- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
ilk evrede gogus alinmiyor. tedavi basit. kotu senaryo illa kurcam diyosan o ayri:) ama duzenli kontrollerle kotu senaryolara yer yok. aklindan cikarmazsan bunu belki rahat edersinHayatım çok doğru diyorsun. ilk evrede yakalamak vs. ama bu göğsümün alınacağı riskini azaltıyor muki? hurafe çok bende. sinir oluyorum bu huyuma.
vallahi doğru. İnanmak istiyorum buna. Tşk ederimilk evrede gogus alinmiyor. tedavi basit. kotu senaryo illa kurcam diyosan o ayri:) ama duzenli kontrollerle kotu senaryolara yer yok. aklindan cikarmazsan bunu belki rahat edersin
Ooo ev hanimi konustuBu duruma evham deyip basite indirgemeyin, bana kalırsa sizde anksiyete/kaygı bozukluğu var, psikiyatriste gitmelisiniz.
ucu duruyor muymuş?Paran varsa gercegine cok yakin silikon yapiyorlarmis. Cok bilgim yok silikon hakkinda. Sen istersen alirlar.
vallahi buna yetecek param yok zaten. birde meme ucu olmayan meme çok itici benceBunu ben de önerecektim. Psikolojik tedaviye yanaşmıyorsanız ve kaygınız sadece tek bir hastalık üzerinden sınırlıysa meme dokusunu tamamen boşalttırarak silikonla doldurabilirsiniz, istediğiniz büyüklükte. Angelina Jolie de bunu yaptırdı diye duymuştum, kendi ailesinde meme kanseri riski yüksek olduğu için.
Ev hanımı değilim, şu an Doğuda görev yapıyoruz diye ÇALIŞMIYORUM. Daha önce hastanede çalıştım ve kimya teknikeriyim.Ooo ev hanimi konustu
vallahi buna yetecek param yok zaten. birde meme ucu olmayan meme çok itici bence
Uc koruyucu cerrahiler var. Plastik cerrahi ile konusmani oneririmucu duruyor muymuş?
Canım psikoterapi psikiyatri dalında mı? psikolog terapileri mi?Bilmiyorum, ben meme ucu yok diye bir şey duymadım. Doktorunuza danışırsanız daha sağlıklı fikirler alırsınız. Ama konuyla ilgili genel fikrimi soracak olursanız eğer genel olarak hastalık kaygınız varsa (yani sırf bu konu için değil çeşitli rahatsızlıkları kafanızda büyütme, kötü senaryolar üretme potansiyeliniz varsa) ben psikoterapi almanızı öneririm. İlaç tedavisi değil, belki anksiyeteyi azaltmak için kullanılabilir de, önerim psikoterapi.
Canım psikoterapi psikiyatri dalında mı? psikolog terapileri mi?
Yani size de meme beğendiremedik. Yanlış anlamayın ama hiç sağlıklı düşünmüyorsunuz. Annenizi böyle bir hastalıktan kaybetmişsiniz hala uç diyorsunuz varsın ucu olmasın. Ki artık tıp çok ilerledi yapay penis bile yapıyorlarsa 2 tanecik ucu yapmak o kadar mı zor.vallahi buna yetecek param yok zaten. birde meme ucu olmayan meme çok itici bence
Hipnozla tedaviyi begendim bence en etkilisi o her turlu terapiyi denedim demek istedim.anlamadım ki. hipnozda kaldım demişsin. o ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?