Meme sorunu

Bana niyeyse çok yakışıklı geliyor belki aşktan ..

Ona da siz oyle gelmeliydiniz. Siz de evlenmeden bir pipisine filan bakin da sonra kuş çıkmasın.
Sizi pek etkilememis ama ben niyeyse cok sinir oldum ve nisanliniza laflar hazırladım :KK67:
Kendiniz rahatsizsaniz büyütün tabii ama acele etmeyin bence. Dogum kontrol hapi bile yarim beden büyüttü benimkileri. Dogumda filan da büyüyormuş. Sonra son haline yaptırırsınız.

Ona da siz oyle gelmeliydiniz. Siz de evlenmeden bir pipisine filan bakin da sonra kuş çıkmasın.
Sizi pek etkilememis ama ben niyeyse cok sinir oldum ve nisanliniza laflar hazırladım :KK67:
Kendiniz rahatsizsaniz büyütün tabii ama acele etmeyin bence. Dogum kontrol hapi bile yarim beden büyüttü benimkileri. Dogumda filan da büyüyormuş. Sonra son haline yaptırırsınız.
Ya benim sol memem digerine göre daha küçük gibi onu düşündüğüm içinde istiyorum biraz annem çoğu kadının öyledir diyor ...her konuda özgüvenli olayım diye ama acelem Yok bekleyedebikirim evliliği

Bu arada aktif cinsel hayat meme boyutunu buyutmez. Dogum kontrol hapi kullanmak, östrojen icerikli hormon ilaclari kullanmak ya da hamile kalmak gibi seyler büyütür. Evlenince buyur dedikleri boyle seylerden. Yoksa seviştikçe buyuyen bir sey degil :KK8:
Güldüm ☺️ Ben seviştikçe büyür mü diye düşünüyodum aydınlandım :))

Çok mu ağrı oluyormuş ?? Birde haberlerde silikon patladı diye haberler oluyor patlama durumu neye göre oluyor acaba? Yorumunuzu görünce mutlu oldum ☺️
Kolay kolay patlamaz canm yani öyle sıkmayla ellemeyle falan patlamaz :KK48: ciddi bi darbe alması lazım.ondan yana korkma yani.ilk zamanlar tabiki çok agrı oluyor bikaç aya alışırsın sanırım.bende bi ara niyetlenmiştim görüşmüştüm doktorla ama sonra vazgeçtim.boyutunu doktor seçiyor genelde vucüdüna orantılı bi boyut seçiyor yani aşırı büyük olmasından yana değiller pek.bide ömrü 20 yıl bildiğim kadarıyla.acı eşiğin yüksekse ve gerçekten istiyorsan yaptır ama emin değilsen okadar acı çekme

Ya benim sol memem digerine göre daha küçük gibi onu düşündüğüm içinde istiyorum biraz annem çoğu kadının öyledir diyor ...her konuda özgüvenli olayım diye ama acelem Yok bekleyedebikirim evliliği

Evet memede boyut farki biraz da olsa oluyor. Yanlis hatirlamiyorsam sag meme biraz daha dik ve büyük oluyordu kadinlarda. Kendinizi iyi hissedecekseniz yaptırın tabii. Disardan takviyeyle meme büyüten seylere pek bulaşmayın, meme kanseri riskini artirma ihtimali yuksek. Yaptıracaksanız bir plastik cerraha basvurun.

Bende farklı bir tepki vermedim beni üzmek iğnelemek için demediği için ...ama her bakımdan her yerimi beğenmesini isterim tabi belki bu takıntım olabilir

Nişanlınız espri yapmamış ama anlatımınıza göre, sonraki diyaloğunuza da bakacak olursak silikon fikri bile yatmış kafasına. Herkes mükemmel olmak ister de hangimiz mükemmeliz? Yani bunu erkeklere de biraz çaktırmalıyız bence, herşeyimi beğensin diye çabalamak yerine "ya ben neyim ki" diye düşündürebilmeliyiz, bize kusur bulmasına fırsat bile vermeden.

Kolay kolay patlamaz canm yani öyle sıkmayla ellemeyle falan patlamaz :KK48: ciddi bi darbe alması lazım.ondan yana korkma yani.ilk zamanlar tabiki çok agrı oluyor bikaç aya alışırsın sanırım.bende bi ara niyetlenmiştim görüşmüştüm doktorla ama sonra vazgeçtim.boyutunu doktor seçiyor genelde vucüdüna orantılı bi boyut seçiyor yani aşırı büyük olmasından yana değiller pek.bide ömrü 20 yıl bildiğim kadarıyla.acı eşiğin yüksekse ve gerçekten istiyorsan yaptır ama emin değilsen okadar acı çekme
Teşekkürler

Back
X