- 14 Ağustos 2016
- 38
- 88
- 38
- 39
- Konu Sahibi madamemuzip
-
erkekler kadınlar kadar dikkatli bakmıyor. Gıybet almış gidiyorBende hamileyken is yerine gelenler ay ne gobekli kilolu falan demisler arkamdan kizlarda deli misiniz o hamile doguracak yakinda falan demisler cok utanip ozur dilemislerdi bilmiyorduk senide yoruyorduk is icinde olsa falan diye
Hassasım işte sizin "koca kadınsınız" demenize kırılacak kadar hem de :) SevgilerKoca kadınsınız, buna gözünüz dolacak kadar hassas olmayın. Yaptıkları büyük densizlik ve eşiniz gayet güzel hadlerini bildirmiş.
Küçücük kızsınız mı deseydim ki :)Hassasım işte sizin "koca kadınsınız" demenize kırılacak kadar hem de :) Sevgiler
Haha bu kadar alıngansanız ve çoğu şeye gözünüz doluyorsa burcunuz ya yengeç ya terazi?Hassasım işte sizin "koca kadınsınız" demenize kırılacak kadar hem de :) Sevgiler
yengeç vallaHaha bu kadar alıngansanız ve çoğu şeye gözünüz doluyorsa burcunuz ya yengeç ya terazi?
teşekkür ederim Çok sağolunEsinizi ve sizi olgun ve mantikli davranisinizdan ötürü kutluyorum.hem hak ettikleri dersi vermissiniz hemde hanimliginizi efendiliginizi bozmadan.Gule gule buyutun yavrunuzuda
Benimde fizigime gore memisler biraz buyuk. Silikondur diyenler oldu duydum ama gogusumu gere gere yanlarindan gectim. O kişneklere de kapidan girerken memislerimle hareket cekerek girerdim :))) kadinlarin bazilari boyle igrenc iste.[/QUOTE en iyisini yapıyorsunuz
Bu sefer tutturdum tahmini hehe.Ben de yengeçim ama aştım kırılganlığımı :)yengeç valla
bravo :)Bu sefer tutturdum tahmini hehe.Ben de yengeçim ama aştım kırılganlığımı :)
Bak şimdi senin o çalışanlardan ne farkın kaldı ? Azarlar gibi " koca kadınsınız" dersen ben de alınırım. Üstüne küçücük kızsınız deseydim diyorsun. Sen de yaşına lafları sokmuşsun.Kadın kadının kurdu gerçekten.Küçücük kızsınız mı deseydim ki :)
Bu kadar alınganlık iyi değil.
Sevgiler bizden.
26 yaşındayım, 27 olmak üzereyim, yaşına nasıl laf sokmuş olabilirim acaba?Bak şimdi senin o çalışanlardan ne farkın kaldı ? Azarlar gibi " koca kadınsınız" dersen ben de alınırım. Üstüne küçücük kızsınız deseydim diyorsun. Sen de yaşına lafları sokmuşsun.Kadın kadının kurdu gerçekten.
Bu kadar uzun yazdığına göre sen baya alınmışsın. Koca kadınsın26 yaşındayım, 27 olmak üzereyim, yaşına nasıl laf sokmuş olabilirim acaba?
Evet "koca kadın"sınız dedim, koca kadın olmayı, yetişkin olmayı olumsuz algılıyorsanız bu sizinle ilgili, benimle değil.
"Koca kadın" lafına alınan birine cevaben de evet "küçücük kızsınız mı deseydim" dedim çünkü konu sahibi kocaman kadın, çocuk değil. Belli bir yaşa gelmiş, evlenmiş, çocuğu olmuş insana koca kadın demekte bir beis görmüyorum.
Ayrıca hiç tanımadığı insana "sen" diye hitap etmekte sakınca görmeyen birinden üslup öğrenmeyi de düşünmüyorum.
Bu lafa alınıyorsanız siz de alıngan bir insansınız demektir. Yapabileceğim bir şey yok.
İkili polemiğe girmek istemiyorum.
İyi akşamlar.
Mesajınıza cevaben doğru düzgün açıklama yapmak istemiştim ama gerek yokmuş sanırım :) Ben niye alınayım, gayet rahatım. Sakinim de, merak etmeyin.Bu kadar uzun yazdığına göre sen baya alınmışsın. Koca kadınsınSakin ol lütfen. Azarlar gibi konuşursan herkes alınır dedim sadece. Sen onun annesi değilsin. Alınganlık yaşla ilgili değil kişilikle ilgilidir ayrıca.Hemcinslerine karşı biraz daha yumuşak bir tavır sergilemeni bu kadar gaddar ve hırslı olmamanı dilerim.
Sonuna kadar katılıyorum cnmBu dünyada bana göre en kutsal sey bır annenın cocugunu emzırmesıdır bsskada bıse deme geregı hıssetmıyorum
İnsanlar o kadar insanlıktan çıkmış ki cnm artık herşey normal ...Sonuna kadar katılıyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?