Meme sorunu

Nedesembilemedimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
272
88
18
32
Hanımlar geçen gün kimono tarzı bişey giydim nişanlım ise kıyafete yorumu memen senin hiç mi yokmuş oldu yanı bende küçük dedim hadi ya dddi bi böyle bozuldum sanki daha öncesindede kıyafetlerimden bınu farketmesi lazımdı ..bende estetik için para verirsen yaptırırım büyük büyük Benimde hoşuma gider dedim o da Yok günahtır falan boşver iyidir yaaa dedi ...sonrasında istiyorsan yaptırabilirsin dddi ...yani kendime bakınca gerçekten küçükler bide biri sanki digerinden daha küçük gibi sizce yaptırmalıyım evlilikte önemli mi yada ilerde çocuk emzirme bakımından falan nasıl oluyor yorumlarınızı bekliyorum

Ek bir soru : evlenince meme büyür mü ? (Çocuk vs cinsel yaşamla) ...ya da doğal yoldan bitkisel şeylerle büyüme durumu var mı ?

Son düzenleme:
alemsiniz yahu
memen hiç yokmuş ne demek
sizi olduğunuz gibi sevmeli
Yaaa olduğum gibi seviyorda yani gerçekten büyük yada orta degil sanki onun memesi benimkinden büyük gbi evlilik hayatında her bakımdan mutlu olmasını istiyorum erkekler için bu önemli mi bilmiyorum

Nişanlandığı kızın daha bedenini tanımıyor şala gibi.yani insan bunca zaman hiç mi anlamaz büyük sütyenlermi takıyodun daha önce ü:KK64: sırf o öyle dedi diye takıntı yapma.bunca zaman sen silikon düşünmediysen demekki sen istemiyorsun şimdi o istiyo diye böyle bi fedakarlık yapmak zorunda değilsin

Kimse için yaptırma evleneceginiz bile garanti değilken kendin istiyorsan amenna bazılar cocuk dogduktan ve emzirdikten sonra büyüyor bilmiyorum bünyeye bağlı.

Kas altından yaptırılırsa emzirmeye engel değil kas üstü olursa yine değil ama problem olabiliroyormuş daha riskli.

Protez ve silikon farklı mı,
Cehalett :olamaz:
Yok aynı aynı :D Silikon demek hoşuma gitmiyor benim çünkü silikon dediğimiz şey içindeki madde, bazılarının içinde saline denen tuzlu su gibi bir şey bulunuyor.
Memeye konan protez meme dokusunun yani süt bezlerinin ve kanallarının arkasına yerleştiriliyor, hatta onların da arkasındaki kasın ardına da konuluyor. O yüzden emzirmekle en ufak alakası yok.

Nişanlandığı kızın daha bedenini tanımıyor şala gibi.yani insan bunca zaman hiç mi anlamaz büyük sütyenlermi takıyodun daha önce ü:KK64: sırf o öyle dedi diye takıntı yapma.bunca zaman sen silikon düşünmediysen demekki sen istemiyorsun şimdi o istiyo diye böyle bi fedakarlık yapmak zorunda değilsin
Yani destekli takıyordum genelde o gün normal bişey takmıştım ...silikon zor birşey olmadığını bilsem yaptırmak isterimde zararı var mı zor bi ameliyat mı bilmiyorum..her yerim ona güzel gözüksün istiyorum

Back
X