Meme sorunu

Benim kızken memem çok kucuktu evlendim hamile kaldım şimdi büyük maşallah çocuk emziriyorum ya merak etme evlenince büyür canım

senin de pipin bamya kadar deseydiniz
tövbeler olsun
bu ne cüret yahu "senin memelerin küçükmüş" git büyüğünü bul o zaman.

kimse için kendinizi değiştirmeyin. erkekler eşlerini göğüslerinin ölçüsüne göre mi seviyor?
bana göre yaptığı büyük saygısızlık.

Benimkilerde küçük, geçenlerde kendim gırgır yaptim eşime seninkiler daha büyük diye :KK45:.

Ilk başlarda tepkisini ölçmüştüm tabiki küçükler değil mi falan diyerek o da yoo çok güzeller diyince daha hiç takmadim:KK51:.

Demem o ki kompleks haline getiren sadece karşindakinin tepkisi oluyor bu durumlarda.. Ve pat diye yüzüne söylemesi hiç kibar değil. Herkes Kim Kardashian olmak zorunda değil.

Yaaa olduğum gibi seviyorda yani gerçekten büyük yada orta degil sanki onun memesi benimkinden büyük gbi evlilik hayatında her bakımdan mutlu olmasını istiyorum erkekler için bu önemli mi bilmiyorum

Küçük meme en güzeli.
Sarkmaz, terletmez, koşarken löpürdemez, bikiniden fırlamaz, her daim diri kalır.

'Para verirsen yaptırırım' diyerek kendinize resmen adamın malı/eşyası muamelesi yapmışsınız..
Neden bi kadının vücudu kusursuz olmak zorunda ? Seks sadece erkeklere sunulan bi hizmet mi ? Seksi vücut konusunda sadece erkeklerin mi estetik değerleri var ?
İri ve diri memelerimiz, toplu kalkık kalçalarımız, uzun sütun bacaklarımız olsun :ukala::ukala::ukala:
Evlilik hayatında mutlu olmak istiyorsa memenizin değil kalbiniz büyüklüğüyle mutlu olsun..

Nişanlım düzenli spor yapan bakımlı biri ...yani gerçekten çok beğenilmek istiyorum hep sevgisi üzerimde olsun ...gözü benden başkasını görmesin gibi gibi belki yanlışta düşünüyo olabilirim
Herkes bunu ister yani esinin kendinden baskasini gormemesini ama gercekler oyle olmuyor.. hem seni oldugun gibi kabul etmeyecekti ya da kusur bulcakti madem onceden Bakip kontrol edicekti :-) bi insani seviyosan asiksan bunlar gozune gozukmez bana gore..

Birde evlilikte hersey meme gibi olsa yani tek dert bu olsa keske : D

Küçük meme en güzeli.
Sarkmaz, terletmez, koşarken löpürdemez, bikiniden fırlamaz, her daim diri kalır.

'Para verirsen yaptırırım' diyerek kendinize resmen adamın malı/eşyası muamelesi yapmışsınız..
Neden bi kadının vücudu kusursuz olmak zorunda ? Seks sadece erkeklere sunulan bi hizmet mi ? Seksi vücut konusunda sadece erkeklerin mi estetik değerleri var ?
İri ve diri memelerimiz, toplu kalkık kalçalarımız, uzun sütun bacaklarımız olsun :ukala::ukala::ukala:
Evlilik hayatında mutlu olmak istiyorsa memenizin değil kalbiniz büyüklüğüyle mutlu olsun..

bugün okuduğum en iyi yorum tebrikler

yanliz abi cakallllll....
para ver yaptirayim silikon diyorsunuz yok yok simdi degil sonra yaptirirsin diyor. sanki önce bi nikahi basip isimi saglama alayim der gibi :)))

benım kı emmeıstı meme reddı olmustu zaten pompa ıle bıle uc cıkmıyordu dogru duzgun ...
Hiç emmedi mi yani? Başta acıyor ama sonra uç çıkıyor diye okumuştum. Benim dümdüzdü ama protez takıldıktan sonra bombe oldu biraz uçlarda, yine de öyle çıkık bi meme ucum yok. Sütyen kullanmıyorum, bu en güzel artısı olabilir :)

Hanımlar geçen gün kimono tarzı bişey giydim nişanlım ise kıyafete yorumu memen senin hiç mi yokmuş oldu yanı bende küçük dedim hadi ya dddi bi böyle bozuldum sanki daha öncesindede kıyafetlerimden bınu farketmesi lazımdı ..bende estetik için para verirsen yaptırırım büyük büyük Benimde hoşuma gider dedim o da Yok günahtır falan boşver iyidir yaaa dedi ...sonrasında istiyorsan yaptırabilirsin dddi ...yani kendime bakınca gerçekten küçükler bide biri sanki digerinden daha küçük gibi sizce yaptırmalıyım evlilikte önemli mi yada ilerde çocuk emzirme bakımından falan nasıl oluyor yorumlarınızı bekliyorum

Ek bir soru : evlenince meme büyür mü ? (Çocuk vs cinsel yaşamla) ...ya da doğal yoldan bitkisel şeylerle büyüme durumu var mı ?

Seni seviyorsa bu halinle sevmeli ama evlilikte karı koca ilişkisi önemli. Haliyle nişanlının beklentisi iri göğüs yönünde olabilir. Sonuçta bizim de erkeklerden beklentilerimiz var, karşılıklı saygı duymak lazım. Başkası için kendini elbet değiştirme, başkasını değiştir. Nişanlın da iri göğüslü biriyle olsun madem.

Hanımlar geçen gün kimono tarzı bişey giydim nişanlım ise kıyafete yorumu memen senin hiç mi yokmuş oldu yanı bende küçük dedim hadi ya dddi bi böyle bozuldum sanki daha öncesindede kıyafetlerimden bınu farketmesi lazımdı ..bende estetik için para verirsen yaptırırım büyük büyük Benimde hoşuma gider dedim o da Yok günahtır falan boşver iyidir yaaa dedi ...sonrasında istiyorsan yaptırabilirsin dddi ...yani kendime bakınca gerçekten küçükler bide biri sanki digerinden daha küçük gibi sizce yaptırmalıyım evlilikte önemli mi yada ilerde çocuk emzirme bakımından falan nasıl oluyor yorumlarınızı bekliyorum

Ek bir soru : evlenince meme büyür mü ? (Çocuk vs cinsel yaşamla) ...ya da doğal yoldan bitkisel şeylerle büyüme durumu var mı ?
Evlenince ve cocuk olunca biraz büyüyor.

Bi tanıdık görücü usulü görüşme yapıyormuş ve olumlu geçmiş. Derkeeeen 3.buluşmada adam bir anda dan diye "senin ölçülerin kaç, ben büyük severim de" demiş ve ipler kopmuş. Kız şok olup bişey demeden masadan kalkmış. Böyleleri de var rabbim uzak tutsun aman aman..

Benim de küçük evlenince eşim görmüştü bir an şaşırdı gibi ben noldu dedim üstüne gittim bakislarimla ne bileyim annemin süt annemin kocamın teyzemler iri memeli falan demişti bende ben gideyim git Kendi soyundan bı kokarca getir demiştim ailesinin kadınları biraz kaba vücutlu da ondan sonra çıtı çıkmadı

Neden abarttinizki kucuk memeli hatunlar.. erkeklerin hepsi bence buyuk gogus sever.. ne kadar farketmez deselerde oyle bence.. buyuk gogsun iyi tarafi sadece esin icin olur.. ama arkadasin dedigi gibi.. sarkar terler vsvs.. herkes pazardan ucuz sutyen takarken buyuk gogsun varsa unut.. mecbur servet harcarsiniz..

Neden abarttinizki kucuk memeli hatunlar.. erkeklerin hepsi bence buyuk gogus sever.. ne kadar farketmez deselerde oyle bence.. buyuk gogsun iyi tarafi sadece esin icin olur.. ama arkadasin dedigi gibi.. sarkar terler vsvs.. herkes pazardan ucuz sutyen takarken buyuk gogsun varsa unut.. mecbur servet harcarsiniz..

Böyle bir yorum yaptığına göre seninkiler bir 90-100 beden var belliki...

Erkeklerin HEPSİ büyük gögüs sevmez canım, büyük gögüs sevenler gibi küçük gögüsten hoşlanan erkeklerde var...

Örneğin abimin "büyük gögüs midemi bulandırıyor" dediğini duymuşluğum var aynı zamanda eşim de büyük gögüs sevmez. Böyle bir genelleme yapman mantıklı değil...

Haa bu arada bu yorumu yapıyorum diye zannetme ki küçük gögüslüyüm savunma yapmıyorum...
85 beden gögüs ölçüm ve pazardan ucuz sütyen satın almayacak kadar kıymetliler benim için...

Keşke bu enerjiy başka şeyler için kullansan..

Böyle bir yorum yaptığına göre seninkiler bir 90-100 beden var belliki...

Erkeklerin HEPSİ büyük gögüs sevmez canım, büyük gögüs sevenler gibi küçük gögüsten hoşlanan erkeklerde var...

Örneğin abimin "büyük gögüs midemi bulandırıyor" dediğini duymuşluğum var aynı zamanda eşim de büyük gögüs sevmez. Böyle bir genelleme yapman mantıklı değil...

Haa bu arada bu yorumu yapıyorum diye zannetme ki küçük gögüslüyüm savunma yapmıyorum...
85 beden gögüs ölçüm ve pazardan ucuz sütyen satın almayacak kadar kıymetliler benim için...
Yerinize ben utandım. Çekilin.

Ben de ameliyatlı, estetikli, silikonlu, protezli cartlu curtlu memelere kavuştum 2 sene önce.

Albüm de var, öncesi küçük ve çirkin değildi, ama bikini, iç çamaşırı hep süngeriydi
Dışardan fark edilmedi. Dekolte giymezdim zaten.

Ameliyat süreci ilk 2 gün zor, sonrası çok kolay. Üstelik kas zarı altı benim protezlerim.

Doğallıktan yana asla sıkıntı yok

Annemle babam arasında benzer muhabbet dönmüş hiç takmamış annem, küçükmüş epey, benimkiler de küçüktür ama mutluyum büyük diye ağrı çeken arkadaşlarım var çünkü. Anneminkilerin maşallahı var şimdi, çocukla büyüyormuş epeyce.

Back
X