Melexin'in Diyet Günlüğü

Kızlar bugün ki mutluluğumu sizlerle paylaşmak istiyorum.Özellikle bize yeni katılan arkadaşların ne kadar doğru bir karar aldıklarını burada kanıtlamak istiyorum.
Öncelikle ben bu sağlıklı yeme alışkanlığına tam 2 ay önce başladığımı belirteyim.7 kilo kadar verdim.7 kilo 80 küsür kilo biri için pek fazla bir kilo gibi gözükmeyebilir.Amavelakin ben sanki 7 değil 15 kilo vermiş gibiyim.Hem fiziksel hem ruhsal olarak o kadar hafifledim ki anlatamam.ÜStelik ben hiç ama hiç spor yapmadım.(arada bir meditasyon için yoga ve nefes çalışmaları dışında )Sizler tabi ki sporla destekleyin.Beni tek sevindiren kilovermem olmadı.Kilovermemin dışında kendimi o kadar dinç hissediyorum ki anlatamam.Eskiden hep yorgun bitkin depresif biriydim.Özellikle eskiden deneyimlediğim rejim -diyet yöntemlerinde o kadar çok benlikten çıkıyordum ki pes ediyordum.Pes etmediğim durumlarda ise tüm çevremin yalvarmalarıyla pes ettiriliyordum.Bu yaşam şeklinde ruhsal değişiklik yaşamadım.Pardonnnnn yaşadım Daha enerjik , daha üretken olmaya başladım.Bir defa haftada bir tutan migrenim 2 aydır sadece 1 kere tuttu( o da bir gün boyu rüzgarın altında ders yaptığım için )Yıllardır 1 saatten fazla giyemediğim topuklu ayakkabılarımı artık tüm gün rahatlıkla giyer oldum.Yüzüme öyle bir aydınlanma gelmiş ki neredeyse herkes bunu söyler oldu.Bana " sen yüzüne hangi kremi kullanıyorsun ? "Diye soruyorlar ki ben 2 yılda bir kere krem ya sürerim ya sürmem
Gelelim bugüne Bugün atölyeye gittim.Oldukça kalabalıktık.Beni uzun zamandır görmeyenlerde vardı.Mübalasız herkes benim oldukça zayıfladığımdan bahsetti.Bu beni çok sevindirdi.Kaç kilo verdiğimi sordular.ben 7 kiloya yakın dedim inandıramadım "yok canım yok yok daha fazla vermişsin" " iyi dedim sizi mi kırıcam"
Durum böyle arkadaşlar.Çok güzel bir yola adım atmışım.Sizlerde burada olmakla eminim benim gibi bu duyguları yaşadınız veya yaşayacaksınız.Ben çoooook mutluyum.Daha önce 27 kiloverip 53 kiloya ulaştığım günlerde bile bu kadar güzel tepkiler almamıştım.Şu 7 kiloyu atmak bile benim hayatımı çok değiştirdi.Düşünün birde 17 kiloverdiğimi.Tutmayın artık beni

Sabah ( 11:00) 3 tereyağında yumurta,2 y zeytin, badem, 1 kk beyaz peynir, çay
Öğlen (15:00) 7 fındık, 10 badem, 1k incir, 1 hurma,
Akşam (18:00)3 tavada pastırmalı beyaz peynirli yumurta,1 kase yoğurt,2 badem salatalık

Merhaba melex yazın beni çok etkiledi ben de vitamin hapları yüzünden kısa sirede 10 kiloya yakın aldım çok mutsuzum bana ne öneririsin listen var ise benim sayfama yapıstırırsan çok mutlu olurum,sevgiler...

Sabah(10:30)klasik Karatay kahvaltım , çayım, ( domates soslu biber yarım tabak )
Öğlen (14:30) 2 kk b.peynir,12 s.zeytin,yarım tabak domates soslu biber,10 badem,1çay k. Fıstık ezmesi
Akşam (19:00) sarımsaklı yoğurt , karnıbahar. (Actfriy) 2kaşık Meksika fasülyesi , 1 dilim turp ,3 lahana sarma

(08:00)2 s zeytin,1 badem salatalık ,8 badem, 1 çeri domates,1kk b peynir,2 tereyağında yumurta
(13:30)5 badem, 10 fındık, 200 ml süt
(18:00)2 çatal tavuklu salata, 4 lahana sarma, yarım tabak sarımsaklı yoğurtlu karnıbahar ( actfriy) 1 dilim turp, 100 gr et döner

(07:45) 2 kk yumurta, 1 ceviz,4 badem, 2y zeytin,1 kk peynir,1parça tavuk
(13:30) ızgara tavuklar salata
(17:30) avuç içim kadar tavuk

gunaydin canim yarin tartilma gunu...
merakla bekliyorum ins.iyi sonuc alirsin...
gunun guzel gecer ins....

YÜRÜMENİN GERÇEKLERİ

Ortalamada yürüdüğünüz her dakika yaşamınıza eklenen 1,5-2 dakika anlamına gelir. Bu da 1’e 2 vermesi açısından basit ama harika bir hesaptır.
Normal yürümenin üzerine fazladan 20 dakika yürümek yılda 3 kilodan fazla vücut yağının yakılması anlamına gelir.
Sadece 1 adet M&M çikolatayı eritmek için nizami ölçülerde bir futbol sahası kadar yürümeniz gerekir!
Uzunca ve orta hızda yapılan günlük yürüyüşler (%60-65 maksimum kalp atışıyla 40 dakika) kilo vermek için idealdir. Daha kısa ve hızlı yapılan yürüyüşler (%75-85 maksimum kalp atışıyla 20-25 dakika) akciğer ve kalbin kondisyonunu artırmak için idealdir.

YÜRÜMENİN FAYDALARI
Kalp ve akciğerin daha faydalı çalışmasını sağlar.
Vücut yağının yakılmasını sağlar.
Metabolizma hızını artırarak kalori yakma hızını (uykuda bile olsa) yükseltir.
İştahınızı kontrol etmenizi sağlar.
Enerjinizi artırır.
Stresi azaltır.
Yaşlanmayı geciktirir.
Yüksek tansiyonun düzenlenmesini sağlar.
Şeker hastalığının kontrol edilmesini veya önlenmesini sağlar.
Prostat, kolon, göğüs kanseri dahil olmak üzere bazı kanser türlerinin riskini azaltır.
Enfraktüs ve kalp krizi rehabilitasyonlarında yardımcı olur.
Uyku kalitesini artırır.
Bacak, kalça ve gövde kaslarını kuvvetlendirir.
Bağırsakların düzgün çalışmasına yardımcı olur.
Kemiklerin güçlenmesini sağlar ve daha yaşlı kadınlarda kemik erimesiyle savaşmakta yardımcı olur.
Artit veya hareketsizliğe bağlı olan eklem ağrı ve sertliklerine iyi gelir.
Çoğu sırt ağrısının giderilmesine yardımcı olur.
Esnekliği artırır.
Duruş bozukluklarının (postür) düzelmesine yardımcı olur.
Kan dolaşımını artırdığı için daha sağlıklı bir cilt sağlar.
Hafıza ve zihin açıklığını geliştirir.
Problem çözme ve entelektüel aktivitelerde başarıyı artırır.
Morali yükseltir.
Depresyonu önlemekte veya gidermekte yardımcı olur.
Öz güveni artırır.

Nikotin, kafein, alkol ve diğer bağımlılıkların kontrol edilmesine yardımcı olur.

gunaydin canim yarin tartilma gunu...
merakla bekliyorum ins.iyi sonuc alirsin...
gunun guzel gecer ins....
Sağol canım benim Dün sabah sana cevap yazmaya çalıştım ama net çok takıldı.Bir türlü yazmadım.Sonrada çıkmam gerekti.Kızına çok geçmiş olsun.Kendinize iyi bakın.Seni o kadar çok benimsemişim ki arkadaşlarıma senden bahseder oldum.Sibiryada arkadaşım var diyorum.Orada derece -40 'ı buluyormuş filan diyorum şaşırıyorlar.Hergün telefonla mı konuşuyorsun ?diye soran bile oldu Netten konuşuyoruz dedim ama sanal arkadaşım diyemedim O nedenle seninle cidden tanışmalıyız İnşallah Türkiye'ye geldiğinde evime beklerim seni.

canim bazen benimde net takiliyor yada gercekten cikmam gerekiyor hic problem degil......
ins.canim tanisiriz...acikcasi bende sanal olarak gormuyorum...

Sabah (07:45) 3 yumurta , 1 kk b peynir , 2 y zeytin , 3 badem ,1 ceviz, çay
Öğlen (14:00) 1 s zeytin ( zeytin alıyordum da tadına bakayım dedim )
Akşam (18:45) 5 kalem prizola ,3 çatal marul salatası ,10 fındık

canim:
teyzesi kizima isim ariyorum.degisik guzel anlamli kiz isimleri aklina gelirse paylasirsan sevinirim...

canim gunaydin...nasilsin...ins.hersey yolundadir....

ins.tarti yuzunu guldurur...

canim:
teyzesi kizima isim ariyorum.degisik guzel anlamli kiz isimleri aklina gelirse paylasirsan sevinirim...

Günaydın ramaska.Nasılsın ? Kızına şimdilik bir isim önerebileceğim.Diğer kızının ismini ve senin ismini bilmiyorum.Sana uygun olmasını mı isterdin? Ben ÖZÜM diyorum.Aklıma geldikçe yazarım

Rumuz: melexin
Başlangıç tarihi : 19/Ekim/2012
Başlangıç kilo : 80,300 gr
Geçen hafta kilo : 73,800 gr
Bu hafta kilo : 72,400 gr
Fark : -1400 gr
Fark yüzdesi : -% 1,8970
Toplam fark : 7,900 gr
Spor: yok
Boy:1,59 cm
Beden : en son 2 gün önce kaban aldım M bedendi olur mu ?

Son düzenleme:
canim cok sevindim.cok guzel kilo vermissin.....
canim ins.tartida hayat da hep yuzunu guldursun...yeni yil sana ugur sans mutluluk huzur getirsin...

canim cok tesekkurler....bana veya kizima uygun olmasi sart degil.kizimin adi elifsude...onemli olan degisik anlami guzel olsun...cok kararsizimda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…