- 7 Eylül 2016
- 121
- 85
- 103
- 33
Bende içtim yara biraz geç iyilesiyor malesefAma yaram iyileşiyor,herhangi bi sorun da yaşamadım
Aaa niçin cikarttiniz ogrenebilirmiyimTelefondan fotograf yükleyemiyorum yarin laptop dan tekrar drnyecegim :) hos ben protezleri cikarttirdim ama yinede operasyon omcesi bilgi sahibi olmak isteyen arkadaslar icin yuklemeyi dusunuyorum bende
Seni izliyorum resimlerime bakabilirsinizAaa niçin cikarttiniz ogrenebilirmiyim
Tesekkur ederim bende yuklemr yapacagim sizde gorebilirsiniz ozaman. Bana kas alti 200 cc mentor round high profile protez kullanildi.Seni izliyorum resimlerime bakabilirsiniz
Bende kas altı 330 CC damla takıldı. 200 az geldi tabi vücud tipinizi blmiyorum Size demek o uygunmus :)Tesekkur ederim bende yuklemr yapacagim sizde gorebilirsiniz ozaman. Bana kas alti 200 cc mentor round high profile protez kullanildi.
Anladım peki siz kendiniz mi istemediğin artık yoksa vücud mu istemedi komplikasyon mu?Ben cok zayif oldugum icin 200 cc bile 300 gibi duruyordu sanki :)
Çok üzüldüm. Şimdi nasıl peki bende hiç protesto cikmis halini görmedim hiç aynı eski haline mi donuyorHic bir komplikasyon yasamadim cok sukur. Hekimimden de cok memnunum. Yara izi yok denecek kadar az. Görüntü de güzeldi fakat ben psikolojik olarak yabanci maddeyi kabullenemedim ne yazik ki.
Umarim tez zamanda iyilesirsiniz.Yasanmasi gerekiyormus diyorum :) evet eski haline dönüyor 1 ay oldu henüz. Ilk gunler kötüydü tabi ki ama gün gectikce daha da toparlaniyor ve eski halini almaya basladi. Tipki protez takildiktan sonra ki gibi ilk gunler asiri odemli bicimsiz gogusler gun gectikce nasil sekil aliyorsa cikardiktan sonrasi ayni sekilde ilerliyor benim icin :)
Umarim tez zamanda iyilesirsiniz.
Yasanmasi gerekiyormus diyorum :) evet eski haline dönüyor 1 ay oldu henüz. Ilk gunler kötüydü tabi ki ama gün gectikce daha da toparlaniyor ve eski halini almaya basladi. Tipki protez takildiktan sonra ki gibi ilk gunler asiri odemli bicimsiz gogusler gun gectikce nasil sekil aliyorsa cikardiktan sonrasi ayni sekilde ilerliyor benim icin :)
Hic supheniz olmasin eski halini aliyorlarÇok geçmiş olsun. İlk taktirdigim haftalarda çok yoğun olarak çıkarmayı düşünüyordum. Şu an da araara aklımdan geçmiyor değil :/
Anım birde 11 gün oldu alışamadım banyoda falan emanet gibi geliyor sanki getirip yapıştırmıikar düşecek gibi alışırım demi canım birde beni takip edermisinSelam kizlaRR.tekrar geldim uzun bir süre yoktum umarım iyisinizdir hersey yolunda ve mutlusunuzdur. 2 sene oldu benim hersey yolunda sormak istediklerini sorun cevaplıym yardimci olurum
Tabi alişirsın. Mesela ben 1 ay sonra hep benimmisler gbi hissettim hiç emanet gbi durmadı ödem gittikçe daha guzellesiyor ve sana ait olduğunu hissediyorsunC
Anım birde 11 gün oldu alışamadım banyoda falan emanet gibi geliyor sanki getirip yapıştırmıikar düşecek gibi alışırım demi canım birde beni takip edermisin
Tabi icmeseniz iyi olur bahanecek birakabilseniz keske bende amaliyattan once denedim denedim olmadi dahada cok stres yapti ve 12 saat oncesi icmedim amaliyatttan iki gun sonrada ictim bisey olmadi ama keske bu bahaneyle birakabilseydimKızlar bana dr 10 gün önceden sigara içilmicek dedi 1 hafta kaldı ama ben günde 3-4 tane dayanamayıp içiyorum.bilgisi olan var mı yada ameliyat öncesi sigara kullanan.son 3-4 gün tamamen kessem olmaz mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?