Meme sorunu

Hanımlar geçen gün kimono tarzı bişey giydim nişanlım ise kıyafete yorumu memen senin hiç mi yokmuş oldu yanı bende küçük dedim hadi ya dddi bi böyle bozuldum sanki daha öncesindede kıyafetlerimden bınu farketmesi lazımdı ..bende estetik için para verirsen yaptırırım büyük büyük Benimde hoşuma gider dedim o da Yok günahtır falan boşver iyidir yaaa dedi ...sonrasında istiyorsan yaptırabilirsin dddi ...yani kendime bakınca gerçekten küçükler bide biri sanki digerinden daha küçük gibi sizce yaptırmalıyım evlilikte önemli mi yada ilerde çocuk emzirme bakımından falan nasıl oluyor yorumlarınızı bekliyorum

Ek bir soru : evlenince meme büyür mü ? (Çocuk vs cinsel yaşamla) ...ya da doğal yoldan bitkisel şeylerle büyüme durumu var mı ?

Arkadaş kendine eş değilde meme alıyor sanki

Memen hic mi yokmus denir mi ya kac farkli kiyafet giymissinizdir hic mi fark etmemis kucuk oldugunu. Ayrica kucukse kucuk olsun, kendinizi oldugu gibi sevin. Emzirmenize de engel degil iciniz rahat olsun. Meme evlilikle degil kilo ile buyur. Ama once memeyi degil su okuz sevgiliyi dert edin.

Hanımlar geçen gün kimono tarzı bişey giydim nişanlım ise kıyafete yorumu memen senin hiç mi yokmuş oldu yanı bende küçük dedim hadi ya dddi bi böyle bozuldum sanki daha öncesindede kıyafetlerimden bınu farketmesi lazımdı ..bende estetik için para verirsen yaptırırım büyük büyük Benimde hoşuma gider dedim o da Yok günahtır falan boşver iyidir yaaa dedi ...sonrasında istiyorsan yaptırabilirsin dddi ...yani kendime bakınca gerçekten küçükler bide biri sanki digerinden daha küçük gibi sizce yaptırmalıyım evlilikte önemli mi yada ilerde çocuk emzirme bakımından falan nasıl oluyor yorumlarınızı bekliyorum

Ek bir soru : evlenince meme büyür mü ? (Çocuk vs cinsel yaşamla) ...ya da doğal yoldan bitkisel şeylerle büyüme durumu var mı ?

Hem evliyim diyorsun , hem evlilikte buyur mu diyorsun tezat! Bu bahsettigin kişi kocansa eğer göğsünü zaten görmüştür sonradan kucuk olduğunu fark edecek değil. Kimse icin kendinden ödün verme

Boyle bi adamla hayat kurmak zor bence sizin kirilacagnizi hic dusunmeden konusmus Evlendiginizde hamileyken neler soyler boyle bi adam siz dusunun. sizi herseyinizle sevmeli kusurlariniza ragmen dunyanin en guzeli gorur seven adam.

Adam git silikon yaptir, ben böyle istemem dememiş ki, şaşırmış sadece. Destekli sutyen işte böyle istenmeyen sürprizlere sebep olabiliyor. :KK53: Benimkiler de büyük değil, hiç destekli kullanmadım şimdiye kadar. Silikon da düşünmüyorum ama eğer bir gün yaptırırsam kendim için yaptırırım başkası için değil.
Mesele biz de sürpriz istemiyorsak almadan önce sağına soluna bakmak lazım.:KK70:

Emzirirken meme büyüyor ama emzirme bitince eskisinden bir tık daha küçük oluyorlar. Şuan benimkiler yok hükmünde:KK61:

Adam senin memen yokmuş demiş resmen bir kadına asla soylenmeyecek bir laf. Allah aşkına nişanlıni savunup durma. Her adam böyle bir lafla kadının çok uzulecegini bilir.
Bu kadar da nişanlı Budalası olmunmamalu. Yok güzel görsün yok çok sev sin. Meme için sevecekse zaten sevmesin.
Not: Adam şimdi memeye bahane bulmuş ilerde doğum sonrası falan sizi dusunemiyorum

Evlendikten sonra buyor canım benim 75 di şuan ilk bebekten sonra 90 oldu ikinci bebeğimi bekliyorum şuan az saha irilesti yani büyüyor kafanı yorma .

abartılacak bi durum görmedim.anlık bi şaşırma yaşamış ne var ki. beğenmiyorsanız da yaptırırsınız. ne olacakki

Kilo alırsan belki az da olsa büyür. Hamileyken ve emzirirken büyüyor ama emzirme bitince sönmüş balon gibi oluyor yani benim öyle oldu.:110: Dert ediyor muyum hayır . Senin için dert değilse nişanlının yorum yapması yanlış bence.

Kadınlar alttan destekli push up sutyenleri giydikleri için adamcağızlar da var sanıyor
Ben memeye önem veriyorum
Vücuduma göre iyiler ama küçük olsaydı silikon yaptırırdım
Cinsel hayatta da işime yarıyorlar

Not: Evlendikten sonra büyümedi

Adam senin memen yokmuş demiş resmen bir kadına asla soylenmeyecek bir laf. Allah aşkına nişanlıni savunup durma. Her adam böyle bir lafla kadının çok uzulecegini bilir.
Bu kadar da nişanlı Budalası olmunmamalu. Yok güzel görsün yok çok sev sin. Meme için sevecekse zaten sevmesin.
Not: Adam şimdi memeye bahane bulmuş ilerde doğum sonrası falan sizi dusunemiyorum
Ayni dusunmesi

Back
X