Melexin'in Diyet Günlüğü

Sabah ( 10:30) 2 kk yumurtam, bademim, 2 dilim hellimim, zeytin yedim mi hatırlamıyorum, yediysem de 2 s zeytindir, çay
Öğlen (12:30) Türk kahvesi yanında 2 adet sakızlı lokum :18:
Akşam (18:00) 4 tek prizola, 3 çatal salata

Menüm
Sabah(07:45)2 kk yumurta, 2s zeytin,badem ,ceviz,fındık, 2 mandalina,yarım kk peynir, 1 badem salatalık, 1çk fıstık ezmesi, çay
Öğlen (14:00)3 Cordon bleu
Akşam(18:30)1 bardak süt, 3 tereyağlı yumurta, badem, ceviz, fındık, 2 kk peynir , cevizli sucuktan bir miktar

canim gecmis olsun.ins.cabuk atlatirsin.acil sifalar...
.keske ilac kullansaydin daha cabuk toparlanirdin...:94:

Sabah (07:45) 2 kk yumurta, ceviz,badem,çay,az peynir
Öğlen (14:00) 200 ml süt, 10 kadar badem
Akşam ( 18:00) dürüm çiğköfte

Sabah (07:45)1,5 kk yumurta,badem,ceviz,1 dilim hellim,çay
Öğlen(14:00) et döner,3-4 parmak kızarmış patates,2 ince dilim salatalık turşusu,2 ince dilim domates
Akşam ------ yok

Sabah (08:00)2 kk yumurta,ceviz badem 2 dilim hellim,2 s zeytin,çay
Öğlen (14:00)yarım paket cips:18:
Akşam (17:45)1 portakal,1 mandalina
(19:00)14 çiğ badem

canim afiyet olsun....cok aciklayici olmus.yedigin bademleridemi saydin...

yarin icin arkandayim canim.secret yapiyorum...

canim gunaydin...bu hafta biliyorum hastasin ama ins.tarti yuzunu guldurur....zaten bugun kiyamet kopmazsa daha zamanimiz var demektir...saglik olsun.canim sen kendine iyi bak biran once toparlan...optum canim...

Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim fincans
canim gunaydin...bu hafta biliyorum hastasin ama ins.tarti yuzunu guldurur....zaten bugun kiyamet kopmazsa daha zamanimiz var demektir...saglik olsun.canim sen kendine iyi bak biran once toparlan...optum canim...

Günaydın Ramaskacığım.Üzgünüm ilkkez tartıda ++++ çıktım.İnanamadım.Sanırım bu antibiyotikler yaptı.Bir tanesi oldukça şeker yüklü bir ilaçtı.Diyet yapanlar ve şeker hastaları dikkatli kullansın uyarısı vardı.Ne yapalım bir yeri düzeltelim derken başka yerler gidiyor .Dediğin gibi bugün kıyamet kopmazsa zaman bizim.Elinde sonunda vereceği bu kiloları

Rumuz: melexin
Başlangıç tarihi : 19/Ekim/2012
Başlangıç kilo : 80,300 gr
Geçen hafta kilo : 73,100 gr
Bu hafta kilo : 73,800 gr
Fark : +700 gr
Fark yüzdesi : +%0,9575
Spor: yok
Boy:1,59 cm
Beden : bilinmiyor

":4-5 adet beyaz lahana yaprağını kaynayan 750 ml suyun içine koyun ve hafif ateşte ağzı kapalı 7 dakika pişirin. Aşağıdaki şekilde tüketin:
Ilk beş gün:her gün sabah ve akşam bir su bardağı
ikinci hafta:her gün bir su bardağı
üçüncü hafta:iki günde bir bir su bardağı
dördüncü hafta:üç günde bir su bardağı
beşinci hafta:7 günde bir su bardağı
altıncı hafta:altıncı haftada içilmiyecek
yedinci hafta:bir su bardağı
not: Zayıflamak için yaptığınız bu kür , aynı zamanda toksin atıcı,arındırıcı ve kansere karşıda koruyucudur..
Lahana kürü
:kaynamakta olan yarım litre suya 6-7 adet beyaz lahana yaprağını,10 dk ağzı kapalı olarak hafif ateşte pişirin
:sabah ve akşam olmak üzere aç veya tok karına birer su bardağı için.bu işlemi toplam 5 gün devam edin
:bu kürü 5 gün uyguladıktan sonra 3 gün ara verin ve tekrar 5 gün devam edin. Böylece 10 günlük kür tamamlanmış olur
:10 günlük kür için kesinlikle ihtiyacınız olan miktarı bir defada değil, her gün taze olarak hazırlayın.

Birdy in yaptığı liste
1. Nurudilara %2,57
2. Fbmy8785 % 1,36
3. Elifezgi %0,15
4. Sersum-Eddoras %0

+1. Melexin %0,95 (üzgünüm bebişim , şike kaldıracak gibi değil)

Sabah (10:30) 1 kk yumurta, ceviz, badem, domates soslu biber,1 kk peynir
Öğlen (15:30) 2 İçli köfte, 2 k salata , 2 ç kayısı tatlısı , çay,2 ç haşlanmış soslu karnıbahar salatası( davetteydim de )
Akşam (18:30) az patlamış Mısır

Sabah (10:30)1kk yumurta , badem ,peynir , çay
Öğlen (14:30) 1ısırık havuçlu kek, 1 eti puf, 1ısırık peynirli börek
Akşam ( 20:00) 2 Çavdarlı ekmeğe domates, sucuk , kaşarlı tost
Spor (18:30-19:30) masaj yatağında 1 saat masaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…