Canım bende senle zayıflamaya karar verdim
bende 19-03-2012 tarihi itibariyle diyete başlamış bulunuyorum 75kg ile başladım bugun itibariyle 73,50 kg bekli su kaybı olabilir.
Bugun sabah
1 bardak su
kahvaltı: 1 bardak çay,1 yumurta,dometes,salatalık,krep
krep(akşamdan 1,5 y.k yulaf kepeği,1 yumurta,1 y.k. Lor peynir den yapmıştımyarısını akşam yedim diğer kalan yarısınıda sabah yedim hatta çeyrek desem olur nasıl tok tutuyo anlatamam)
arkadaşlarım dukan diyeti yapıyor birisi 1,5 ayda 14kg verdi diğeri ise 4 kg verdi
ama ben yapamıyom krepi de o demişti ama ben gerçekten dukan yapamam günlük 1 elma yemeden duramam bende ekmek yerine o krep ten yapıp yiyecem inşallah gider kilocuklar
birşey daha anlatam teyzem metebolizma doktoruna gidiyor 3 ayda 91 kg 75 kg düştü
oda 2 ay kadar vucuduna hiç yağ girmedi çünkü onun damarları yağ bağlamış:)
onunda günlü 1 kg sebze(domates-salatalık-biber-kabak karışık toplam olarak) ,yarım kg yoğurt birde yarımm kg meyve yiyordu 1 ay böyle yaptı ve tam 9kg verdi daha sonra doktor diyeti değiştirdi.
Ha ban sen niye yapmıyon dersen ben yapamadım ama şu an sadece düzenli beslenerek yavaş vermek istiyom kendimi sıkmadan ve strese girmeden çünkü ben bu kiloları 1 ve ya 2 ay gibi bir sürede almadım
umarım sıkmamışımdır sizi