• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memoria lmi alman hastanesi mi?

DuRu@--'-

HAYALİM, AŞKIM VE BEN
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2007
865
1
96
İstanbul
Kızlar Şubat ayında yeniden tüp bebek deneyeceğiz, ama benim kafam hastane seçimi konusunda çok karıştı.Daha düne kadar Alman hastanesi diyordum şimdi birden Memorial hastanesini de araştırmaya başladım.Alman hastanesinde stres azaltmak için akapunktur Memorial'de embrionun tutunma şansını arttıran co-kültür uygulaması var.İki hastaneden birinde tedavi görenler tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürlera.s.

Kızlar Şubat ayında yeniden tüp bebek deneyeceğiz, ama benim kafam hastane seçimi konusunda çok karıştı.Daha düne kadar Alman hastanesi diyordum şimdi birden Memorial hastanesini de araştırmaya başladım.Alman hastanesinde stres azaltmak için akapunktur Memorial'de embrionun tutunma şansını arttıran co-kültür uygulaması var.İki hastaneden birinde tedavi görenler tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürlera.s.
merhaba arkadaşım,bakalım hayırlısı olsun bende orayı düşünüyorum,co kültür,ımsı teknikleri için gelicem,,,,yazışalım,,,,sevgiler

Ben kesinlikle Alman derim.Bahceci internet sitesini gezdim.12. 000 bebek dünyaya getirmişler.Telefonla co culture sordum biz merkezlerimizde denemiyoruz.dediler neden diye sordum gebelik sansını olumlu yönde arttırdığına inanmıyoruz inanmadığımız bir şeyden extra para alamayız dediler.İsterseniz birde siz konuşun ben inandım türkiye de en ssaygın hastane sonuçta

memorial'ın hastası bu kadar olamaz???????paylaşım ne kadar az böylebenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

arkadaşlar merhaba, bende siteye yeni katılanlardanım. 5 yıllık evliyim eşimde sperm şekil bozukluğundan dolayı bizimde tüp bebek yöntemi ile bebek sahibi olabiliceğimiz öğrendik.
bende kararsızım Alman Has.mı? Memorial mi? Memorialda fiyat birazdaha düşük Alman hastahanesine göre ama hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum. burdan fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Merhaba arkadaşlar,bende siteye dün katılanlardanım.Nedeni bilinmeyen kısırlık problemimiz,eşimin spermleri uçuyor.Bende yumurtlama süper fakat sonuç yok yok yok...Üstelik 2 defa da tüp bebek denedim.1.Almandaydı üstelik 16 yumurtadan 11'i de kullanılır haldeydi.Bu kadar sağlıklı yumurtadan kalanları donduramadılar boşa gitti.(Ve ne acı ki 2.denememde yumurtam daha düşük çıktı.)transfer yapılmadan önce motive etme durumları sıfır ve bir his transfer yapılmadan önce olmayacağını hissettim resmen ve orda olmaktan mutsuz oldum.Hemşireler ruh durumunuzdan bi haber öylesine bir ilgilenme.Otomatiğe almışlar biri gidiyor biri geliyor.Diğeri yurtdışında oldu ve yine yok.Şimdi yeni merkez bakıyorum.Yenilikleri kim uyguluyorsa onlara bakıyorum.Bide işin maddi boyutu var.Adamların umurundamı siz ne şartlarla gitmişsiniz oraya.Özel hastaneler inanılmaz acımasız ama özellikle bu konuda mecburuz.hepimize ALLAH sağlıklı,tatlı bebişler versin...Hemde en kısa zamanda.

Merhaba Happytime paylaşımın için teşekkürler, sen hangi tarihte almanda tüp bebek yaptırdın
dokturnun adı neydi neden memnun kalmadın bildirirsen sevinirim

sevgili HAPPYTIME, Brow_ni aramıza hoşgeldiniz
inşallah çabalarımız boşa çıkmaz doğru hastaneyi, doğru doktoru bulup doğru zamanda Allah'ın izniyle bizimde yüzümüz gülecek bizler de alacağız meleklerimizi kucaklarımıza inşallah:Saruboceq:

önümüzde ki hafta bir aksilik çıkmazsa her iki hastaneye gidip görüşme yapmak istiyorum
bakalım neye karar vericezCADIARZU bu aşamada en zoru karar vermek hele bir kere yanıldığımı düşünürsek hayırlısı inşallah görüşme sonrası edinimlerimi sizlerle paylaşırım

canım bende şubatta tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.ant.yaşıyorum ama istanbula gelmeyi düşünüyorum hastane konusunda bende çok kararsızım,kararını banada bildirirsen çok sevinirim..

Duru@ , Esra ve diğer arkadaşlar, bende karar vermiş değilim henüz hastahane için ama yeni yılda 2 hastaheneyle gidip görüşmeyi düşünüyorum. burdan birbirimizle deneyimlerimizi paylaşıyor olmamız çok güzel. Alman hastahanesinde ücretsiz akapunktur yapıldığını öğrendim, daha önce uygulayan varmı? . Daha önce Tüp bebek tedavisi yapan arkadaşlardan ricam nasıl bir protokol uygulanıyor. tedaviye başlarken neler yapılmış paylaşırlarsa sevinirim. Birde Memorialde tedavilerini yaptıran arkadaşlar burda deneyimlerini bizimle paylaşırlarsa sevinirm. :) allah herkesin dileğini kabül etsin

Merhaba Duru ve Browniciğim,
2008 Şubat ayında transferim Alman da gerçekleşti.Benim doktorum,hastanenin içinde veya bahçeçi kliniğinde değildi.Özeldi, fakat bahçeçi ile ortak çalışıyor ve transferlerini hastanede gerçekleştiriyor.Fakat işin en önemli yerleri hastanede oluyor.Örn.Yumurta toplama,sperm dondurma yıkama ve transfer.Doktorum sadece ilaç ve muayene işemlerini muayenehanede gerçekleştirdi.Geri kalan herşey hastahanede idi.Memorial içinde bir tanıdık tedavi oldu.1 yumurta alabildiler,yumurta yoktu ona rağmen hamile kaldı ama düşük yaptı.Aslında birazda şans sanırım bu,sonuçta ben ısınamadım hastaneye veya olmadı diye Alman hastanesine kötü denemez, olanların olmuş işte.Diğer merkezleri bilmem ama size almanda olan bir olayımı daha anlatayım.Transferim bitti odaya falan alımıyorlar.paravanlarla bölünmüş bölmeler var 2,3 kadın girdiğin andan itibaren muhabbet, bence hiç iyi değil.Bir hasta bayan sordu kaç yumurta aldılar işte bende anlatıyorum sayısını falan .Kadın bana demezmi fazla güvenme,benim dördüncü denemem oldu diye.Başımdan aşağı kaynar sular boşaldı.İlk denemem doktorum herşey mükemmel dedi ve ben kadının konuşması ile çöktüm.Ve diğer hastalarda katıldı.kaçıncı yok oluyormuş falan anlatıyorlar.Direkt umutsuzluk.Merkezlerde kesinlikle oda sistemi olmalı.Kimse konuşmasın birbiriyle,morali yüksek tutacak bir yakının yeter zaten yarım saatlik iş.Bizim bir tanıdıkta çok araştırdı.İstanbul tüp bebek merkezi gümüşsuyunda yaptırdı.ilk denemesinde 2 ay önce ikizlerine kavuştu.Ben orayada bakacağım,3.denemem için.Allah hepimizin dileklerini kabul etsin.Çok zor işler bunlar gerçekten yaşayan bilir.Umarım müjdeli haberlerle forumumuza devam ederiz.

Happytime arkadaşım yazdıkların için çok teşekkür ederim. şimdi karışık olan kafam dahada karıştı. Valla hangi hastahaneye güvenicez bilmiyorum. zaten maddi olarak çok pahalı hiç düşünmüyorlarmı bu anneler ne kadar çok çocuk sahibi olmak istiyorlar binbir zorluklarla buralara geliyorlar, Benim alman hastahanesini seçmemim bir sebebide bana çok yakın olmasıydı, Happytime arkadaşım gümüşsuyundaki yerin ismi İstanbul Tüp Bebek Merkezimi ?

Happytime arkadaşım yazdıkların için çok teşekkür ederim. şimdi karışık olan kafam dahada karıştı. Valla hangi hastahaneye güvenicez bilmiyorum. zaten maddi olarak çok pahalı hiç düşünmüyorlarmı bu anneler ne kadar çok çocuk sahibi olmak istiyorlar binbir zorluklarla buralara geliyorlar, Benim alman hastahanesini seçmemim bir sebebide bana çok yakın olmasıydı, Happytime arkadaşım gümüşsuyundaki yerin ismi İstanbul Tüp Bebek Merkezimi ?

Evet Browniciğim,

İstanbul Tüp bebek merkezi bende eskiden önünden geçerdim,oraya çok yakın bir yerde çalışıyordum ve hep düşünürdüm insanlar burada ümit arıyorlar diye,başıma geldi.Alman için bende sevinmiştim bana da yakın diye evim beşiktaşta olmadı, umut dünyası kıbrıslarda da denedik yine olmadı,artık Allah kerim diyorum.İnan bende seninle aynı durumdayım yer konusunda ama sen Almanı da diğerlerini de iyice incele,ben deneyimlerimi paylaştım.İster istemez etkilenir insanlar birbirlerinden ama iyi incele yine paylaşalım bilgilerimizi, işin içine birde maddiyat giriyor,bu kriz ortamında inan nasıl olacak birde onun derdini yaşıyorum ama çok istiyorum anne olmayı.15 yıl içtiğim sigarayı bıraktım,belki işe yarar soğan suları offf daha neler yapıcam bakalım.Yeter ki olsunda.Ama dediğim gibi benim olmadı,bebeği olan bir sürü insan var o hastanelerde.Bu sefer doktorlardan isteyeceğim tek şey var.çıkan tüm yenilikleri üzerimde deneyin ve transferi öyle yapın hiç birşey içimde kalmasın.gen tarama lazerle çizme artık aklıma gelmeyen ne varsa,çünkü hem manevi hemde maddi çöküş her deneme,adamlara ne olucak ki 2 ay sonra yine deneriz diyor.Bedava ,bende koç'un kızıyım ya..Yine haberdar edelim bu hastaneler konusunda birbirimizi en gelişmiş merkez neresiyse toplu transfer günü düzenleriz...:emir_bebek:

Sevgil arkadaşım happtıme bence sen hastaneleri karıştırıyorsun.Alman hastanesi bahceci grubunun embriyoloji lab. kimse dışarıdan kullanamaz.Ben doktorumdan rica etmiştim kesinlikle izin vermediler.Lütfen doktorunun ismini yazarmısın.Benim için önemli çünki ben param olmadığı için Almana gidememiştim Almanın lab. ne kadar ii olduğunu herkes biliyor.Bana kullandırmadılar sana nasıl kullandırdılar merak ettim

Sevgili Esin
Yumurtamın toplandığı ve transferimin yapıldığı hastaneyi başka neresi ile karıştırabilirim ki :)
Dr.Levent konur.Ayrıca bana özel yapılan bir işlem değil,dr'un tüm hastalarının transferleri orada yapılıyor.

Sevgili arkadaşlar bende yeni üyeyim. Yazdıklarınızı dikkatle okudum.hepinize birden ortak cevap vereyim.bir kere nasip kısmet işi.allah kaderimize yazdıysa inşallah hepimiz anne olucaz.ama tabiki tedbiride alden bırakmamak gerekiyor. Ben 1. Denememi prof.dr hasan serdaroğlu ist cerrahi has. Yaptırdım.sonuç negatif.ama doktorumu suçlayamam çünkü herşey iyiydi.şimdi de memorialde yaptırdım.oranın çalışması daha koordinasyonlu.ve tüp bebek konusunda semra kahraman ilkleri deneyen bir prof.(ilk mikro enj. Ko kültür vs.) ko kültür %30 başarıyı etkiliyor. Labaratuvarı çok üstün.yatak odaları süper.hizmet gayet iyi.ama öyle özel ilgi çok beklemeyin zaten çok yoğunlar.merhaba-karşılığında bir merhaba o kadar.fazlası yok.ama bahçeci-alman-umut üçüde ortak zaten onlarda işin uzmanı.bu merkezlerden yüzü gülen de var.allah birdaha yüzlerini göstermesin diyen de var.sizin gibi aynı araştırmayı bande yaptım.site site gezdim hep yorumları okudum.kime neye inanacağımı şaşırdım.hatta memorial hakkında yazılanları okuyunca dünyam altüst oldu.bazılarıda adı sanı çok duyulmamış hastenelerde yaptırmış ve hamileler hemde 2000-3000tl gibi komik rakamlara.allahtan başka kimseye güvenmiyorum.moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.taransfer sonucum 29 aralıkta belli olacak.zaman geçmek bilmiyor. Herkese bol şanslar arkadaşlar

Sevgil arkadaşım happtıme bence sen hastaneleri karıştırıyorsun.Alman hastanesi bahceci grubunun embriyoloji lab. kimse dışarıdan kullanamaz.Ben doktorumdan rica etmiştim kesinlikle izin vermediler.Lütfen doktorunun ismini yazarmısın.Benim için önemli çünki ben param olmadığı için Almana gidememiştim Almanın lab. ne kadar ii olduğunu herkes biliyor.Bana kullandırmadılar sana nasıl kullandırdılar merak ettim

esin arkadaş merhaba, a.s sen hangi hastahanede tedavi oluyorsun hangi aşamadasın

Sevgili arkadaşlar bende yeni üyeyim. Yazdıklarınızı dikkatle okudum.hepinize birden ortak cevap vereyim.bir kere nasip kısmet işi.allah kaderimize yazdıysa inşallah hepimiz anne olucaz.ama tabiki tedbiride alden bırakmamak gerekiyor. Ben 1. Denememi prof.dr hasan serdaroğlu ist cerrahi has. Yaptırdım.sonuç negatif.ama doktorumu suçlayamam çünkü herşey iyiydi.şimdi de memorialde yaptırdım.oranın çalışması daha koordinasyonlu.ve tüp bebek konusunda semra kahraman ilkleri deneyen bir prof.(ilk mikro enj. Ko kültür vs.) ko kültür %30 başarıyı etkiliyor. Labaratuvarı çok üstün.yatak odaları süper.hizmet gayet iyi.ama öyle özel ilgi çok beklemeyin zaten çok yoğunlar.merhaba-karşılığında bir merhaba o kadar.fazlası yok.ama bahçeci-alman-umut üçüde ortak zaten onlarda işin uzmanı.bu merkezlerden yüzü gülen de var.allah birdaha yüzlerini göstermesin diyen de var.sizin gibi aynı araştırmayı bande yaptım.site site gezdim hep yorumları okudum.kime neye inanacağımı şaşırdım.hatta memorial hakkında yazılanları okuyunca dünyam altüst oldu.bazılarıda adı sanı çok duyulmamış hastenelerde yaptırmış ve hamileler hemde 2000-3000tl gibi komik rakamlara.allahtan başka kimseye güvenmiyorum.moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.taransfer sonucum 29 aralıkta belli olacak.zaman geçmek bilmiyor. Herkese bol şanslar arkadaşlar

Arkadaşım ,
İnşallah hayırlı haberler alırsın,lütfen bizimle de mutluluğunu paylaş,içimden bir his olumlu haber alacakmışsın diye söylüyor.

Back
X