Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

inşallahh canımmm bugün böyle devam ederse ben nakavt olurum akşama akannehir
evet güzel geçti canımmmm:kedi::kedi::kedi:

15 yıllık ütü ise ohoooo iyi bile dayanmış valla ablacım at gitsin sen onu boşverrrrrrrrr

bencede senin oğlan daha belirsiz kaydirigubbakcemile3
attım zaten, su içinde bıraktı her yeri, eh yeni bir ütüyü hakettim valla, belki gaza gelirim de yeni diye biraz severim ütü yapmayı kaydirigubbakcemile3

aynen öyle, bakalım doğsun da göreceğiz kaydirigubbakcemile3 huy olarak değil ama fiziksel olarak inşallah eşime benzer kaydirigubbakcemile3

slm şekerler nasılsınız bakalım
biz kahvaltımızı yaptık ebruli ile ilk pilatesimizide yapıp geldik

ooo hoşgeldiniiiiiizzzzzzz... nasıl geçti pilates? bu arada İlayda nasıl? geçti mi iniltileri?

hoşbulduk ablacım
pilates ilk günümdü biraz zorlu geçti her yerim ağrıyor şu anda
ilayda iyi teyzesi geçti şimdi benimle oyun oynuyor
sen nasılsın rüzgarım nasıl

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kıs seninki ütü deeel o zaman başka bişi ne işin vardı onunla kaydirigubbakcemile3

eşyalarla kavga etme hastalığı benim eşimde var, o kavga ederken bir takım eşyalarla ben çok gülerim :roflol:

heee benimkinde de var o
kendine söylenmez ama bi iş yaparken eşyalara çok söylenir bende ona söylenirim kaydirigubbakcemile3

sen al diye övüyoz herhlade senin prensesi niye övelim biliyoz da onun için talip olyoruz saten kıs:) çok mu büyük eşin senden?

heee öv sen öv
yok kııı çok büyük deeel sadece 7 yaş var aramızda kocişimle

ben ablama iniyorum kıslar sonra gene gelirim öpüldünüz opuyorumnanaktan .allah a emanet olun........

bye bye yine gel yerimseniben

inşallahh canımmm bugün böyle devam ederse ben nakavt olurum akşama akannehir
evet güzel geçti canımmmm:kedi::kedi::kedi:

olma olma yarın büyük ihtimal sana tatildir dimi??
hımmm demek güzel geçti ooo çok sevindim kaydirigubbakcemile2

heee bencede belki seversin ütüyü bahane ile kaydirigubbakcemile3

yaa neden öyle diyon ablacım mehmet abimin huyunu beğenmiyormusun deme öyle bak valla çocuk ona benzer yoksa

benim bilmediğim ne vardı akşam bakiim? :uhm:

olmazzz söylememmm lmaz: kaydirigubbakcemile3

kızlar Özge nerede bugün?

sanırsam oda çokkkkkkkkkk yoğun :1no2:

günaydın canom hoş geldin hadi gözün aydın yuvarlandın yane topun üzerinde kaydirigubbakcemile3

benim bilmediğim ne vardı akşam bakiim? :uhm:
yok ablam mühim bişi değill anlarsın yaaa:kedi:
nurcum iyiyiz sen nasılsın ilaydan nasıl pilatesemi başladın hayırlı olsun
tıı gibi olursun inşallah gerçi hiç biriniz aşırı kilosu kalmadı ya neysemm
olma olma yarın büyük ihtimal sana tatildir dimi??
hımmm demek güzel geçti ooo çok sevindim kaydirigubbakcemile2
evet gülçinnn yarınnn bana tatilllllllllllll ay çok sevindim yaaaakaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyythihoyyyt ama şuan pili bitik bi vaziyetteyimmm:bbo:

kızlar o kadar uğraştım cevap yazamadım hiçbirinize ve pes ettim, KK yine arızaya geçti maalesef... bu arada gittim ütü aldım geldim ve de ütülerimi yaptım, doğum çantamı hazırladım ve bekliyorum :)

ben niye yokum yaaaaaaa.5 şubat doğum tarihi diyor dktorlar.oğlum olacak allh izin verirse.merve 5 şubat yazınız

hee dün ben çıktıktan sonra gene gitmiş herhalde kk :)eeeeeee bugün de protesto mu var yoksa niye kimse yok? :uhm:

hadi geçmiş olsun filiz abla inş. bu ütün iyidir rowenta alsaydın tecrübelerime dayanarak en iyi ütünün o olduğuna karar verdim ben de :)

sen de doğurcan yakında bi ben kalıyorum ya hamiş galibababam da tutturdu dün domuz gribi aşısı ol diye kafamkarıştı ya istemiyorum aslında ama korkuyorum da bilemedim napıcağımı :sm_confused:

anladım ben bugün tatil dimi?herkes tatilde tabii burası hafta sonu gibi boş olur en iyisi ben de gideyim :gitme:

Kumsalım canım duaların için çok teşekkür ediyorum. Sen de prolaktinine mutlaka baktır, benim eski dr ilk gittiğimde baktırmıştı sonra gerek yok dedi ama bak gerek varmış. Şimdi haplarımı ilaçlarımı alıyorum. Epeyce salııyor ayağa kalkamıyorum hiç ama inşallah bu tedaviden sonra meleğim gelecek ve cumatresi günü de sonucum çok iyi çıkacak inşallah. Dualarınızı esirgemeyin. İnşallah güzel sonucumun haberini vericem size. Şuanda dualrınıza çok ihtiyacım var...

Amin entelliyem. Haber vericem inşallah. Dualarını bekliyorum canım...

canım merak etme kötü bişey olmayacak inş.dualarımdasın allah yardımcın olsun..............

Amin canım...Siz olmasanız ne yapardım bilmiyorum.

Canım üzülme, inşallah çok güzel habelerle dönücem size. Dularını bekliyorum...

Musakka çıktı en yemediğim yemek. Ya şöyle köfte patates falan çıksaydı ya..Hem musakkaya biçilen çekici ve popüler olma özelliği de uymamış bence:)) Neyseki suşi çıkmadı:))

Tamam ablacım, ne olur dua et, inşallah çok güzel sonuçlarımı sizinle paylaşacağım. Buradaki arkadaşalrımdan benzer durumları yaşayanlar olmuş bunun tebir amaçlı olduğunu söylediler. İçim şimdi daha rahat. İlk duyduğumda çok kötüydüm ama şimdi sakinim şükür. Şimdi düşünüyorum en azından boş boş beklemedim, en azından ilaçlarla problemlerin çözülünce meleğim gelecek inşallah. Herşeyde bir hayır vardır. Dualarınızı bekliyorum.

Selam millleetttt ben geldimmm dün apar topar kayboldum habersizce çünkü benim ofisim değişti yep yeni bir ofise taşındım 0 km. kaydirigubbakcemile3 elemanlar birden gelince sizez yazamadım ve bu saatte ancak müsait olabildim dünden beri kaydirigubbakcemile3
eee neler yaptınız benden sonra bakalım hanımcıklarım

evet gülçinnn yarınnn bana tatilllllllllllll ay çok sevindim yaaaakaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyythihoyyyt ama şuan pili bitik bi vaziyetteyimmm:bbo:

ne güzellllllllll ben burdayımmmmmmm :çok üzgünüm: çalışıyorum :çok üzgünüm:

oooo hadi gözün aydın ablacım güle güle kullan yeni ütünü ve çantada hayırlı olsun gerçi doğuma gidene kadar daha çoooooooookk şey eklersin içine kendimden biliyorum kaydirigubbakcemile3

ben niye yokum yaaaaaaa.5 şubat doğum tarihi diyor dktorlar.oğlum olacak allh izin verirse.merve 5 şubat yazınız

güzelim öyle her önüne gelen benide yazın ekleyin diyen canı isteyen giremiyor listeye hele hele sen gibi daha selam vermeen direk ben niye yokummmm yazan dahada zor katılır. önce bizi tanıman gerek dolayısı ile bizimde seni ok?

anaaaa nerde bu millet ya kimse yok mu?

hilalcim evet canım herkesler tatilde bir ben varım sanırsam çalışan :çok üzgünüm:

anladım ben bugün tatil dimi?herkes tatilde tabii burası hafta sonu gibi boş olur en iyisi ben de gideyim :gitme:

ama ama ama ben burdayımmmmmm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: mafoldumben

evet canım çok güzel haberlerle döneceksin buraya biliyorum sende üzme sakın kendini tamammı şeker yerimseniben

niye öyle diyon kııızz musakka da iyi

ama ama ama ben şusi çıktım neşeeemmmm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

haftanın son iş gününden hepinize günaydınnnnnnnnnn cancanlarrrrrrrrr

bu gün gelirsiniz heralde buraya dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…