Canımsın sen benim.Günlüğümü tek takip eden senin.Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Umarım senin içinde herşey iyi olur, hayat hep yüzüne gülsün :))
canim iyi dileklerin icin tesekkurler....ama unutma yalniz degilsin.arkanda koskoca karatay topigi var.
arkadaslar seni orda gordukleri icin belki buraya ugramayi unutuyorlar onlarida mazur gor lutfen....
canim menulerin gayet guzel iyi gidiyorsun....
ayni dilekleri senin icinde diliyorum...
Sabah (07:30) 2 kk yumurta ,ceviz,2 (ceviz büyüklüğünde )pogaca ,çay ,peynir
Öğlen (13:30)3 ( ceviz kadar ) pogaca , çay
Aksam (19:00)3 sarıkanat , salata
canim gunaydin....afiyet olsun....pogaca nasildi guzel olmusmuydu?
Ramaskacığım normalde benim hamur işiyle pek aram yoktur ama diyet denilince yasak lafı çıkıyor ya , işte o zaman insan hiç yemediğini bile yiyesi geliyorAma bugün yaşadığım durumdan sonra sanırım 3-5 ay bana kimse poğaça , çörek , börek yediremez. O kadar fena oldum yani
canim gunaydin.....
dun dunde kaldi.temel kuralimiz bu.canim arada tadina bakmak lazim ikramlarin goz hakki....
canim misafirlikte ikramlar hos gelebiliyor goze.ozellikle muhabbet ve cayla.....afiyet olsun.
uzun suredir hamur isi yemedigin icin agir geldi galiba.gecmis olsun.ins.bugun daha iyisindir....
bugun tam yol devam.kolay gelsin...[/QUOTE
Teşekkür ederim ramaska.Desteğin için Sağol.Senin verdiğin bu gazla tabi ki tam yol ileri
gunaydin canim.merakla kilo bildirimini bekliyorum.ins.tarti yuzunu guldurur.
Sağol canım ama gördüğün üzere bu hafta ki çörekler ,börekler yüzünden yüzüm kara çıktı.Neyse senin de dediğin gibi önümüze bakalım
gunaydin canim....kilo cetvelini degistirmekle iyi yapmissin.moral olur....
ins.gunun guzel gecer....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?