Melexin'in Diyet Günlüğü

Canım benim .Kızının adı çok güzelmiş.Öpüyorum ikinizi de yanaklarınızdan Benim için dilediğin o güzel dileklerin senin içinde geçerli olsun.
canim kilo cetvelinide degistirmissin.harika olmus....:
119::119::119::119::119::119:

Sorma canım ölüyorum buraya yazacağım diye.Tam yazıyorum sayfalar kapanıyor.Anlamadım gitti.Çok zorlanıyorum.Kusurabakmayın.Kimi zaman cevap yazamıyorum.Yazdıklarınızı çok sonra görebiliyorum.

canim benim cok sagol...malum internetin azizligi bende de oluyo bazen.problem degil....
sen neler yaptin....toplanmaya basladinmi canim?

harikasın canım devammm:))

28/Aralık/2012
boncuk kazananlar yani kilo verenler
( size altın madalya yakışır ama elimizde boncuk var )
1.meleksin % 1,1897
2.sersum % 1,266
3.akrep % 1,097
4.fbmy % 0,829
5.ficans % 0,757

öpücük kazananlar (esasında onlar sıfırcı)
papadiya % 0
birdy % 0
elifezgi % 0
kadifegul % 0

teneke madalya kazananlar, hem de konserve balık kutusundan yapılmış
iyiniyetli +0,809

Bugün tartıda gördüğüm -1400 gr bana verdiği yetkiyle midemi Bayram ettirdim
Sabah (07:45)3 dilim ıspanaklı börek ,2 yumurta,2 s zeytin, çay
ÖĞlen (14:30) yılbaşı partisinde yenilebilecek tüm pasta, çörek, börek, kek vs lerden tadımlık
Akşam (19:00) 2 dilim ıspanaklı börek
Gelsin kafama çantalar.

canim gunaydin....afiyet olsun.bu kadarinida hakkettin....
bu kadarcik kacamak olur.kac zamandir kacamak yapmiyordun zaten...

canim gunaydin....afiyet olsun.bu kadarinida hakkettin....
bu kadarcik kacamak olur.kac zamandir kacamak yapmiyordun zaten...

Sorma be Ramaskacığım , başımda öyle büyük işler çıktı ki anlatamam.Evin toparlanması ( 3-4 gün içinde ) belediyeden 5 ay sürecek kapsamlı bir çalışma ( hergün toplantı yapılıyor ) resim atölyesinde hafta da en az 2 gün ders , sergiye yetiştirmem gereken resimler , bu arada kızımın okul toplantıları , proje , performans ödevleri , arada bulduğum boş zamanda market market dolaşıp koli toplama tüm bu işler beni bekliyor.Delirmek üzereyim.O nedenle bu aralar ya tamamen aç gezeceğim veyahut önüme ne çıkarırlarsa onu yiyeceğim.Düzenim uzun bir müddet kaçtı sanırım.1 ay diye düşünüyoruz ama sanırsam 2-3 ay annemde kalacağım.Sonuçta kendi evin gibi olmuyor.Ben onu yemem bunu yemem de diyemem.Ama en azından ekmek konusunda ve akşam 7 den sonra birşey yememe konusunda dikkatli olacağım.Bu süre zarfında sende bebeğine sağlıkla kavuşacaksın İsim bulabildin mi ?

Son düzenleme:
canim oncelikle kolay gelsin....ins.islerini halledersin allah kolaylik versin....

canim simdiden yeni yilin kutlu olsun.allah gonlunden ne geciriyorsan onu nasip etsin...
saglik mutluluk huzur para versin.ins.hedef kilona ulasip kilonu korumayi nasip etsin....

senide kizinida opuyorum....isim hala karar veremedik hayirlisi....

Canım yeni yılın kutlu olsun ,işlerin içinde kolaylıklar dilerim
Fincans çok teşekkür ederim.Öncelikle sayfamı ziyaret ettiğin için , daha sonra da güzel dileklerin için.Senin içinde yeni yıl dileklerini gerçekleştireceğin yıl olsun.

Canım Ramaskam.Allahım sana da kalbin kadar güzel bir ömür nasip etsin.Çocuklarınla ve eşinle mutlu bir hayat dilerim.
not: bu aralar kafam çok yoğun isim aklıma gelmiyor.Dediğim gibi geldikçe yazacağım.

Cumartesi ve pazar günü diyetime hiçbir ihanette bulunmadım
Pazartesi malum yılbaşı onda da kaçamak yapmamıştım ama gecenin ilerleyen saatlerinde yarım paket cipsi götürdüm

Ben Karatay diyeti uygulayıcısı olduğumdan yaptığım diyeti özetlemek açısından arkadaşım kaneel in paylaşımını yayınlıyorum
- Her gün 2-3 litre sıvı tüketin. Gün boyu bol su, ayrıca limonlu su, limonlu açık çay ve yeşil çay, karanfil, tarçın çayı gibi şekersiz bitki çayları için.
- En önemli nokta, akşam sekizden sonra hiçbir şey yemeyin. Her gün 40-60 dakika yürüyün veya sevilen bir fizik aktivite yapılmalıdır.
- Karatay Diyeti’ni uygularken yediğiniz her şey doğal ve mevsimsel olacak. Katkı maddesi içeren ve işlenmiş hiçbir yiyecek yemeyin.
- Doğal sağlıklı proteinler, sağlıklı yağları, sağlıklı karbonhidratları dengeli alın. Özellikle sabahları kuvvetli protein içeren kahvaltı şart.
- Düşük glisemik indeksli yiyecekler yiyin.
- Günde 2-3 öğün, doyuncaya kadar sağlıklı protein, sağlıklı yağ ve karbonhidrat yani düşük glisemik indeksli yiyecekleri yiyin.
- Öğünler arasında 4-5 saat geçmesine dikkat edin.
- Kabız olmayın. Günde iki kez tuvalete çıkmalısınız.
- Besinlerimizin türü ve glisemik indeksleri önemli olduğu kadar, yemeklerimizin zamanlaması da sağlığımız ve kilo vermemiz açısından önemlidir.
- Akşam yemeğinden sonra gün boyu olduğu gibi su, ayran, şekersiz ve tatlandırıcısız olmak şartıyla limonlu çay, yeşil çay, tarçın ve karanfil çayları içilebilir.
- Rafine ve işlenmiş gıdalar, meyve suları ve şekerli içecekler yiyip içmeyin.
- Balık, kuzu, dana veya av hayvanlarının etleri günde iki defa yenebilir.
- Bulgur veya buğday salatası ya da pilavı günde bir defa tüketilebilir.
- Mevsimine göre doğal meyve günde bir defa yenebilir.
- Mevsimine göre sebzeler istenildiği kadar tüketilebilir.
- Klasik beyaz peynir ve zeytini doyuncaya kadar yiyin.
- Kuruyemiş ve baklagiller üç öğün alınabilir, sağlıklı yağların da her gün alınması gerekiyor.

Sabah (12:00) bu sabah 07:30 da kalkmama rağmen canım birşey yemek istemedi :44:öğlen kızım kalkınca kalasak Karatay kahvaltımı yaptım (2 kk yumurta ,1 ceviz, az beyaz peynir ,2 y zeytin , omegalarım ,e vitaminim )
Akşam (18:00) patlıcanlı kebap,1 çatal Adana (sadece etini)

02/01/2013
Sabah (07:45) klasik Karatay ,2 kk yumurta ,1 kk b.peynir ,4 y.zeytin,5 badem ,çay
Akşam (19:30) 3 sarıkanat, 1 midye dolma,4 kalamar,2 çtl marul salatası,1 kk Fıstıklı helva

Sabah (08:00) 2 kk yumurta,8 s.zeytin,1 kk beyaz peynir,çay,7 badem
Akşam (17:30) 1 buçuk tavuk budu , 3 kaşık yoğurt,5 badem , 3 çatal marul salatası

Rumuz: melexin
Başlangıç tarihi : 19/Ekim/2012
Başlangıç kilo : 80,300 gr
Geçen hafta kilo : 72,400 gr
Bu hafta kilo : 72,600 gr
Fark : +200 gr
Fark yüzdesi : +%0.276
Toplam fark :-7700 gr
Spor: yok
Boy:1,59 cm
Beden : bilinmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…