Sürecinizi ne kadar güzel anlatmışsınız teşekkürler :) sabredin en zoru atlatmışsınız silikonlar cebe iyice yerleştimi eminim daha çok iyiki diyeceksiniz.bende 1 haftada işe dönücem böyle şeyler duyunca rahatlıyorum.Kizlar bugun benim 17-18 gunum. Her isimi kendim yapiyorum. Kisiye gore degisiyor ama ameliyattan sonra iyilesme suresi 3 ila maksimum 7 gun. Calisiyorsaniz ve agir bir isiniz yoksa agir kaldirmiyorsaniz 7 gun sonra isinize rahat donersiniz.
Ben simdi silikonlara alistim zaman zaman gayri ihtiyari agir kaldiriyorum farkedince hemen birakiyorum. Ustlerde hafif yumusama basladi. Ust kisimlardan gelen su ya da poset gibi ses artik gelmiyor
Lakin hala yukarda duruyorlar kendime aynadan bakinca biraz sonra ucacam heralde hissi var o kadar yukardalar yani.
Ilk bir hafta ben neden ameliyat oldum ne gerek vardi dusuncesi yavas yavas kendini mutluluga birakiyor emin olun.
Bir de ne kadar genc yasta ameliyat olursaniz iyilesmenizde sanirim o kadar hizli oluyor. Ilerleyen yaslarda iyilesmeniz de sanırım biraz zaman aliyor mesela benim iyilesmem 1 haftayi buldu.
Benim medical sütyen 3 ay durucakmuş ya çok fazla değil miSelam herkese. Dün 11. günümdü. Kontrole gittim. Her şey yolunda. Bantları aldı. Sol göğsüme üstten masaj verdi. Sol biraz şiş. Maalesef medical sütyen takılacak. Bir ay sonra kontrole gel yine dedi.
Doktora göre değişiyor bu surecler. Benim 3. gün kontrole gittigimde sporcu sütyeni al giy dedi. Şimdi 1 hafta sonra 1 ayım dolmuş olacak. Kontrole gidicem ve Allah'ın izniyle bu sporcudan da kurtulucam istediğim sütyeni giyebilicem.Benim medical sütyen 3 ay durucakmuş ya çok fazla değil misizin 1 aymı durucakmış?
3 hafta gece gündüz, sonra 2 hafta daha duracakmış. 2 haftada da geceleri çıkarabilirsin dedi.Benim medical sütyen 3 ay durucakmuş ya çok fazla değil misizin 1 aymı durucakmış?
canim benim herkesin acı duvarı farklı, ben 45 yasindayım keske erken yasta olabilecek maddi guce sahip olabilseydim hic agrım olmadı tek başinaydım evde yemegimi yaptim banyomu yaptim savlarim uzun yikadim fonledim 10.gun de işe basladım araç kullandim bol bol sıvı tukettim ve evde yürüyüş yaptim hareket şart yaş ileri olması iyilesmeyi geciktirmiyor yani doktorum saolsun hiç sorun yasamadımKizlar bugun benim 17-18 gunum. Her isimi kendim yapiyorum. Kisiye gore degisiyor ama ameliyattan sonra iyilesme suresi 3 ila maksimum 7 gun. Calisiyorsaniz ve agir bir isiniz yoksa agir kaldirmiyorsaniz 7 gun sonra isinize rahat donersiniz.
Ben simdi silikonlara alistim zaman zaman gayri ihtiyari agir kaldiriyorum farkedince hemen birakiyorum. Ustlerde hafif yumusama basladi. Ust kisimlardan gelen su ya da poset gibi ses artik gelmiyor
Lakin hala yukarda duruyorlar kendime aynadan bakinca biraz sonra ucacam heralde hissi var o kadar yukardalar yani.
Ilk bir hafta ben neden ameliyat oldum ne gerek vardi dusuncesi yavas yavas kendini mutluluga birakiyor emin olun.
Bir de ne kadar genc yasta ameliyat olursaniz iyilesmenizde sanirim o kadar hizli oluyor. Ilerleyen yaslarda iyilesmeniz de sanırım biraz zaman aliyor mesela benim iyilesmem 1 haftayi buldu.
Bende bunu duymustum doktoruma sordum yok öyle bisey dedi ameliyata girene kadar ictim hicbi sorunumda olmadiKızlar bana dr 10 gün önceden sigara içilmicek dedi 1 hafta kaldı ama ben günde 3-4 tane dayanamayıp içiyorum.bilgisi olan var mı yada ameliyat öncesi sigara kullanan.son 3-4 gün tamamen kessem olmaz mı ki
Baya araştırdım narkozdan uyanışı uzatıyor yara izlerinin iyileşmesi gecikiyor falan diyolar ama içenlerde var tam emin olamadım elimden geleni yapıyorum ama zorlanıyorumBende bunu duymustum doktoruma sordum yok öyle bisey dedi ameliyata girene kadar ictim hicbi sorunumda olmadi
Ben ameliyattan bir ay önce bırakmıştım sigarayı iyi denk gelmişti doktora sormuştum ama günde 1-2 tane bir şey değil demisti. Sen kendin için azaltmaya calis belki bırakırsın vesileyleKızlar bana dr 10 gün önceden sigara içilmicek dedi 1 hafta kaldı ama ben günde 3-4 tane dayanamayıp içiyorum.bilgisi olan var mı yada ameliyat öncesi sigara kullanan.son 3-4 gün tamamen kessem olmaz mı ki
ben günde 1 paket içiyorumKızlar bana dr 10 gün önceden sigara içilmicek dedi 1 hafta kaldı ama ben günde 3-4 tane dayanamayıp içiyorum.bilgisi olan var mı yada ameliyat öncesi sigara kullanan.son 3-4 gün tamamen kessem olmaz mı ki
Ama yaram iyileşiyor,herhangi bi sorun da yaşamadımKızlar bana dr 10 gün önceden sigara içilmicek dedi 1 hafta kaldı ama ben günde 3-4 tane dayanamayıp içiyorum.bilgisi olan var mı yada ameliyat öncesi sigara kullanan.son 3-4 gün tamamen kessem olmaz mı ki
Benim Dr da 1 ay dedi canım sonra kontrolBenim medical sütyen 3 ay durucakmuş ya çok fazla değil misizin 1 aymı durucakmış?
Ben sormuştum azaltansan yeter demişti maalesef içtim Allaha şükür 10.gün sıkıntı yokKızlar bana dr 10 gün önceden sigara içilmicek dedi 1 hafta kaldı ama ben günde 3-4 tane dayanamayıp içiyorum.bilgisi olan var mı yada ameliyat öncesi sigara kullanan.son 3-4 gün tamamen kessem olmaz mı ki
Bende aynilarini okudum ama zaten asiri icmedigim icin etkilemedi beniBaya araştırdım narkozdan uyanışı uzatıyor yara izlerinin iyileşmesi gecikiyor falan diyolar ama içenlerde var tam emin olamadım elimden geleni yapıyorum ama zorlanıyorumsorun yaşamdıysanız ne güzel :)
Operasyon öncesi ve sonrasi vir süre icmemeniz gerekir. Cabuk ayilabilmek ve yara izlerinizin daha saglikli iyilesebilmesi acisindan.Kızlar bana dr 10 gün önceden sigara içilmicek dedi 1 hafta kaldı ama ben günde 3-4 tane dayanamayıp içiyorum.bilgisi olan var mı yada ameliyat öncesi sigara kullanan.son 3-4 gün tamamen kessem olmaz mı ki
Normal meme kıvamındalar mı ve ne kadar sürede yumuşadılar:)Selam kizlaRR.tekrar geldim uzun bir süre yoktum umarım iyisinizdir hersey yolunda ve mutlusunuzdur. 2 sene oldu benim hersey yolunda sormak istediklerini sorun cevaplıym yardimci olurum
Selam kizlaRR.tekrar geldim uzun bir süre yoktum umarım iyisinizdir hersey yolunda ve mutlusunuzdur. 2 sene oldu benim hersey yolunda sormak istediklerini sorun cevaplıym yardimci olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?