Melexin'in Diyet Günlüğü

Sabah 08:00 çay, 6 zeytin, az peynir,2 kk özgür yumurtalarım,Omega 3 lerim, üzüm çekirdeğim ( 1 tatlı kasığı ) ve tabiiii cevizim
İlk masajıma bugün başladım.

Öğlen (13:30) bir avuç badem, ceviz,200ml süt,yarım muz
Aksam (18:00) 3 yumurtadan peynirli omlet,1 badem salatalık, 1 avuç badem,1 köy biberi,5 zeytin

Sabah (07:30) 2 kk yumurta,ceviz,badem,az İzmir tulumu,10 zeytin, çay, 2 dilim portakalOmega 3, e vitamini
Arada turk kahvesi 2 lokummmm

arada yediğim lokum faciasından sonra öğle yemeği YOK
Aksam (17:15) 2 kasık,zeytin yağlı kapuska,2 yumurtadan cemenli yumurta (ilk deneyişim (fena değil)),evetttt gelelim can alıcı noktaya : taze kızarmış patates dilimlerinden önce 1 , sonra 1 daha ,sonra 1 daha , sonraaaaa ... Sanırsam 7 "incelik"dilim patates

Sabah (07:30) 2 kk yumurta, az ceviz, 2dilim kızarmış hellim peyniri, omegalar, e vitamini, çay
Öğlen (13:00) et dürüm
Akşam (19:00)3 kaşık aşûre, 2dilim portakal, 2 dilim mandalina

Başlangıç tarihi : 19 Ekim 2012
Başlangıç kilo:80.300 gr
Geçen hafta:75.800 gr
Bu hafta : 75.000gr
Fark : 800 gr
% fark: %1.055
Boyum :1.60 cm 'den 1 cm kısa
Spor: evindeki 70 Lt lik Herkül kovamı oradan oraya sürüklüyorum (ağırlık çalışması babında) ,6 katı yürüyerek inip çıkmak ( step babında),banyo yapabilmek için yeni aldığım hortum tertibatını ayarlamak için balkonla banyo arasında maraton koşusu ve en büyük spor kocam eve gelince oturma odası ve mutfak arasında uzun atlama
Beden : alt xxl -üst xxs

Uyanınca : 2 bardak karbonatlı su ,1 hurma , 1 g.k kayısı
Sabah : (08:00) 2 dilim portakal, ceviz, 2 dilim k. Hellim,2 s. Zeytin, 1 kk yumurta, 1 çay kaşığı fıstık ezmesi Omega 3 ler E vitamini
Öğlen (13:00) 200mg süt, ceviz, badem, muz ( derse gidiyorum bunları yanımda götüreceğim belki yemeye de bilirim )

Son düzenleme:
evet listenin son hali kızlar

nazfiliz.................%1.950

akrep33...............%1.570

reyhan_55............%1.10

melexin..................%1.055

sersum...................%1.015

elifezgi....................%0.905

ficans.....................%0.77

kuzu........................%0.158

kaneel..........................................%0 .000

iğneoyası............+ %0.520

birdy..................+ %0.462

papadiya.............+ %0.293

iyiniyetli...............+%0.180

Geç kalktım
Öğlen (12:30) 2 kk yumurta ( özgür )ceviz, 1 dilim İzmir tulumu,4 s. Zeytin, çay, omega3,e vitamini
Akşam( 19:30 ) yoğurtlu iskender, 6 badem

Bugün kızımın okul toplantısı var. Öğleden sonra yokum
Sabah (09:20) Menemen ,4 s.,4 y. Zeytin,1 kk İzmir tulumu,ceviz, Omega 3 lerim, E vitaminim

canim menulerin cok guzel.afiyet olsun....umarim kilo versende bizi birakmazsin...bizim nese ve moral kaynagimizsin.senin yazdiklarini okuyunca gulumsuyorum....ins.hedefine ulasirsin saglikli bir sekilde ve hayata bakis acin hic degismez....

canim menulerin cok guzel.afiyet olsun....umarim kilo versende bizi birakmazsin...bizim nese ve moral kaynagimizsin.senin yazdiklarini okuyunca gulumsuyorum....ins.hedefine ulasirsin saglikli bir sekilde ve hayata bakis acin hic degismez....

Canım benim çok teşekkür ederim. Düşüncelerin için de Ben zaten sizlerin sayesinde kiloveriyorum.Eğer ki hergün buraya girmesem bir müddet sonra salarım kendimi Her biriniz ayrı birer dert ortağım , dostum oldunuz. Bu anlamda sizleri bırakmam söz konusu bile olmaz. Hepinizi ayrı seviyorum

Sabah (08:00) 2 kk yumurta ( çok özgür ) , 1 çay kaşığı fıstık ezmesi, ceviz, 1 kk İzmir tulumu5 siyah 4 yeşil zeytin , omega3 , evitamini
Öğle (13:30) 3 Cordon bleu, 1 ç. b. Sodalı ayran
Akşam : yokkkkkk( acıkmadım ) şimdi Sütlü kayfemi içeceğim

Sabah(07:45) 1 özgür yumurta , ceviz, badem, fındık,2s-3y zeytin,2kk tulum peyniri , omega3,Evitamini

Öğlen (13:30)yarım muz,bir avuç ceviz, badem,330 ml süt
Akşam (18:15) 1,5 sarıkanat , acıcık salata, 2 kk Fıstıklı helva
Yatsı (21:00) yarım kova patlamış Mısır

Sabah (07:45) 2 kk özgür yumurtalarım,az peynir, ceviz, badem, Omega 3 lerim, Evitaminim, çay
Öğle (11:30) yarım Porsiyon kıymalı börek, çeyrek simit, çay, kahve veeeeeee 3 kaşık profiterol
Akşam (18:00) 2 sarıkanat,çok az salata, 1 kk Fıstıklı helva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…