Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

aynen canım bende o yüzden küçükde dursa 300den fazla olmasın diyorum.küçük olursa ağlamamda büyük olursa depresyona girerim heralde :)

Okuduklarımı doğru mu anladım bilmiyorum ama zaten buraya hiç kimse başkasının resmini koymuyor tabiki kendi resmini koyacaksın başkasının olursa ne anlamı varki koymanın herkes kendi memesini koyuyor tabiki
çıplak göğüs koyamam demiş , yanlış anlamadıysam.. kendine ait başka foto koymaya ok demiş sanırım ....

aynen canım bende o yüzden küçükde dursa 300den fazla olmasın diyorum.küçük olursa ağlamamda büyük olursa depresyona girerim heralde :)

hem fikirim. belki 100 defa demişimdir ben burda yandan toparlayan azcık kalın bi sutyenle pamela gibi gösterebilirsin.. ama sporcu sutyeni tarzı şeylerle gayet normal duruyorum ben ..bakmışsındır benım fotolara bikinililerde var örnek

Ay 8. Gunum ve hala kalkip otururken agrim oluyor
Kollarimi kulanamiorum rahatlikla
Arada sanki birisi mememi cimciklio gibi oluyor
Neden boyle ya
Sizdede boylemiydi agrilarim hala varrrr
yelizcim senin yüzünden vazgeçicem ameliyattan

Ben sizi rencide edecek bir şey söylediğimi düşünmüyorum Madem espriden ve dostca yaklaşımdan anlamıyorsunuz o zaman anladığınız dilden de konuşabilirim. Ben espri olsun , bir yakınlık olsun diye öyle bir cümle kurdum. Her neyse...
Ben eşimden telefonumun şifresini saklamak için bir neden görmüyorum. Demek ki sizin nedenleriniz varmış . Ayrıca yüzünüz görünmeden goguslerinizin erkekler tarafindan görülmesinde de bir sakınca görmüyorsunuz. Bu da sizin ahlak anlayışınız . Olabilir. Bunları yüzünüze vurmak istemeyip alttan alan her insanın tepesine çıkamayacaginizi bilmelisiniz. Ayrıca şaka gibi olan ben değil heralde sizsiniz.İnternete yüklenen her şeyin istenirse şayet (siz istemeseniz dahi) bütün dünyanın eline geçeceğini herhalde bilmiyor olamazsınız.
Buraya Fotoğraf yükleyip sonra "ay şekerim kadınmısın yoksa erkekmi ben ne bileyim " muhabbeti yapanlar heralde dünyanın sadece kendi dört duvarlarinin arasında döndüğünü zannediyor.
Bundan sonra muhatap almayacağım sizi. Birde şunu soyliyeyim eğer daha az kırıcı olabilseydiniz bu tür bir cevapla karşılaşmazdınız. Bilmiyorum belkide seviyeniz bu kadar.Bundan sonra verdiginiz cevapları ölçüp tartarak verirsiniz umarım

canım beni izlemiyorsun sanırım önce görmüştüm ama şimdi göremiyorum

kesinlikle katılıyorum. buraya foto yüklediğimizi bilseler kıyamet kopar. bizde zaten arkadaşlarımızın memelerini koleksiyon gibi açıp açıp millete göstermiyoz yada eşe sevgiliye falan.. tercih meselesi tabi bende saygı duyarım .......

Saol can'im dayancaz artik
Bi bende mi diye korkuyorum bazen

Kızlar dördüncü haftadayim ameliyat sutyeni nden gına geldi artık ne zaman normal sütyen takmaya başladınız sütyen alsam en azından gün içinde takip daha sonra ameliyat sütyenimi taksam olur mu ki

Melekçim selam, benım 10. gün kontrolümde doktorum istediğin zaman takma demişti ama bokunuda çıkarma dedi. sonra 1 ay bittiğinde ameliyat sutyenine bağlı kalmana gerek yok. istediğinde gene takmadan gezebilirsin. telleri olmayan yandan ve alttan baskı yapmayan yumuşak bi sutyen takabilirsin dedi.. 3 yada 4 . ayı bekle telli tarzda kaldıracak yada yandan toplayacak silikonu oynatacaklar için dedi. ben Oysho dan bi tane aldım. burda fotosunu paylaşmıştım daha önce. tabsiye ederim. ten rengi var beyazı yoktu..askılarıda ince. her giysi ile kolayca takabilirsin. hafif üçgen gibi modeli. çok ince sungeri var gibi. göğüs ucunu belli etmiyo. siteden bak.. 59 tl idi. hafifte dantelimi ne var üstünde bulursam yüklerim..onu kullanabilirsinbence

Bence sen ne yazdığımı anlamadın bir daha oku istersen telefon şifresinden bahsetmedim şifresinden bahsettim 15 dk online olmasan bile tekrar şifre istiyor bu form.Ben doğruları yazdığımı düşünüyorum ne bi seviyesizlik ne de bi hakaret var
Bu arada seviye farkımız zaten ortada şu saniyeden sonra ne yazarsanız yazın cevap bile vermiyeceğim çünkü muhatabım değilsiniz!!!....size iyi günler

kız sen beni öldürcen ya

kız sen beni öldürcen ya

azcık bende güldüm.. keyfim yerine gelsin..aslında hala enteresan şeyler yaşıyorum da ..pek yazmıyorum . bu arada bizim eklediğimiz diğer fotoları izlemesekte birileri görüyormu ya.. ben kendi fotomu yüklemiştim ya 36 beden geyiğinden. burda bana msj atam bi hatun var.. bizim foruma hç yazmamış ama .. beni tanıma ihtimali olan biri olduğundan şüpheleniyorum. baktım hep kepçe kulak hakkında yazdıkları.. aşifte karı kepçedir de kendisi :)) şüphelendiğim seviyesiz ve terbiyesiz biri var ama.. orda fotoğrafımı gördüyse ben olduğumu anlamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…