Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar ben hastaneye gidiyorum ameliyata :KK43: cok tedirginim
ayy bu gün iki arkadaşımız var aynı heyecanı yaşayan. az önce de leyla_ebrum a iyi dileklerimi yazdım. tatlışım rabbim yar ve yardımcınız olsun. sorunsuz mis gibi bir opersyon olsunbitsin inşallah. güzel haberlerinizi bekliyoruz. :KK45:
 
Canlarım Ankara'dan mis kokulu günaydınlar :KK68:
Şuan eşimle hastaneye gidiyoruz trafiğe kaldık , inanılmaz burukum:cry: normal diye düşünüyorum , eşim gözüme bakıyor vazgeçermiyim diye :-)bende dönüp pışşık çok beklersin diyorum :21:
Hepinizi tek tek öpüyorum hepinizi cokkk seviyorum dualarınıza ihtiyacım var Cümleten Allah'a emanet olun :KK68:
Güzel haberlerini bekliyoruz. Çok rahat bir süreç yaşayacağına inan ve kendini dantel braletlerle hayal etmeye başla :)
 
Ayrık bende beğeniyorum ama ölçüsü önemli ray döşerler buraya yani iki küçük dağ arası tren gelir hoş gelir bitmedi sorunlar kendime sinir olmaya basladim
Tatlım seninkiler normal aslında. Meme uçlrının ikisi de karşıya bakıyor. Normal insanların da hep yakın değil, çamaşır giyince yakınlaşıyorlar :) Silikonların da daha sert sanırım, bu yüzden sana öyle geliyor bence.
 
Peki şuan iyki yaptırmışım diyomusunuz.Mutsuz hem de nasıl iki çocuk annesiyim.Emzirmeler güzelim memelerimi keçi memesine çevirdi.Eşim rahatsız olmadığını (yalan) söylesede Cinsel anlamda beni çok olumsuz etkiliyor.Kurtulmak istiyorummmm
Kesinlikle iyi ki diyorum!! Rahatsız olmasa bile, senin kendini daha iyi hissetmen bile hayatınızı olumlu etkileyecektir :KK66:
 
Bir sorum olacak sizlere ben 2 doktorla görüştüm.beim gogusler eşit değil o yüzden 1.gorustugum doktor birine 350birinede 275 CC önerdi.aradaki fark bana cok fazla geldi hatta buraya da konu açmıştım.neyse 2.gittigim doktor ise simetrinin olduğunu o yüzden bı tarafa yag enjekte edeceğini söyledi.daha önceki araştırmalarımda yağın eridiğini okumuştum.bunuda doktora sordum evet eriyor ama bir kısmı kalıyor dedi.peki farklı boyut koyarak dengeleme için ne düşünüyorsunuz diye sorunca da pek önerimiyorm.ozaman meme çapları farklı oluyo o görüntüde hoş olmuyor dedi.sonuc olarak ben 2. Doktora ameliyat olmaya karar verdim ama içimde bir tedirginlik var.siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.

Selam,275 ve 350 arasındaki fark banada çok geldi ve ciddi sorun yaratabilir bence, 2.doktorun görüşü daha mantıklı gibi ama bu biraz senin yaşam tarzınla ilgili,mesela sık sık kilo verip alan bir insansan bence çok riskli çünkü vucut genelde önce gögüs bölgesinden yağ gönderiyor,tabii genetik bir durum ama...yinede bu tarz bir yapın varsa o yağların kalıcı olması zor,ama kilonu sabit tutabiliyorsan 1.ye göre daha mantıklı ...yinede bir doktora daha gitmeni tavsiye ederim,belliki istisnai bir durumun var,sonradan pişman olmamak için emin ol,iyi araştır,doktorunda içine sinsin...
 
X