Meme sorunu

Yani destekli takıyordum genelde o gün normal bişey takmıştım ...silikon zor birşey olmadığını bilsem yaptırmak isterimde zararı var mı zor bi ameliyat mı bilmiyorum..her yerim ona güzel gözüksün istiyorum
Bak bu yanlış bir düşünce.. Kendin istemiyorsan ameliyat olma. Bir başkasına güzel görünmek için bu acıya katlanmaya değmez ve konulan protezleri benimsemezsin, çıkarmaya kadar gider o iş.. Önemli olan insanın kendini nasıl beğendiği.. Ayrıca inan erkekler için meme boyutu biz kadınların düşündüğü kadar önemli değil.

Yani destekli takıyordum genelde o gün normal bişey takmıştım ...silikon zor birşey olmadığını bilsem yaptırmak isterimde zararı var mı zor bi ameliyat mı bilmiyorum..her yerim ona güzel gözüksün istiyorum
Bundan ayrılıp ,yeni sevgilin de küçük göğüs seviyorum derse?
Evlenince eşlerinin adlarını dövme yaptıranların boşanınca hallerini görüyoruz,iki kere acı.

tabii erkek için bu tip şeyler önemli olabilir hani destekli takarak bir nevi kendini farklı göstermiş oluyorsun gerçi seni her halinle beğenmesi lazım ama en baştan keşke gerçek meme büyüklüğünle tanısaydı o zaman ee tanırken biliyordun deme hakkın olurdu şimdi o da kendini kandırılmış hissedebilir.

Birincisi küçük göğüs bir kusur değil.
Ikinicisi diyelim ki kusur olsun insan sevdiği kişiye kusurunu dan diye nasıl söyler.
Üçüncüsü bu yasiniza kadar takmadiginiz göğüslerinize sirf şişik egolu nisanliniz için estetik yaptırmayı düşünüyorsunuz?

Not:ben olsam silikon milikon taktırmam nisanlimida 'bamya' lakabı takarim.

Bak bu yanlış bir düşünce.. Kendin istemiyorsan ameliyat olma. Bir başkasına güzel görünmek için bu acıya katlanmaya değmez ve konulan protezleri benimsemezsin, çıkarmaya kadar gider o iş.. Önemli olan insanın kendini nasıl beğendiği.. Ayrıca inan erkekler için meme boyutu biz kadınların düşündüğü kadar önemli değil.
Öyle bişey söyleyince onun için önemliymiş gibi hissettim..bir çok kişide bu estetiği yaptırmaya başladı bilmiyorum tam istiyor muyum ...ilişkimiz bana olan isteği hep devam etsin diye yaptıradabilirim Çok kocacı oldum sanki

Yıllar önce çok yakın bir arkadaşım yaptırmıştı.valla görüntü on numara.emzirmeye falanda engel değil.ilk zamanlar çok ödem yaptı çekti biraz ama artık tamamen alıştı

Birincisi küçük göğüs bir kusur değil.
Ikinicisi diyelim ki kusur olsun insan sevdiği kişiye kusurunu dan diye nasıl söyler.
Üçüncüsü bu yasiniza kadar takmadiginiz göğüslerinize sirf şişik egolu nisanliniz için estetik yaptırmayı düşünüyorsunuz?

Not:ben olsam silikon milikon taktırmam nisanlimida 'bamya' lakabı takarim.
Beni üzmek için söylemedi şaşırdı sadece Yani her erkek böyle güzel manken gibi vücudu olan kız eş ister gibi geliyor karşımdaki insanda mükemmel degil tabide o beni bu noktadan vurdu diye bende onu öyle üzemem bide görmedim Yani ☺️ Kendimde belki mutlu olurum diye düşünüyorum tabi zorluğunu bilmiyorum

Yıllar önce çok yakın bir arkadaşım yaptırmıştı.valla görüntü on numara.emzirmeye falanda engel değil.ilk zamanlar çok ödem yaptı çekti biraz ama artık tamamen alıştı
Çok mu ağrı oluyormuş ?? Birde haberlerde silikon patladı diye haberler oluyor patlama durumu neye göre oluyor acaba? Yorumunuzu görünce mutlu oldum ☺️

Belki gebelikte filan buyur.. anlamiyorum nite bu kadar begebiomek istiyoruz esimiz tarafindan.. yok kilimiz tuyumuz yok kadimiz bacagimiz gogsumuz oraniz poponuz.. sanki onlar yuruyen kas.. onlar kendi gobekleribe seylerine baksinlar asil..
Nişanlım düzenli spor yapan bakımlı biri ...yani gerçekten çok beğenilmek istiyorum hep sevgisi üzerimde olsun ...gözü benden başkasını görmesin gibi gibi belki yanlışta düşünüyo olabilirim

Öyle bişey söyleyince onun için önemliymiş gibi hissettim..bir çok kişide bu estetiği yaptırmaya başladı bilmiyorum tam istiyor muyum ...ilişkimiz bana olan isteği hep devam etsin diye yaptıradabilirim Çok kocacı oldum sanki

Benimkiler de ameliyatlı, 3 yıl oldu. Hayatta verdiğim en güzel kararlarımdan biriydi. Ama benim için.. Başka kimse için olmadım bu ameliyatı.. Yalnız benim az buz memem olsa olmazdım ameliyat, acılı ve ağrılı bir süreç.. Çok istemen lazım ki bunca acıya değer diyebilesin. Benim senden sezdiğim sen kendi halinden memnunsun, o yüzden ameliyatı düşünme diyorum.

Hanımlar geçen gün kimono tarzı bişey giydim nişanlım ise kıyafete yorumu memen senin hiç mi yokmuş oldu yanı bende küçük dedim hadi ya dddi bi böyle bozuldum sanki daha öncesindede kıyafetlerimden bınu farketmesi lazımdı ..bende estetik için para verirsen yaptırırım büyük büyük Benimde hoşuma gider dedim o da Yok günahtır falan boşver iyidir yaaa dedi ...sonrasında istiyorsan yaptırabilirsin dddi ...yani kendime bakınca gerçekten küçükler bide biri sanki digerinden daha küçük gibi sizce yaptırmalıyım evlilikte önemli mi yada ilerde çocuk emzirme bakımından falan nasıl oluyor yorumlarınızı bekliyorum

Ek bir soru : evlenince meme büyür mü ? (Çocuk vs cinsel yaşamla) ...ya da doğal yoldan bitkisel şeylerle büyüme durumu var mı ?
Hayatimda boylr birsey ne gordum ne de duydum afedersin ama sen bir de bu adamla evlenmeyi mi dusunuyorsun?Yahu kendi uckurunun keyfi icin senin bicak altina yatmani goze alan bir adam var karsinda ve hala ihtimalleri dusunuyorsun arkama bakmadan uzaklasirdim ki bunu yaptim da zamaninda. Sevgi boyle bir sey mi bir kere seni kirmaktankorkmayan biri belli ki. Kimse mukemmeldegil kaldi ki nisanlissinsen onun. Fiziginle ilgili en ufakbir saka dahi yapmamasigerekir bunlar cok hassas noktalardir ince ruha sahip olmayan bir adamla seni kirmaktanuzmekten cekinmeyen bir adamla neden evleneceksin ki?Bazen bir cumle dahi gelecekle ilgili coksey anlatir.Ayrica her ameliyatta bir risk vardir bunu doktorlardahi soylerken sirf kendi adi zevki ugruna senin canini hice sayacak kadar gozu donmus biri ilerde her haltina kusur bularaksenin hayatini cehenneme cevirr. Sen hala kalkmis meme buyutmekten bahsediyorsun. Sen canini yolda mi buldun?Arkana bakmadan uzaklasaccagin yerde planlarina bak kalkip ameliyati dusunuyorsun cok tuhaf gercekten

Benimkiler de ameliyatlı, 3 yıl oldu. Hayatta verdiğim en güzel kararlarımdan biriydi. Ama benim için.. Başka kimse için olmadım bu ameliyatı.. Yalnız benim az buz memem olsa olmazdım ameliyat, acılı ve ağrılı bir süreç.. Çok istemen lazım ki bunca acıya değer diyebilesin. Benim senden sezdiğim sen kendi halinden memnunsun, o yüzden ameliyatı düşünme diyorum.
Kendi halimden memnunum çünkü çeşitli sütyenler takınca gözüme kötü gelmiyor ama evlenince eşim beğenmezse bunun eksikliğini hissedersem diyede yaptıradabilirim diye düşünüyorum ..kendimi güvensiz hissetmek istemiyorum karşısında bide bir göğsüm digerine göre bi tık daha küçük ...siz kaç günde normale döndünüz ? Boyutuna siz mi doktorunuz mu karar verdi ? Son olarak patlama durumu hakkında bilginiz var mı

Ben erkek arkadaşına güzel görünmek istemeni o kadar da garipsemedim açıkçası. Normal bi istek gayet. Sadece hiçbir şey doğalı gibi olmuyor, benim de küçük göğüslerim, kendi kendime baya sıkıntı yapmıştım erkek arkadaşım rahatlattı sürekli. Ben sevmem öyle büyük göğüs, her şeyin doğalı en güzeli falan filan diye. Yaptırabilirsin bence ama sonrasında benimsememe ihtimalin de var

Back
X