- 11 Haziran 2016
- 622
- 267
- 103
- 29
- Konu Sahibi madamemuzip
-
Tebrik ediyorumMerhaba kk üyeleri. Bugün eşim ve bebeğimle çarşıya çıkmıştık. Arabada bebeğim ağlıyordu onu sakinleştirmek için baya bir uğraştıktan sonra eşim arabayı bir yere park etti. Neyse bebeğim rahatlasın diye bir an önce çıktım arabadan. Sonra bebeği eşime verdim ve üstümü başımı düzeltiyordum. Ordaki mağaza girişinin önünde iki çalışan bayandan biri bana bakarak "memelere bak cık cık cık " dedi diğer çalışana. Eşim de duydu . Farkında değildim. Bir baktım göğüslerim sütyenden biraz taşmış. Giysimin altından bunu nasıl farketti bunu da anlayamadım ama çok bozuldum. Bir anneyim sonuçta. Emziriyorum, bebek ağlamasın diye arabanın içinde o küçücük alanda uğraşıyorum. Bunları bilmeden eşimin yanında ayıplamaları ağrıma gitti. Gözlerim doldu. Eşim sakin bir şekilde elimden tuttu "Gel aşkım" diyerek mağazaya soktu beni. Mağazanın sahibi beyefendiye "Bu iki çalışanınız eşimi rencide edecek şeyler söyledi. Uyarır mısınız " dedi. Kapıdaki kızlar geldi " Siz yanlış anlamışsınız dedi" Ben de "Ben emziren anneyim çok ayıp yaptığınız. "dedim. Mağaza sahibi özür diledi ve çıktık. En azından bundan sonra başka insanların dedikosunu yapıp kınayıcı bakışlar atmazlar
Süt olsun olmasın , hickimsenin haddine değil bu şekilde konuşmak ama maalesef ki var çok var boş insan.
kullanıcı adım neden tuhaf ? Garip bir konu değil ki yazan yorumları okudun bu olaya benzer olayları benim gibi birçok kadın yaşamış. Anlam veremedimKullanıcı adınız bir tuhaf.
Son zamanlarda o kadar çok sahte üye ve konu var ki, artık herkes şüpheli gözümde :)
Konulara yorum yapmaya üşeniyorum.
Doymak için emmiyor ama dediğinize katılıyorum. SevgilerEşinizin verdiği harika tepki için tebrikler ve alkışlar ona. Bir yavru doyuran memelerinizi konuşsun dursunlar kutsal o memeler!!
onu bunu bırakın esınızı cok taktır ettım ya gel askım deyıp sokması rencıde ettı deyıp konusması baskası olsa bosver deyıp yoluna devam edebılırdı allah bozmasın :)Merhaba kk üyeleri. Bugün eşim ve bebeğimle çarşıya çıkmıştık. Arabada bebeğim ağlıyordu onu sakinleştirmek için baya bir uğraştıktan sonra eşim arabayı bir yere park etti. Neyse bebeğim rahatlasın diye bir an önce çıktım arabadan. Sonra bebeği eşime verdim ve üstümü başımı düzeltiyordum. Ordaki mağaza girişinin önünde iki çalışan bayandan biri bana bakarak "memelere bak cık cık cık " dedi diğer çalışana. Eşim de duydu . Farkında değildim. Bir baktım göğüslerim sütyenden biraz taşmış. Giysimin altından bunu nasıl farketti bunu da anlayamadım ama çok bozuldum. Bir anneyim sonuçta. Emziriyorum, bebek ağlamasın diye arabanın içinde o küçücük alanda uğraşıyorum. Bunları bilmeden eşimin yanında ayıplamaları ağrıma gitti. Gözlerim doldu. Eşim sakin bir şekilde elimden tuttu "Gel aşkım" diyerek mağazaya soktu beni. Mağazanın sahibi beyefendiye "Bu iki çalışanınız eşimi rencide edecek şeyler söyledi. Uyarır mısınız " dedi. Kapıdaki kızlar geldi " Siz yanlış anlamışsınız dedi" Ben de "Ben emziren anneyim çok ayıp yaptığınız. "dedim. Mağaza sahibi özür diledi ve çıktık. En azından bundan sonra başka insanların dedikosunu yapıp kınayıcı bakışlar atmazlar
şikayet etmekle iyi etmişsiniz. bende bır alışveriş merkezınde çalışıyordum hiçbir zaman arkadaşımla musterı hakkında konuşmadım.iş arkadaşları hakkında konuştum o ayrı:) mesela ne bılım makyajı akmış olabılır,sutyen de taşar,saçı da taranmış olur ınsanız sonuıçta herşey olabılır.ben patron olsam kovarım boyle ınsanlarıMerhaba kk üyeleri. Bugün eşim ve bebeğimle çarşıya çıkmıştık. Arabada bebeğim ağlıyordu onu sakinleştirmek için baya bir uğraştıktan sonra eşim arabayı bir yere park etti. Neyse bebeğim rahatlasın diye bir an önce çıktım arabadan. Sonra bebeği eşime verdim ve üstümü başımı düzeltiyordum. Ordaki mağaza girişinin önünde iki çalışan bayandan biri bana bakarak "memelere bak cık cık cık " dedi diğer çalışana. Eşim de duydu . Farkında değildim. Bir baktım göğüslerim sütyenden biraz taşmış. Giysimin altından bunu nasıl farketti bunu da anlayamadım ama çok bozuldum. Bir anneyim sonuçta. Emziriyorum, bebek ağlamasın diye arabanın içinde o küçücük alanda uğraşıyorum. Bunları bilmeden eşimin yanında ayıplamaları ağrıma gitti. Gözlerim doldu. Eşim sakin bir şekilde elimden tuttu "Gel aşkım" diyerek mağazaya soktu beni. Mağazanın sahibi beyefendiye "Bu iki çalışanınız eşimi rencide edecek şeyler söyledi. Uyarır mısınız " dedi. Kapıdaki kızlar geldi " Siz yanlış anlamışsınız dedi" Ben de "Ben emziren anneyim çok ayıp yaptığınız. "dedim. Mağaza sahibi özür diledi ve çıktık. En azından bundan sonra başka insanların dedikosunu yapıp kınayıcı bakışlar atmazlar
kullanıcı adım neden tuhaf ? Garip bir konu değil ki yazan yorumları okudun bu olaya benzer olayları benim gibi birçok kadın yaşamış. Anlam veremedim
aaa kılondan mı bahsedıyorlardı benım de kalçam çıkık , memem buyuktur.saçımın da boyası aktı.valla sokaga çıkmak bıle ıstemedım:) aslında deseydınız sız once aynaya bakınZaten boyle seyleri hep kadinlar yapiyo. Bundan bir ay oncesinde ayni sey minibuste basima geldi iki kadin duymadigimi sanarak kilomdan bahsediyolardi -ki 60 kiloyum fazlaligim vardir elbet ama seviyorum halimi, ki sismanda olsam kime ne ama iste susamiyolar- bende inerken "dediklerinizin hepsini duydum ayip koca insanlarsiniz" dedim. Belki birazcik utanmislardir...
ben de çalkalayarak yuruyorum ısteyerek yapmıyorum.kımbılır neler dıyorlar.Benim gobegim koseyi benden once donuyo
Demekki beni gorseler kufredip taslayacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?