, yandın sen, doğduktan sonra da sık sık sokak isteyecek :)günaydın kızlar nasılsınız..ben yine sık giremedim sizlerle olamadım üzülüyorum bizim berrada arada mızıkcılık yapıyor arada gelmek için hamle yapıyor sonra geri vazgeçiyor hafta sonlarını acilde geçirmekten bıktırdı beni dün çok inatlaştım karnımda berrayla hayır bugün otur otur yerde her hafta sonu acile gitmek istemiyorum bugünde evde oturalım diye sonra söz seni gezdirecem diyorum..bu arada evde hareket az yapan kız dışarı çıkınca başlıyor kıpır kıpır olmaya...nitekim dün yine galip geldi akşam acil turuna çıktık sorun yok allahtan herkes benden daha panik bakışlarda hep tedirginlik korku var...
bizim de az zamanız kaldı günler geçmek bilmiyor sanki koca aylar bitti şu son günleri geçiremedim...
filiz ablacım odanız çok tatlı olmuş güle güle kullanın...
sağol canım, amin... ilk 7 ay ben hamile olduğumu anlamamışım valla, şimdi anlıyorum :) evet canım, sıkıyorum dişimi, çünkü sonuçta oğluşuma kavuşmak var :) o kadar özledim ki onu :)sona yaklaştıkça gerçekten çok zorlanıyor insan Allah yardımcınız olsun vallahi sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine sık dişini azzzz kaldıııı rüzgara kavuşmana
kolay gelsin canım, hemen gel :)yavvv tam iki laf edecem bu seferde kociş geldi öğlen yemeğine onu besleyeyim göürüşürüz
sağol ablacım ohh ne güzel bakalım bizim hediyeler daha gelmedi ananesiyle babannesi neler alacak kaydirigubbakcemile3hiç sorma, çok çok pahalı, Allahtan bizim kıyafetlerimizin çoğu teyzesinden geldi, geri kalanlar da tanıdıkların hediyeleri... sağolsunlar donattılar oğlanı :) bize de odası gibi demirbaş şeyler kaldı alınması gereken... ama çok pahalı gerçekten, ufak tefek şeyler kaldı geriye alınması gereken, onları da artık İstanbul'dan alacağım... evet bizim çok az kaldı, amin canım, Allah hepimize sağlıkla kavuştursun yavrularımıza... senin de az kalmış hayatım, hayırlısı olsun bakalım :)
elif çok güzel bir isim bence :)
tekrar tekrar günaydın ablacımmmmmmmmm
günaydın şeker hoşgeldin nasılsın
oooo ne güzel maşallah kızına
evet canım insan herşeye saldırıyor hemde herşeye birde yalnız hamişken değil doğduktan sonrada bitmiyor alış veriş biz hala alıyoruz kaydirigubbakcemile3
gözümün nuru nasılsın birtanem
kııss ekledinmi resimleri bakem bir helee
sen iste herşey çok güzel olur neşeemmm unutmaaaaaa :lepi:
kendine iyi bak ve fazla yorulma yine gel emi cicim opuyorumnanaktan
hımmm elif güzel isim adıyla yaşasın inşallah kızımız
günaydın kızlar nasılsınız..ben yine sık giremedim sizlerle olamadım üzülüyorum bizim berrada arada mızıkcılık yapıyor arada gelmek için hamle yapıyor sonra geri vazgeçiyor hafta sonlarını acilde geçirmekten bıktırdı beni dün çok inatlaştım karnımda berrayla hayır bugün otur otur yerde her hafta sonu acile gitmek istemiyorum bugünde evde oturalım diye sonra söz seni gezdirecem diyorum..bu arada evde hareket az yapan kız dışarı çıkınca başlıyor kıpır kıpır olmaya...nitekim dün yine galip geldi akşam acil turuna çıktık sorun yok allahtan herkes benden daha panik bakışlarda hep tedirginlik korku var...
bizim de az zamanız kaldı günler geçmek bilmiyor sanki koca aylar bitti şu son günleri geçiremedim...
filiz ablacım odanız çok tatlı olmuş güle güle kullanın...
neşem sonuçların güzel çıkmasına sevindim müjde vermen yakındır az kaldı arifemde sende yakında duyuracaksın buradan müjdeyi...
cerencim nurcum ne güzel hafta sonu buluşmuşsunuz yakınmısınız birbirinize ahh ne güzel imkanınız var görüşebiliyorsunuz allah dostlugunuzu daim etsin...hadi resimleride bekliyoruz...
agnes dogum yapacak bugün dimi hadi bakalım allah hayırlısıyla kurtarsın..
jasmin maaşallah kuzuna ...maalesef bebek kıyafetleri o kadar makul degil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?