Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ya acaba 350 cc buyuk mu olur.ben de cok buyuk olsun istemem.memen varmiydi azcik.ben de azcik var.korktum simdi.fotonu ben de gorsem kizarmisin

Benimde sag mememe 350cc konuldu
Hic buyuk degil ama benim hic memem yoktu sag tarafsa dumduzdu
Avuca gelio okadwr
Buyuk degil yanii

Ya acaba 350 cc buyuk mu olur.ben de cok buyuk olsun istemem.memen varmiydi azcik.ben de azcik var.korktum simdi.fotonu ben de gorsem kizarmisin
canım boyuna kilona bağlı o .. mesela ben 163 boy 50 kiloyum 350 benim için korkunç bi cc ... ben 300 bile büyükmü olur acaba diye korkuyorum

Kizlar sizdeki degisimleri is arjadaslariniz anladi mi hic Dayanamadim bugun acik yaka elbise giydim bandaj takamadim sanki gozler memisime kayiyordu bana mi öyle geldi bilmiyorum "bu kizda bisey var ama ne acaba "der gibi bakanlara sahit oldum,ama var yaa sanki doguatan memeli gibi edalarim varbirde bandajtan bende slkldim yaaaaahapis Memelere özgürlük istiyorummmmmm

canım boyuna kilona bağlı o .. mesela ben 163 boy 50 kiloyum 350 benim için korkunç bi cc ... ben 300 bile büyükmü olur acaba diye korkuyorum
Doktor 275 cc denedi gercekten kucuk geldi.325 veya 350 dedi.ama simdi takildi aklima.cokta buyuk tasar maşar igrenc mi olur ya.hollywad yildizlari gibi olsun istememm

Doktor 275 cc denedi gercekten kucuk geldi.325 veya 350 dedi.ama simdi takildi aklima.cokta buyuk tasar maşar igrenc mi olur ya.hollywad yildizlari gibi olsun istememm
benim doktorumda ameliyatta 325 denicem dedi ben yok dedim hocam ben 300den fazla istemiyırum dedim sonra ağlama küçük oldu diye dedi :) omuzların geniş sana 325 iyi olur dedi ama ben 300 de takılıp kaldım hatta bazen 275 mi olsa diye düşünüyorum

Ay kizlar ameliyat gunu dokror cizimleri yaparken foto cekmeden once
Dedi ki bence burnunuda yaptir
Burnum hafif kemikli
Ama o sozune cok bozuldum yaaaa ben oraya meme icin gitmiisim ne hakla burun dio
O gun bu gundur aklim ona takildi
Daha memelerin agrisi dururken onuda dusunmeye basladim

Büyük yaptirmaktan korkmayinbana jalsa daha buyugunu bile isterdim,yaptirnisken degsin kizlar o kadar aciya...yillarca memeye hasretiz olmusken dogalini mogalini birakin dolgun olsun tabi gogus kafesinin alabilecegi buyuklukte olmali
sevsem büyük göğsü ozaman düşünürdüm ama sevmiyorum ki :)

Para kazansin diye soylemustir.bosver

Ay kiz alemsin sesli guldum ayip etmis para kazanmaya yer ariyo biliyo estetigin bagimlilik yaptigini,beynine empoze ediyo,sen gercekten memnunsan sorun yok,bende doktoruma bacaklar icin lipo drnistim yapnak istemedi once spor dedi gerek yok dedi pargöz biri degil caaanim doktorum

Artik bakalim belki obur kis
Hahaha
Hem korkagim hemde istiorum
Neyse evlendilden sonra kocam odesin artik

merhaba 23 yaşındayım 1.65 boyunda 43 kiloyum göğüslerim de küçük haliyle,göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum. Hatta yarın doktor ile randevum var. Kafamda belirli bi ölçü yok ama doktorumla konuşup vücuduma en uygun olanını yapmasını isteyeceğim. 90 beden olsun gibi bir takıntım da yok. Sizce bu kilo ile operasyon geçirmem ne kadar doğru? Benimle yakın kiloda olup ameliyat olan arkadaşlar varsa tecrübelerinden ve sizin de tavsiyelerinizden yararlanmak isterim. Teşekkür ederim^^

sen nası yaşıyon bacım yaw

Yahu niye kocaya başka kadının memesinin fotoğrafını gösterme gereksinimi duysun bir kadın?? Akıl işi degil yani böyle bir şeyi de ilk defa duyuyorum neyseee... tercih sizin saygı duyulur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…