• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memoria lmi alman hastanesi mi?

memorial ve Alman hastanesi dahil 5 hastane gezdim 6 yıl önce. memorial ı seçtim çünkü semra kahraman bana çok güven verdi. ölede oldu 5 yaşında bir kızım var. ikinciyi düşünüyoruz kızım kardeş istiyor. yine memorial olur sanırım.

Merhaba Arkadaşlar,

Şubat, Mart gibi denemeye karar verdim artık,daha önce de yazmıştım,2 başarısız denemeden sonra,ben çok korkar oldum,hep erteliyorum şu zaman bu zaman diyerek.Eşimden ayrılmayı bile düşündüm,gitsin başkası ile evlensin, niye benle ömür tüketsin diye.Allahtan çok seviyoruz birbirimizi,eşim olmazsada olmasın artık bırak dedi.Ama ben kendimi yiyorum işte.Sanki onun hayatını çalıyormuşum gibi geliyor.Öffff psikoloji sıfır,daha önceki deneyimleri zaten diğer sayfalarda paylaştık.Bu sefer Memorial da deneyeceğim.Tek derdim zamanı geçen yılda şubat ve nisanda yapılmıştı.Aynı dönemler uğursuzluk getirecek gibi geliyor.Mayıs mı olsa ne?Ayrıca az önce yeni eklenmiş Maya tüp bebek Ankara gördüm.sizce oralara gitmeye değermi :(

merhaba happytime ,,hepimiz aynı durumdayız canım (kafalar karışık,, güven sıfır)istanbul tercihin bence çok doğru ve yerinde bir karar,,,,ben ankarada yım,,ama istanbul a gidicem hayırlısı olsun canım,,,çocuk için antartika ya bile gidiliryerimseniben

Merhaba Arkadaşlar,

Epeydir giremedim,bende mart başı gibi 1 deneme daha yapacağım ama memorial olamadı neden derseniz,tanıdık bir doktora gidiyoruz bu seferde,eşim ısrar etti,olmazsa memorial dedi,mecburen uydum ona,dr. adı vermeyeceğim size,kafanız karışmasın yeterince karışıyoruz zaten.Sonuçta bu alanda Alman mı ? Memorial mı? cevabını arıyoruz.Ben olmazsa kesin memorial,olursa dr.'un adını bildireceğim size.

Merhaba Arkadaşlar,

Epeydir giremedim,bende mart başı gibi 1 deneme daha yapacağım ama memorial olamadı neden derseniz,tanıdık bir doktora gidiyoruz bu seferde,eşim ısrar etti,olmazsa memorial dedi,mecburen uydum ona,dr. adı vermeyeceğim size,kafanız karışmasın yeterince karışıyoruz zaten.Sonuçta bu alanda Alman mı ? Memorial mı? cevabını arıyoruz.Ben olmazsa kesin memorial,olursa dr.'un adını bildireceğim size.

senin için hayırlı ve sevindirecek olan olsun,,,,eski bir laf vardır bizlere çok uyuyor,,BİNDİK BİR ALAMETE GİDİYORUZ KIYAMETE,,,,,bakalım ne olacak?????benim kalbim rahat,allah sanada nasip etsin güven veren ellere düşersin inşallah

senin için hayırlı ve sevindirecek olan olsun,,,,eski bir laf vardır bizlere çok uyuyor,,BİNDİK BİR ALAMETE GİDİYORUZ KIYAMETE,,,,,bakalım ne olacak?????benim kalbim rahat,allah sanada nasip etsin güven veren ellere düşersin inşallah

Sağol monetacığım,hepimiz için hayırlısını diliyorum,kendim için dua ederken,kendim gibi umutla bekleyen arkadaşlarımı da unutmuyorum.İnşallah dediğin gibi güvenli ellere denk geliriz.Bakalım,şubat başı regl olacağım,ilaçlar ve mart başı olur herhalde transfer,sakin ol diyorum kendime, yine heyecan var 3.olacak ama bu heyecana alışılmıyor işte.Allahım,artık bizim heyecanımız doğum heyecanlarımız olsun LÜTFENNNNNNN:emir_bebek:

Sağol monetacığım,hepimiz için hayırlısını diliyorum,kendim için dua ederken,kendim gibi umutla bekleyen arkadaşlarımı da unutmuyorum.İnşallah dediğin gibi güvenli ellere denk geliriz.Bakalım,şubat başı regl olacağım,ilaçlar ve mart başı olur herhalde transfer,sakin ol diyorum kendime, yine heyecan var 3.olacak ama bu heyecana alışılmıyor işte.Allahım,artık bizim heyecanımız doğum heyecanlarımız olsun LÜTFENNNNNNN:emir_bebek:

alışmak imkansız sanırım alışmayalım zaten son olsun bu bizim için hepimiz hamile kalalım :CüvCüv:
inşallah canım doğum heyacanımızı paylaşmak için de topic açar beraber kutlarız:teytey:

merhaba arkadaşlar bende memorialde bu ay tedavi gördüm.doktorum hale hanımdı.çok memnun kaldım hastaneden.insana güven veriyorlar.transferim 15 inde oldu.nasipse 27 sinde test gününü bekliyoruz.Rabbim herkesin yüzünü güdürsün inşallah

merhaba arkadaşlar bende memorialde bu ay tedavi gördüm.doktorum hale hanımdı.çok memnun kaldım hastaneden.insana güven veriyorlar.transferim 15 inde oldu.nasipse 27 sinde test gününü bekliyoruz.Rabbim herkesin yüzünü güdürsün inşallah

inşallah hamilesindir canım Allah tamamına erdirsin :ecrin_bebek:

arkadaşlar bizim sorunumuz morfoloji.şubat adetim gelince tedaviye başlayacağız.iğne tedavisi denizli tıpta yumoş toplama ve transfer memorial de olacak.denizli tıptaki doktorla ortak çalışıyorlarmış.eşim de doktorumuza güvenelim ve hiç araştırma yapıp kafanı karıştırma diyor.galiba haklı.moral, gönül rahatlığı önemli olan bu işte.şubatta memorialdeyizkısmetse...

arkadaşlar bizim sorunumuz morfoloji.şubat adetim gelince tedaviye başlayacağız.iğne tedavisi denizli tıpta yumoş toplama ve transfer memorial de olacak.denizli tıptaki doktorla ortak çalışıyorlarmış.eşim de doktorumuza güvenelim ve hiç araştırma yapıp kafanı karıştırma diyor.galiba haklı.moral, gönül rahatlığı önemli olan bu işte.şubatta memorialdeyizkısmetse...

canım hayırlı olsun şimdiden tedavin.inşallah sonuna kadar herşey güzel gider.memorial güzel bir hastane bende orda yaptırdım sonuç bekliyorum

arkadaşlar kalbinizi güzel tutun ilk önce içinizde inanın olacağına!.....SEVGİLER

haklısın moneta'm evet önce stresten arınmak ve bebeğinin olacağına inanmak lazım pozitif düşünce çok önemli gerisi Allah kerim :CüvCüv:olucaz hepimiz inşallah şutarafagitti

canım bende şubatta tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.ant.yaşıyorum ama istanbula gelmeyi düşünüyorum hastane konusunda bende çok kararsızım,kararını banada bildirirsen çok sevinirim..

bende arkadaşim şubatta memorıalde yaptırmayı düşünüyorum ama yınede karasızım ve 2 hst arasında kaldım acıbadem ve memorıal benide haberdar edersen sevinirim bende mersii-nden gitmeyi düşünüyorum ama karrasızlık işte
insan ınt araştırıyor ve hepssi kati % oranlar veriyor bunun karşiliginda insan karasız kalıyor

arkadaşlar bende bir öneride bulunmak istiyorum belki şans belki doktor ama benim görümcem 20 yıllık evliydi ve son 10 yıldır cocuk istiyolardı ve gitmedikleri yer kalmamıştı. sorunları eşinin sperm sayısının az kendisininde kaliteli yumurta üretememesiydi. sonunda Amerikan hastanesinde Dr. Kayhan Yakın a başvurdular ve şuanda tam bir aylık kızları DURU kucaklarında...görümcemin çocuk sahibi olma olasılığı %10 idi sadece...umarım size bir fikir sunmuşumdur...
sevgiler...

Back
X