- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
Yeni Bence sen ne yazdığımı anlamadın bir daha oku istersen telefon şifresinden bahsetmedimBen sizi rencide edecek bir şey söylediğimi düşünmüyorum Madem espriden ve dostca yaklaşımdan anlamıyorsunuz o zaman anladığınız dilden de konuşabilirim. Ben espri olsun , bir yakınlık olsun diye öyle bir cümle kurdum. Her neyse...
Ben eşimden telefonumun şifresini saklamak için bir neden görmüyorum. Demek ki sizin nedenleriniz varmış . Ayrıca yüzünüz görünmeden goguslerinizin erkekler tarafindan görülmesinde de bir sakınca görmüyorsunuz. Bu da sizin ahlak anlayışınız . Olabilir. Bunları yüzünüze vurmak istemeyip alttan alan her insanın tepesine çıkamayacaginizi bilmelisiniz. Ayrıca şaka gibi olan ben değil heralde sizsiniz.İnternete yüklenen her şeyin istenirse şayet (siz istemeseniz dahi) bütün dünyanın eline geçeceğini herhalde bilmiyor olamazsınız.
Buraya Fotoğraf yükleyip sonra "ay şekerim kadınmısın yoksa erkekmi ben ne bileyim " muhabbeti yapanlar heralde dünyanın sadece kendi dört duvarlarinin arasında döndüğünü zannediyor.
Bundan sonra muhatap almayacağım sizi. Birde şunu soyliyeyim eğer daha az kırıcı olabilseydiniz bu tür bir cevapla karşılaşmazdınız. Bilmiyorum belkide seviyeniz bu kadar.Bundan sonra verdiginiz cevapları ölçüp tartarak verirsiniz umarım
tıpatıp aynıyızAyyy allahim hahahah
Bu msji bekliodum zaten
Ama dusun ben ayagimi azcik masaya carpsam oturup aglayan bi kizim
Ama bu ameliyati oldum dusun yaniii
Sayemde herkez vazgecicek amannn amannn :))
sana whats up terapisi yapmiiciim o zamansa.. yada yapmak mı lazım :)))tıpatıp aynıyızbende bi çocuk annesiyim ama benim veled ağlamaz ben ağlarım
Valla bugünlerde neler oluyor anlamış değilim tuhaf insanlar türedi formdaazcık bende güldüm.. keyfim yerine gelsin..aslında hala enteresan şeyler yaşıyorum da ..pek yazmıyorum . bu arada bizim eklediğimiz diğer fotoları izlemesekte birileri görüyormu ya.. ben kendi fotomu yüklemiştim ya 36 beden geyiğinden. burda bana msj atam bi hatun var.. bizim foruma hç yazmamış ama .. beni tanıma ihtimali olan biri olduğundan şüpheleniyorum. baktım hep kepçe kulak hakkında yazdıkları.. aşifte karı kepçedir de kendisi :)) şüphelendiğim seviyesiz ve terbiyesiz biri var ama.. orda fotoğrafımı gördüyse ben olduğumu anlamıştır.
hahaha bende kepçeyim yaazcık bende güldüm.. keyfim yerine gelsin..aslında hala enteresan şeyler yaşıyorum da ..pek yazmıyorum . bu arada bizim eklediğimiz diğer fotoları izlemesekte birileri görüyormu ya.. ben kendi fotomu yüklemiştim ya 36 beden geyiğinden. burda bana msj atam bi hatun var.. bizim foruma hç yazmamış ama .. beni tanıma ihtimali olan biri olduğundan şüpheleniyorum. baktım hep kepçe kulak hakkında yazdıkları.. aşifte karı kepçedir de kendisi :)) şüphelendiğim seviyesiz ve terbiyesiz biri var ama.. orda fotoğrafımı gördüyse ben olduğumu anlamıştır.
nası bişi o kız :)sana whats up terapisi yapmiiciim o zamansa.. yada yapmak mı lazım :)))Yeliz yildizz öperim şeker
Canım whats up grubu açmak lazım en güzeli bencesana whats up terapisi yapmiiciim o zamansa.. yada yapmak mı lazım :)))Yeliz yildizz öperim şeker
hahaha bende kepçeyim yayazık bana
yok canım eğer izlemiyosan göremez
yaa biz yelizle yapmıştık. akşam whats tan canlı bağlantı.. nappim hatunn yurt dışında olunca. sonra TR de de öle konuştuk.. yahu şehirler arası yolda bile aradım kızım ben onu..naaptı iyimi diye, bi taraftan araba kullanıyorum.. şaka bi yana çok isterdim onu ziyaret etmeyide işte yoğundu bende apar topar başka şeylere koştırdum haftasonuda şehir dışına çıkınca gidemedim ziyaretime.nası bişi o kız :)
kız ayy çok ayıp :) öylede olsa söölemekepçelere sempatim vardır ama o biraz o...pu olduğu için öyle yazıldı hakkında.. heuheuhe
döverim şerefsizim. saçını başını yolarım.. nası küfür ediyorum şuan..
Bence yapman lazim ben senin sayende cesaret edip ameliyata girdim valla hahah :))sana whats up terapisi yapmiiciim o zamansa.. yada yapmak mı lazım :)))Yeliz yildizz öperim şeker
Aynen ya yazin gorusuruz artikyaa biz yelizle yapmıştık. akşam whats tan canlı bağlantı.. nappim hatunn yurt dışında olunca. sonra TR de de öle konuştuk.. yahu şehirler arası yolda bile aradım kızım ben onu..naaptı iyimi diye, bi taraftan araba kullanıyorum.. şaka bi yana çok isterdim onu ziyaret etmeyide işte yoğundu bende apar topar başka şeylere koştırdum haftasonuda şehir dışına çıkınca gidemedim ziyaretime.Yeliz yildizz kusura bakma tatlım, inşş bidahaki gelişine görüşçez
Melekçim selam, benım 10. gün kontrolümde doktorum istediğin zaman takma demişti ama bokunuda çıkarma dedi. sonra 1 ay bittiğinde ameliyat sutyenine bağlı kalmana gerek yok. istediğinde gene takmadan gezebilirsin. telleri olmayan yandan ve alttan baskı yapmayan yumuşak bi sutyen takabilirsin dedi.. 3 yada 4 . ayı bekle telli tarzda kaldıracak yada yandan toplayacak silikonu oynatacaklar için dedi. ben Oysho dan bi tane aldım. burda fotosunu paylaşmıştım daha önce. tabsiye ederim. ten rengi var beyazı yoktu..askılarıda ince. her giysi ile kolayca takabilirsin. hafif üçgen gibi modeli. çok ince sungeri var gibi. göğüs ucunu belli etmiyo. siteden bak.. 59 tl idi. hafifte dantelimi ne var üstünde bulursam yüklerim..onu kullanabilirsinbence
Melekçim selam, benım 10. gün kontrolümde doktorum istediğin zaman takma demişti ama bokunuda çıkarma dedi. sonra 1 ay bittiğinde ameliyat sutyenine bağlı kalmana gerek yok. istediğinde gene takmadan gezebilirsin. telleri olmayan yandan ve alttan baskı yapmayan yumuşak bi sutyen takabilirsin dedi.. 3 yada 4 . ayı bekle telli tarzda kaldıracak yada yandan toplayacak silikonu oynatacaklar için dedi. ben Oysho dan bi tane aldım. burda fotosunu paylaşmıştım daha önce. tabsiye ederim. ten rengi var beyazı yoktu..askılarıda ince. her giysi ile kolayca takabilirsin. hafif üçgen gibi modeli. çok ince sungeri var gibi. göğüs ucunu belli etmiyo. siteden bak.. 59 tl idi. hafifte dantelimi ne var üstünde bulursam yüklerim..onu kullanabilirsinbence
İlgin için teşekkürler canım :) yani oyshodan telsiz bu sutyeni kullanabilirsin diyorsun değil mi doğru anladım bide meme uçlarını belli etmez değil miMelekçim selam, benım 10. gün kontrolümde doktorum istediğin zaman takma demişti ama bokunuda çıkarma dedi. sonra 1 ay bittiğinde ameliyat sutyenine bağlı kalmana gerek yok. istediğinde gene takmadan gezebilirsin. telleri olmayan yandan ve alttan baskı yapmayan yumuşak bi sutyen takabilirsin dedi.. 3 yada 4 . ayı bekle telli tarzda kaldıracak yada yandan toplayacak silikonu oynatacaklar için dedi. ben Oysho dan bi tane aldım. burda fotosunu paylaşmıştım daha önce. tabsiye ederim. ten rengi var beyazı yoktu..askılarıda ince. her giysi ile kolayca takabilirsin. hafif üçgen gibi modeli. çok ince sungeri var gibi. göğüs ucunu belli etmiyo. siteden bak.. 59 tl idi. hafifte dantelimi ne var üstünde bulursam yüklerim..onu kullanabilirsinbence
Sağ ol canım ya çıkışta bakıcam buna peki pentiden falan da telsiz baksam olur mu takabilir miyim ne diyorsun o kadar sıkıldım ki bunlardan çeşit çeşit almak istiyorum
yok etmiyo merak etme.. fotodan görmüşsündür. kalın zatenİlgin için teşekkürler canım :) yani oyshodan telsiz bu sutyeni kullanabilirsin diyorsun değil mi doğru anladım bide meme uçlarını belli etmez değil mi
pentide telsiz yok. boşuna bakma .Sağ ol canım ya çıkışta bakıcam buna peki pentiden falan da telsiz baksam olur mu takabilir miyim ne diyorsun o kadar sıkıldım ki bunlardan çeşit çeşit almak istiyorum
İşten çıkışta ilk işim bakmak olacak canım çok teşekkür ederimpentide telsiz yok. boşuna bakma .
straplez bustier gibi bişey var 3 renk.. ben aldım . ama askısız olanından almışım ..toplanıyor rahat edemedim. onun sporcu sutyenine benzeyenide var.. ama bu oysho daki bayağı iş görüyor..azcık sabret.bu yada buna benzer bişi al işte ..bikaç ay sonra rahatla giyersin. V secret ta da varda o kadar para vermek istemedim. bikaç ay sonra zaten istediğimi giyebilicem
Ictim canim iiyi geldi :)))iç yavrum iç.. ben 4. günde içmiştim
Ben de girebilirmiyim fotolarini.benim 350 cc olacaj faluba.nasil buyuk mu acabahem fikirim. belki 100 defa demişimdir ben burda yandan toparlayan azcık kalın bi sutyenle pamela gibi gösterebilirsin.. ama sporcu sutyeni tarzı şeylerle gayet normal duruyorum ben ..bakmışsındır benım fotolara bikinililerde var örnek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?