- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 698
- Konu Sahibi madamemuzip
-
Doymak için emmiyor ama dediğinize katılıyorum. Sevgiler
"Gobege bak ya sisko bu ne ozguven" tarzi bisey dediler.
Boyumda 1.70 ayrica. Gobegim zaten biraz vardi simdide yavas yavas belli oluyo ama dedigim gibi cok kiloluda olsam bunun boyle cocukca bi tavirla konusuluyo olmasi cok sacma. Issizler.
taktınız nickime biri mememe takar biri nickime hey Allahım sabır . Derdimi anlatırım derdime inanmazlar!!muhabbet güzel nick manidar seni muzip seni diyesim geldi
çok teşekkür ederim aminonu bunu bırakın esınızı cok taktır ettım ya gel askım deyıp sokması rencıde ettı deyıp konusması baskası olsa bosver deyıp yoluna devam edebılırdı allah bozmasın :)
Hormonların etkisi kalmadı canım ama genel olarak kırılgan bir yapıya sahibim. İnsanların söylediklerini takmamak gülüş geçmek o kadar çok isterdim ki. Bana göre özgüvenin ve olgunluğun işaretidir bu. Umarım birgün o olgunluğa erişirim.Milletin ne dediğini ne düşündüğünü takmamak gerekiyor aslında ama yapıyoruz bunu malesef , ozellikle senin şimdi hormonlardan dolayı su an duyguların tavandir anlayabiliyorum ama boşver takilmaaa onlar seviyelerini belli etmişler zaten ne takcaksin
Hormonların etkisi kalmadı canım ama genel olarak kırılgan bir yapıya sahibim. İnsanların söylediklerini takmamak gülüş geçmek o kadar çok isterdim ki. Bana göre özgüvenin ve olgunluğun işaretidir bu. Umarım birgün o olgunluğa erişirim.
Ben de yengeç işte napalım Umarım yaş geçtikçe azalır canımBende senin gibiyim yaa tipik balık burcuyum ben sana takma diyorum ama kendimde uygulayamiyorum maalesef dediğin gibi o belki de olgunlugun işareti ama biraz da yapı meselesi ben kendimi bildim bileli hassas ve kirilganimdir ama yavaş yavaş kendimi değiştirmeye çalışıyorum eskiden daha fazla takiyordum takilmayacak şeyleri galiba ..
Aaaa ben de 60 kiloyum. Nesini konuştular ki o kilonun canım?Zaten boyle seyleri hep kadinlar yapiyo. Bundan bir ay oncesinde ayni sey minibuste basima geldi iki kadin duymadigimi sanarak kilomdan bahsediyolardi -ki 60 kiloyum fazlaligim vardir elbet ama seviyorum halimi, ki sismanda olsam kime ne ama iste susamiyolar- bende inerken "dediklerinizin hepsini duydum ayip koca insanlarsiniz" dedim. Belki birazcik utanmislardir...
Aaaa ben de 60 kiloyum. Nesini konuştular ki o kilonun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?