Memelerim hakkında konuşan bayan çalışanlar

Doymak için emmiyor ama dediğinize katılıyorum. Sevgiler

Benim de sutum ogluma yetmiyor ama onlarsiz da duramaz. Uykusu gelsin agrisi olsun onlarla sakinlesir, mutlu olur. Bazen durup konusur onlarla. Resmen memelerimin asigi. Kucucuk masum bir bebegin dunyasi onlar. Oyle her onune gelenin laf soyleyebilecegi bir sey degil.

ay siz boşa üzülmüşsünüz. afedersiniz 5 para etmez insanlar için. artık hiç utanmaları kalmamış. eskiden arkadan konuşurlardı şimdi duyura duyura.
ama eşinize bravo çok güzel hareket etmiş.

"Gobege bak ya sisko bu ne ozguven" tarzi bisey dediler.
Boyumda 1.70 ayrica. Gobegim zaten biraz vardi simdide yavas yavas belli oluyo ama dedigim gibi cok kiloluda olsam bunun boyle cocukca bi tavirla konusuluyo olmasi cok sacma. Issizler.

ben kendimi 6. kattan atıyorum o zaman

Hormonların etkisi kalmadı canım ama genel olarak kırılgan bir yapıya sahibim. İnsanların söylediklerini takmamak gülüş geçmek o kadar çok isterdim ki. Bana göre özgüvenin ve olgunluğun işaretidir bu. Umarım birgün o olgunluğa erişirim.

Eşinizi tebrik ediyor, emsal olmasını diliyorum.
o memişlerin çok ulvi bir görevi var, hiç canınızı sıkmayın.

Bende senin gibiyim yaa tipik balık burcuyum ben sana takma diyorum ama kendimde uygulayamiyorum maalesef dediğin gibi o belki de olgunlugun işareti ama biraz da yapı meselesi ben kendimi bildim bileli hassas ve kirilganimdir ama yavaş yavaş kendimi değiştirmeye çalışıyorum eskiden daha fazla takiyordum takilmayacak şeyleri galiba ..

Ben de yengeç işte napalım Umarım yaş geçtikçe azalır canım

Aaaa ben de 60 kiloyum. Nesini konuştular ki o kilonun canım?

Bu insanlar cok cahil yaa nasil uzer kırar seni hic alınma bosver canim sen senin memelerin mis gibi sutlu sutlu ohhh

Bende hamileyken is yerine gelenler ay ne gobekli kilolu falan demisler arkamdan kizlarda deli misiniz o hamile doguracak yakinda falan demisler cok utanip ozur dilemislerdi bilmiyorduk senide yoruyorduk is icinde olsa falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…