Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Arkadaşlar,
Şubat, Mart gibi denemeye karar verdim artık,daha önce de yazmıştım,2 başarısız denemeden sonra,ben çok korkar oldum,hep erteliyorum şu zaman bu zaman diyerek.Eşimden ayrılmayı bile düşündüm,gitsin başkası ile evlensin, niye benle ömür tüketsin diye.Allahtan çok seviyoruz birbirimizi,eşim olmazsada olmasın artık bırak dedi.Ama ben kendimi yiyorum işte.Sanki onun hayatını çalıyormuşum gibi geliyor.Öffff psikoloji sıfır,daha önceki deneyimleri zaten diğer sayfalarda paylaştık.Bu sefer Memorial da deneyeceğim.Tek derdim zamanı geçen yılda şubat ve nisanda yapılmıştı.Aynı dönemler uğursuzluk getirecek gibi geliyor.Mayıs mı olsa ne?Ayrıca az önce yeni eklenmiş Maya tüp bebek Ankara gördüm.sizce oralara gitmeye değermi![]()
Merhaba Arkadaşlar,
Epeydir giremedim,bende mart başı gibi 1 deneme daha yapacağım ama memorial olamadı neden derseniz,tanıdık bir doktora gidiyoruz bu seferde,eşim ısrar etti,olmazsa memorial dedi,mecburen uydum ona,dr. adı vermeyeceğim size,kafanız karışmasın yeterince karışıyoruz zaten.Sonuçta bu alanda Alman mı ? Memorial mı? cevabını arıyoruz.Ben olmazsa kesin memorial,olursa dr.'un adını bildireceğim size.
senin için hayırlı ve sevindirecek olan olsun,,,,eski bir laf vardır bizlere çok uyuyor,,BİNDİK BİR ALAMETE GİDİYORUZ KIYAMETE,,,,,bakalım ne olacak?????benim kalbim rahat,allah sanada nasip etsin güven veren ellere düşersin inşallah
Sağol monetacığım,hepimiz için hayırlısını diliyorum,kendim için dua ederken,kendim gibi umutla bekleyen arkadaşlarımı da unutmuyorum.İnşallah dediğin gibi güvenli ellere denk geliriz.Bakalım,şubat başı regl olacağım,ilaçlar ve mart başı olur herhalde transfer,sakin ol diyorum kendime, yine heyecan var 3.olacak ama bu heyecana alışılmıyor işte.Allahım,artık bizim heyecanımız doğum heyecanlarımız olsun LÜTFENNNNNNN![]()
merhaba arkadaşlar bende memorialde bu ay tedavi gördüm.doktorum hale hanımdı.çok memnun kaldım hastaneden.insana güven veriyorlar.transferim 15 inde oldu.nasipse 27 sinde test gününü bekliyoruz.Rabbim herkesin yüzünü güdürsün inşallah
inşallah hamilesindir canım Allah tamamına erdirsin :ecrin_bebek:
duru cum sesin soluğun çıkmıyor????????küsmüyüüüzzzz:çok üzgünüm:
arkadaşlar bizim sorunumuz morfoloji.şubat adetim gelince tedaviye başlayacağız.iğne tedavisi denizli tıpta yumoş toplama ve transfer memorial de olacak.denizli tıptaki doktorla ortak çalışıyorlarmış.eşim de doktorumuza güvenelim ve hiç araştırma yapıp kafanı karıştırma diyor.galiba haklı.moral, gönül rahatlığı önemli olan bu işte.şubatta memorialdeyizkısmetse...
arkadaşlar kalbinizi güzel tutun ilk önce içinizde inanın olacağına!.....SEVGİLER
canım bende şubatta tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.ant.yaşıyorum ama istanbula gelmeyi düşünüyorum hastane konusunda bende çok kararsızım,kararını banada bildirirsen çok sevinirim..