Merhaba Duru ve Browniciğim,
2008 Şubat ayında transferim Alman da gerçekleşti.Benim doktorum,hastanenin içinde veya bahçeçi kliniğinde değildi.Özeldi, fakat bahçeçi ile ortak çalışıyor ve transferlerini hastanede gerçekleştiriyor.Fakat işin en önemli yerleri hastanede oluyor.Örn.Yumurta toplama,sperm dondurma yıkama ve transfer.Doktorum sadece ilaç ve muayene işemlerini muayenehanede gerçekleştirdi.Geri kalan herşey hastahanede idi.Memorial içinde bir tanıdık tedavi oldu.1 yumurta alabildiler,yumurta yoktu ona rağmen hamile kaldı ama düşük yaptı.Aslında birazda şans sanırım bu,sonuçta ben ısınamadım hastaneye veya olmadı diye Alman hastanesine kötü denemez, olanların olmuş işte.Diğer merkezleri bilmem ama size almanda olan bir olayımı daha anlatayım.Transferim bitti odaya falan alımıyorlar.paravanlarla bölünmüş bölmeler var 2,3 kadın girdiğin andan itibaren muhabbet, bence hiç iyi değil.Bir hasta bayan sordu kaç yumurta aldılar işte bende anlatıyorum sayısını falan .Kadın bana demezmi fazla güvenme,benim dördüncü denemem oldu diye.Başımdan aşağı kaynar sular boşaldı.İlk denemem doktorum herşey mükemmel dedi ve ben kadının konuşması ile çöktüm.Ve diğer hastalarda katıldı.kaçıncı yok oluyormuş falan anlatıyorlar.Direkt umutsuzluk.Merkezlerde kesinlikle oda sistemi olmalı.Kimse konuşmasın birbiriyle,morali yüksek tutacak bir yakının yeter zaten yarım saatlik iş.Bizim bir tanıdıkta çok araştırdı.İstanbul tüp bebek merkezi gümüşsuyunda yaptırdı.ilk denemesinde 2 ay önce ikizlerine kavuştu.Ben orayada bakacağım,3.denemem için.Allah hepimizin dileklerini kabul etsin.Çok zor işler bunlar gerçekten yaşayan bilir.Umarım müjdeli haberlerle forumumuza devam ederiz.