Melexin'in Diyet Günlüğü

canim +200 gr.onemli degil.mazeretin varmis haftaya daha iyi olur.
canim zaten yediklerine dikkat ediyorsun....

2013'ün ilk listesidir.Hepimize hayırlı uğurlu olsun.Ayrıca benim ilk liste yapışım olduğundan yanlışım var ise affola

1. Zeytindalı %1.298
2. Sadece_Askiim%1.234
3. Sivasingulu %1.206.

4. Papadia %1.151
5. Nurudilara. %0.844
6. İyiniyetli % 0.707.
:
Gül : %0
Birdy : % 0

Melexin +%0.276
Fbymy8785 +%0.278
Fincans+ %0.763
Sersum +%1.280
Kadifegül +%2.000

Mazeretliler : iğneoyası
Bildirimde bulunmayanlar Nazfiliz- Amiboid-Reyhan_55-Elifezgi-Kuzu06-Kaneel-Akrep33
Herbirinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.Karataycı olmak bile tebrik meselesi biliyorsunuz(sayfa 7641)

Son düzenleme:
sabah (07:45) 2 kk yumurta,4 badem,1 kk b. Peynir,çay,4 s. Zeytin
Akşam (18:00) 100 gr et döner,4 tavuk nuget, az salatalık turşusu , 4 kaşık yoğurt

Sabah (10:45) erken kalktım ama sofraya Anca oturabildim : 2 kk yumurta, az peynir ,2 s zeytin ,4 badem , çay
Öğlen (15:30) 2 lahmacun
Ondan sonra işe daldığımdan yemeği filan unuttum

Bugün evin tadilatı için evi boşalttırdık ve ben anneme geçtim.Çok yorucu bir gün geçirdiğimden Şuan başağrısından ölüyorum
Sabah (09:00) 1 yumurta, yarım kk b peynir , çay
Akşam (18:30) 1 Tbk tavuk suyuna çorba, 2 Tbk kurufasülye, 2 çtl tavuk , soğan

Son düzenleme:
canim ins.yerlesmissindir ve iyisindir.ins.hayirlisiyla biran once evin isleri biter ve evine donersin canim...

bu arada diyetin iyi gider ins...

canim ins.yerlesmissindir ve iyisindir.ins.hayirlisiyla biran once evin isleri biter ve evine donersin canim...

bu arada diyetin iyi gider ins...

Teşekkür ederim Ramaskam , sanırım ein işleri çabuk biter ;çünkü benim kocam çok tezcanlıdır, haydi haydi diye diye adamların ümüğünü sıkar Eh tabi bu arada benimde canımı sıkıyor ama ne yapalım böyle gelmiş , böyle gider diyorum. Seninde doğumuna az kaldı.Off beni bile heyecan basmaya başladı , sende evladını hayırlısıyla kucağına alacaksın.

Sabah (07:45) 2 kk yumurta, 1 kk b.peynir ,8 fındık, çay, 4 s.zeytin
Öğlen (13:00) İslim kebabı , salata , sahlep
Akşam (19:00) 4 köfte, yarım Tbk tavuk suyuna çorba,az salata, 1,5 Tbk kurufasulye

Sabah 07:30 2 kk yumurta ,1 kk b.peynir, 4 s.zeytin,az sucuk ,1 badem salatalık,2 çeri domates,çay,6 fındık
Akşam 18:45 2 Tbk kurufasülye,3 köfte,1 badem salatalık,1çtlfıstıklı helva, 5 badem

canim resmini koymussun cok guzel olmus avatarin....sapkana bayildim...

canim ya bende su son gunleri hayirlisiyla atlatsam...hayirlisi...

Sabah (08:45) 2 kk yumurta ,2 kk b. Peynir , 6 fındık, 4 s zeytin,1 y zeytin , çay, yarım Tbk taşlık
Akşam (18:45) 1 Tbk tarhana , bol salata , 2 biber dolması ,3 kşk yoğurt

Sabah (08:30) 2 kk yumurta,1 kk beyaz peynir ,4 s zeytin ,5 fındık ,2 badem
Öğlen (14:00) 2 Tbk kurufasülyeli tarhana çorbası
Akşam (18:30) 5 ıspanaklı börek , 1 kk beyaz peynir, 4 zeytin ,2 kremalı bisküvitten yapılmış çikolata soslu ( kendi üretimim ) tatlı

canim resmini koymussun cok guzel olmus avatarin....sapkana bayildim...

canim ya bende su son gunleri hayirlisiyla atlatsam...hayirlisi...

canim guzel gidiyorsun
kacamak yok pasta ve cikolatalara ragmen...

Canım ramaskam hiç üşenmedn sayfamı ziyaret ediyorsun.Ne kadar düşünceli ve de ne kadar iyi yüreklisin.Canım benim Hayırlısıyla canım küçük kızını kucağına alacaksın.İnan bana bende senin kadar sabırsızlanıyorum.
Avatarıma kendi fotoğrafımı koydum.Sanki böyle daha samimi oldu .Şapkam ise hazır.El örgüsü değil yani.Teşekkür ederim.Kendine iyi bak.

canım sen karataycısın galiba....yalnız karatayda bu kadar sık lahmacun yenmiyor...yiyebilirsin ancak haftada bir falan...bol bol kilo vermeler diliyorum...

canım sen karataycısın galiba....yalnız karatayda bu kadar sık lahmacun yenmiyor...yiyebilirsin ancak haftada bir falan...bol bol kilo vermeler diliyorum...

Teşekkür ederim sayfamı ziyaret ettiğin için.Evet ben karataycıyım Çokta mutluyum ben sık sık lahmacun yemiyorum.3 aydır Karatay uyguluyorum.3 kere lahmacun yemişimdir.Geçen hafta yemiştim en son.O da evim tadilatta olduğundan dışarıdan yemek zorundaydım.O nedenle oldu Yine de uyarıda bulunduğun için teşekkürler.Sanırım sende eski karataycısın.Kendine iyi bak

Rumuz: melexin
Başlangıç tarihi : 19/Ekim/2012
Başlangıç kilo : 80,300 gr
Geçen hafta kilo : 72,600 gr
Bu hafta kilo : 71,800 gr
Fark : -800 gr
Fark yüzdesi : -% 1.101
Toplam fark :-8,500 gr
Spor: yok
Boy:1,59 cm
Beden : bilinmiyor

evet cnm:) ben gül,saphira... nın dönemınden....güzel kilo verdiriyor karatay.ben dikkat etmediğim için aldım kilomu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…