Memelerim hakkında konuşan bayan çalışanlar

Tebrik ediyorum

Süt olsun olmasın , hickimsenin haddine değil bu şekilde konuşmak ama maalesef ki var çok var boş insan.
Kullanıcı adınız bir tuhaf.
Son zamanlarda o kadar çok sahte üye ve konu var ki, artık herkes şüpheli gözümde :)
Konulara yorum yapmaya üşeniyorum.
kullanıcı adım neden tuhaf ? Garip bir konu değil ki yazan yorumları okudun bu olaya benzer olayları benim gibi birçok kadın yaşamış. Anlam veremedim

Üff onları mı takıyorsun.azar işitmişlerdir merak etme .kadınlar bu tip durumlarda çok acımasız olabiliyor.biraz kilo al yüzüne vurulur hemen alay konusu olursun çok zayıfsan yine laf sokarlar şişmansan yine ayrı dert .off yani .

onlar senin mutlu aile pozunu kıskanıp laf atmaya çalışmışlar resmen, gerçekten de kadn kadının kurdudur gerçektende

onu bunu bırakın esınızı cok taktır ettım ya gel askım deyıp sokması rencıde ettı deyıp konusması baskası olsa bosver deyıp yoluna devam edebılırdı allah bozmasın :)

Milletin ne dediğini ne düşündüğünü takmamak gerekiyor aslında ama yapıyoruz bunu malesef , ozellikle senin şimdi hormonlardan dolayı su an duyguların tavandir anlayabiliyorum ama boşver takilmaaa onlar seviyelerini belli etmişler zaten ne takcaksin

şikayet etmekle iyi etmişsiniz. bende bır alışveriş merkezınde çalışıyordum hiçbir zaman arkadaşımla musterı hakkında konuşmadım.iş arkadaşları hakkında konuştum o ayrı:) mesela ne bılım makyajı akmış olabılır,sutyen de taşar,saçı da taranmış olur ınsanız sonuıçta herşey olabılır.ben patron olsam kovarım boyle ınsanları

kullanıcı adım neden tuhaf ? Garip bir konu değil ki yazan yorumları okudun bu olaya benzer olayları benim gibi birçok kadın yaşamış. Anlam veremedim

Bilmem , garip geldi. Yaşayan var elbet.
Burası kadınların kadınları yutmaya çalıştığı bir dünya.

aaa kılondan mı bahsedıyorlardı benım de kalçam çıkık , memem buyuktur.saçımın da boyası aktı.valla sokaga çıkmak bıle ıstemedım:) aslında deseydınız sız once aynaya bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…