aynen canım bende o yüzden küçükde dursa 300den fazla olmasın diyorum.küçük olursa ağlamamda büyük olursa depresyona girerim heralde :)Selam Khaleesi, bizde baby 27 ile aynı muhabbeti konuştuk hep. ben doğum yapmadım hiç. doğum ve emzirme döneminde büyümesinden ve kötü durmasından korktuğum için fazla büyük istemedim. 325 te sabitledik. ne olur ne olmaz. sonra uğraşmayım bidaha. parasında diilim acısı beter
çıplak göğüs koyamam demiş , yanlış anlamadıysam.. kendine ait başka foto koymaya ok demiş sanırım ....Okuduklarımı doğru mu anladım bilmiyorum ama zaten buraya hiç kimse başkasının resmini koymuyortabiki kendi resmini koyacaksın başkasının olursa ne anlamı varki koymanın herkes kendi memesini koyuyor tabiki
aynen canım bende o yüzden küçükde dursa 300den fazla olmasın diyorum.küçük olursa ağlamamda büyük olursa depresyona girerim heralde :)
yelizcim senin yüzünden vazgeçicem ameliyattanAy 8. Gunum ve hala kalkip otururken agrim oluyor
Kollarimi kulanamiorum rahatlikla
Arada sanki birisi mememi cimciklio gibi oluyor
Neden boyle ya
Sizdede boylemiydi agrilarim hala varrrr
Ben sizi rencide edecek bir şey söylediğimi düşünmüyorum Madem espriden ve dostca yaklaşımdan anlamıyorsunuz o zaman anladığınız dilden de konuşabilirim. Ben espri olsun , bir yakınlık olsun diye öyle bir cümle kurdum. Her neyse...Gerçekten şaka gibisinizşifre denen bişey var eşler kocalarına söylemezse nasıl girip bakacak benim eşim şifremi bilmez,sormaz bile allahtan sapıklığı yokmuş şükür. ben sizi izlemiyorum, izlememde izlemeyi düşünen arkadaşlar olursa birkere daha düşünmelerini tavsiye ediyorum.
Mazallah belki eşiniz habersiz alıp baksa o güzel memelerimi görür allah korusun.
Siz siz olun resim paylaşmayın burada
Sizede iyi günler!!!!
canım beni izlemiyorsun sanırım önce görmüştüm ama şimdi göremiyorumhem fikirim. belki 100 defa demişimdir ben burda yandan toparlayan azcık kalın bi sutyenle pamela gibi gösterebilirsin.. ama sporcu sutyeni tarzı şeylerle gayet normal duruyorum ben ..bakmışsındır benım fotolara bikinililerde var örnek
Kendi fotoğraflarını koymanda burada senin işine yaramaz farkettiysen hepimizin yüz değil göğüs resimleri var !!!Sadece sen,ben değil hepimiz bu konuda hassasız hiç kimse burada gördüğü fotoları zaten bir başkasına göstermez bu tamamem kişiye saygısızlık olur zaten .Benim fotoğraflarımın olduğunu eşim bile bilmez mesela ...Çünkü bilse böyle birşey var müsade etmez ama fikir alış verişi yapmak için ve güven kazanmak için resim yükledim eşimin hiç birinden haberi yok kaldıki buradaki fatoğrafları hiç ama hiç kimseye göstermem.Ama hem fotoğraf yükleme hemde yapan kişilerin fotoğraflarını merak edip fikir edin bu da bana ters !!! Ozaman kimsenin fotoğrafını görmek istemiyeceksin
Tercih meselesi tabi bende size saygı duyarım ...
Saol can'im dayancaz artikYavrum nbaer, yazamadım sana da. kusura bakma. ben dedim sana 2 hafta bi kere çekiyosun o tantanayı. ancak ondan sonra biraz rahatlıyorsun. iyice normale dönmek sanırım 1 ay sürüyor. mesela benım 2 ay doldu.. son 3 gündür sağ göğsüm acıyo içinde ara ara.. oluyo yani.. böyle gerildiğimde hala içinde 2 büyük top var gibi bişi hissediyorum. memelerin içinde bişi var.. olur az daha dayan
bebeğim sakin ol... bizim ikiside büyük , dayandık ..seninde geçer..şu 2 haftayı bi atlatAy kizlar benim sag mememe daha buyul protez konuldu ya sola gore
Sag omzum agrimaya basladi dunden beri sanki birisi omzuma oturmus
Ellimi bile zor kulaniorum 8. Gunum
Sizce normalmi
Saol can'im dayancaz artik
Bi bende mi diye korkuyorum bazen
Kızlar dördüncü haftadayim ameliyat sutyeni nden gına geldi artık ne zaman normal sütyen takmaya başladınız sütyen alsam en azından gün içinde takip daha sonra ameliyat sütyenimi taksam olur mu ki
Ayyy allahim hahahahyelizcim senin yüzünden vazgeçicem ameliyattan
iç yavrum iç.. ben 4. günde içmiştimAmeliyatdan sonra hic sigara jcmedim
Ama canim cok cekti
Icenler varmi acaba
Gunde bikac tane?
Cok tesekkur ederim canimbende bu güzel dileğe katılıyorum.Sihirlii yeni yaşın hayatına tüm güzzellikleri getirsin.. memeli mutlu bir ömür :) mujaxxx
Ayyy allahim hahahah
Bu msji bekliodum zaten
Ama dusun ben ayagimi azcik masaya carpsam oturup aglayan bi kizim
Ama bu ameliyati oldum dusun yaniii
Sayemde herkez vazgecicek amannn amannn :))
Bence sen ne yazdığımı anlamadın bir daha oku istersen telefon şifresinden bahsetmedimBen sizi rencide edecek bir şey söylediğimi düşünmüyorum Madem espriden ve dostca yaklaşımdan anlamıyorsunuz o zaman anladığınız dilden de konuşabilirim. Ben espri olsun , bir yakınlık olsun diye öyle bir cümle kurdum. Her neyse...
Ben eşimden telefonumun şifresini saklamak için bir neden görmüyorum. Demek ki sizin nedenleriniz varmış . Ayrıca yüzünüz görünmeden goguslerinizin erkekler tarafindan görülmesinde de bir sakınca görmüyorsunuz. Bu da sizin ahlak anlayışınız . Olabilir. Bunları yüzünüze vurmak istemeyip alttan alan her insanın tepesine çıkamayacaginizi bilmelisiniz. Ayrıca şaka gibi olan ben değil heralde sizsiniz.İnternete yüklenen her şeyin istenirse şayet (siz istemeseniz dahi) bütün dünyanın eline geçeceğini herhalde bilmiyor olamazsınız.
Buraya Fotoğraf yükleyip sonra "ay şekerim kadınmısın yoksa erkekmi ben ne bileyim " muhabbeti yapanlar heralde dünyanın sadece kendi dört duvarlarinin arasında döndüğünü zannediyor.
Bundan sonra muhatap almayacağım sizi. Birde şunu soyliyeyim eğer daha az kırıcı olabilseydiniz bu tür bir cevapla karşılaşmazdınız. Bilmiyorum belkide seviyeniz bu kadar.Bundan sonra verdiginiz cevapları ölçüp tartarak verirsiniz umarım
izledim.. izliyodum diye biliyorum ben amacanım beni izlemiyorsun sanırım önce görmüştüm ama şimdi göremiyorum
kız sen beni öldürcen yaaynen öyle canım, benım paniğimi hatırla duştaki.. o kolun iç kısmına değen memeden ödüm patladı.. gözlerimde kapalıydı o sırada saçımı yıkmaya çalışırken .. heueheh dedim kim dokunuyo koluma
kız sen beni öldürcen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?