Anlıyorum ama evini benimsemiş ya doktorun dediğini dedim bana inş rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende bugün bismillah deyip başlıcamEvden biraktirmak istemedim eşimin yoğun iş temposu ve duvarların kağıt gibi olmasından dolayı biraz rahatsız apt. Şuan abimdeyim ve ev çoğunlukla boş sürekli Seyehat etmeye de alışkın öyle yadirgama gibi bi sıkıntımız yok o yüzden. İnşallah Canım allah yardımcın olsun
Valla benim iki çocugumda aşırı hareketli öğle yatınca akşam 1 e kadar uyumuyorlar gecede uyanıyorlarfı. İkisini de 1 yaşından sonra yatırmadım.şimdi 9 da uyuyorlar sabah 8 dede kalkıyorlar deliksiz uyuyoruz ama yatmadan önce mutlaka süt içirin çıkıp uyanmasın.Öyle mi dersiniz ? Küçük değil mi ama öğle uykusunu bırakmak için? Gerçi kendi de ne öğlen ne gece uyumak istemiyorum diyor hatta 3. Gün uyutmadım aksama bayıldı
Kendi evlerinde, alısık oldukları duzen İcinde boyle degısımlere kalkısmak gerektiğini okumuştum.Şuan evimden uzaktayım ay sonu dönüyorum dönene kadar geçmezse çocuk doktoruna gidicez teşekkür ederimm
Benim kizimda 2.5 yasinda ve emiyor hic cesaretim yok biraktirmaya6. Güne giriyoruz 2.5 yasindaki kızıma bi cesaretle memeyi biraktirdim. Her zaman memeyle uyurdu öğlen ve akşam bi de akşamdan sabaha kadar.
Öncelikle 2 hafta boyunca söylemiştim "Annecim havalar sıcak olduğu için memeler de bazı yiyecekler gibi bozulacak haberin olsun." Diye.
Sonra bi akşam nar ekşisi sürdüm ve öyle bıraktık ama kızım her uyanisindan sonra sinir krizi geçiriyor. Bi tek dün acaba ayrı yatsam etkisi olur mu diye düşündüm gerçekten gece 12 de yatti (9.30 da yatardı uyku düzeni bu olayda bozuldu) sabah 10 da ilk defa deliksiz uyuyarak kalktı bugün hiç kriz yok çok mutlu oldum. Daha sonra öğle uykusuna yatirdim ve uyandığında tam 15 dakika terör estirdi bacaklarını tirmaliyo kan ter içinde kaliyo çığlık çığlığa bagiriyo sakinlestiremiyorum ve karşılıklı ağlıyoruz.
Napcagımı şaşırdım geçici olup olmadığını bilmiyorum bununla ilgili hiçbir paylaşım göremedim. Başına böyle bişey gelen var mı?
Sesten rahatsız olmasınlar diye bazen sesimi yükseltiyorum ama çocuk bu ve ben rahat olmak istiyorum. Apartmana yazı asicam yarın bununla ilgili.
Bi yerden başlayın ben bisikleti öne sürdüm bi de tadı bozulmuş dedim öyle bi anda kesildi bi de biraktigimdan beri gogusum dolmuyor çok hafif şişlik var ama sönük yine ve ağrı sizi yok demek ki bitmiş sutBenim kizimda 2.5 yasinda ve emiyor hic cesaretim yok biraktirmaya
Yazi asmayin ne var bunda sesinizi yükseltebilirsiniz ev sizin..Cok sacma olur rahatsiz olan olsa gelirdi.6. Güne giriyoruz 2.5 yasindaki kızıma bi cesaretle memeyi biraktirdim. Her zaman memeyle uyurdu öğlen ve akşam bi de akşamdan sabaha kadar.
Öncelikle 2 hafta boyunca söylemiştim "Annecim havalar sıcak olduğu için memeler de bazı yiyecekler gibi bozulacak haberin olsun." Diye.
Sonra bi akşam nar ekşisi sürdüm ve öyle bıraktık ama kızım her uyanisindan sonra sinir krizi geçiriyor. Bi tek dün acaba ayrı yatsam etkisi olur mu diye düşündüm gerçekten gece 12 de yatti (9.30 da yatardı uyku düzeni bu olayda bozuldu) sabah 10 da ilk defa deliksiz uyuyarak kalktı bugün hiç kriz yok çok mutlu oldum. Daha sonra öğle uykusuna yatirdim ve uyandığında tam 15 dakika terör estirdi bacaklarını tirmaliyo kan ter içinde kaliyo çığlık çığlığa bagiriyo sakinlestiremiyorum ve karşılıklı ağlıyoruz.
Napcagımı şaşırdım geçici olup olmadığını bilmiyorum bununla ilgili hiçbir paylaşım göremedim. Başına böyle bişey gelen var mı?
Sesten rahatsız olmasınlar diye bazen sesimi yükseltiyorum ama çocuk bu ve ben rahat olmak istiyorum. Apartmana yazı asicam yarın bununla ilgili.
4 yasina kadar ogle uykusu faydali.Öyle mi dersiniz ? Küçük değil mi ama öğle uykusunu bırakmak için? Gerçi kendi de ne öğlen ne gece uyumak istemiyorum diyor hatta 3. Gün uyutmadım aksama bayıldı
her krizi tuttugunda tekrar sür birşey. bir iki derken istemez belki. ben de ilk cocugumu 2,5 yasına kadar emzirdim. bırakmaya kalktıgımda oglum acıyor diyordum anlamıyordu. ben de salca sürmeyi denemiştim. sürerken de batırdım tabi atleti falan. sonra araya birsey girdi unuttu tekrar istediğinde acarken atletimi gördü dikkatli dikkatli baktı. bak oglun kanamıs dedim. kendisi kapatti bluzumu :) sonradan her istediğinde ama kanamıs derdim. Yalnız benim için de onun için de duygusal olarak kötü oldu tabi. bazen aglıyordum emzirmediğimde kucagım boş kalmış gibi geliyordu. hele o sanki emiyormuş pozisyonu aldıgında kendimi hic tutamazdım6. Güne giriyoruz 2.5 yasindaki kızıma bi cesaretle memeyi biraktirdim. Her zaman memeyle uyurdu öğlen ve akşam bi de akşamdan sabaha kadar.
O zaman ben imdadına yetişeyimArkadaşlar bu dediginizin hepsini zamanında yaptım zaten her yolu denedim olmadı benim için en uygun yöntem ve zaman bu zamandı o yüzden böyle bi yol izledim. Zamanında çok emerdi bi tek o aralarda emmesini biraktirabildim şimdi de bunu. Biraktirma seklimle ilgili bi pişmanlığım keşkem yok olmicakta çünkü yeteri kadar emzirdim her istediğinde verdim kötü muamele asla yapmadım çocuğumu anlıyorum ve her zaman onunla konuşuyorum dinliyorum. Kendini ifade edebiliyor. Bende tadı bozulacak o zaman memeyi birakicaz sonra da okula gidicez okula giden arkadaşların da artık meme emmiyor diye her defasında anlattım iki hafta boyunca . Bu krizlerin normal olduğunu biliyorum ama birinin bana bunun geçici olduğunu söylemesi lazım tek olmadığımı bilmek duymak istiyorum. Tekrar ediyorum amaç tartışma değil yaptığım şey üzerine cocuguma eziyet etmişim gibi yorum yapılmasını istemiyorum. Fikirleriniz için teşekkürler.
Yapmayın lütfen. İç sesiniz birşeylerin yanlış olduğunu söylüyor zaten. 2,5 yaşına kadar çok sevdiği şeyi, tiksindirerek bıraktırmayin.6. Güne giriyoruz 2.5 yasindaki kızıma bi cesaretle memeyi biraktirdim. Her zaman memeyle uyurdu öğlen ve akşam bi de akşamdan sabaha kadar.
Maşallah evladınıza. Benimki ilk günden itibaren istemiyor dokunmuyor bile sorun o değil sorun çok agresif uyanislari ama bugün sanki biraz daha iyi geçti artık kaçta uyuduğuna hiç dikkat etmiyorum şunu bi atlatalım daher krizi tuttugunda tekrar sür birşey. bir iki derken istemez belki. ben de ilk cocugumu 2,5 yasına kadar emzirdim. bırakmaya kalktıgımda oglum acıyor diyordum anlamıyordu. ben de salca sürmeyi denemiştim. sürerken de batırdım tabi atleti falan. sonra araya birsey girdi unuttu tekrar istediğinde acarken atletimi gördü dikkatli dikkatli baktı. bak oglun kanamıs dedim. kendisi kapatti bluzumu :) sonradan her istediğinde ama kanamıs derdim. Yalnız benim için de onun için de duygusal olarak kötü oldu tabi. bazen aglıyordum emzirmediğimde kucagım boş kalmış gibi geliyordu. hele o sanki emiyormuş pozisyonu aldıgında kendimi hic tutamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?