Histeroskopi film değildir. Vajinadan kamerayla detaylı bakma işlemi. HSG çektireceksin sanırım. Bence imkanın varsa bulunduğun şehirde çektir. Memorial bu konularda baya pahalı. Merak ettim niye film çektiriyorsun? Tüp bebeğe başlamaya karar vermişsin sanırım niye hsg düşündünüz? İlk önce gidip memorialde doktorunla konuş bence filme ihtiyaç duyulmayabilir. Bu arada iyi bir merkez tercih etmişsin. Benim doktorum Güvenç beydi çok tatlı bir insan ve ilgili. Bol şans.
:gitme:BEBEK İSTİYORUZ nerdesin desteğe ihtiyacım var...bu gün doktora gittim bebeğin karnında kistik kitle var dedi ve çapaya sevk etti...doğru düzgün bişey de anlatmadı sorularınızın yanıtı çapada dedi...
bu konuda bilgisi olan varmı,varsa bana bişeyler söyleyin lütfen ne yapıcam ne hissedicem şaşırdım...ikili test normal çıkmıştı şimdi niye böyle bişey oldu ki...kromozomal bişey olabilirmiş ve gebeliği sonlandırmak gerekebilirmiş...:gitme:
11. gün değerim 11 çıktı ne yazıkki(. Doktor pazartesi tekrarla dedi ama umudum yok hiç. Kısmet değilmiş bebeğimize kavuşmamız .
:gitme:BEBEK İSTİYORUZ nerdesin desteğe ihtiyacım var...bu gün doktora gittim bebeğin karnında kistik kitle var dedi ve çapaya sevk etti...doğru düzgün bişey de anlatmadı sorularınızın yanıtı çapada dedi...
bu konuda bilgisi olan varmı,varsa bana bişeyler söyleyin lütfen ne yapıcam ne hissedicem şaşırdım...ikili test normal çıkmıştı şimdi niye böyle bişey oldu ki...kromozomal bişey olabilirmiş ve gebeliği sonlandırmak gerekebilirmiş...:gitme:
11. gün değerim 11 çıktı ne yazıkki(. Doktor pazartesi tekrarla dedi ama umudum yok hiç. Kısmet değilmiş bebeğimize kavuşmamız .
DAGLAR amin canım,ilgin için çok teşekkür ederim...
BAHARNAZ sağol canım...rıza madazlı cerrahpaşadaymış,çapada alkan yıldırım ve recep has varmış...recep beyi çok tavsiye ediyolar ama hastaneyi bırakıp muaynehaneye geçmiş...eğer çapadan randevu almakta zorlanırsak ki biraz zor uzun süre sonraya veriyolar o zaman gidicez muaynehanesinde görüşücez...bu belirsizlik çok zor...dün resmen kestirip attı doktor ne ilaçlarına devam et dedi ne de durumla ilgili bi yorum yaptı...kafayı yicem hala kabullenemedim yanlış gördü hiçbişey çıkmıcak diyorum beynim yok sayma mekanizmasını devreye soktu resmen...
DAGLAR amin canım,ilgin için çok teşekkür ederim...
BAHARNAZ sağol canım...rıza madazlı cerrahpaşadaymış,çapada alkan yıldırım ve recep has varmış...recep beyi çok tavsiye ediyolar ama hastaneyi bırakıp muaynehaneye geçmiş...eğer çapadan randevu almakta zorlanırsak ki biraz zor uzun süre sonraya veriyolar o zaman gidicez muaynehanesinde görüşücez...bu belirsizlik çok zor...dün resmen kestirip attı doktor ne ilaçlarına devam et dedi ne de durumla ilgili bi yorum yaptı...kafayı yicem hala kabullenemedim yanlış gördü hiçbişey çıkmıcak diyorum beynim yok sayma mekanizmasını devreye soktu resmen...
bu gün çapayı aradım randevu almak için ve sıkı durun tam 1 ay sonraya 8 ekime verdiler...üstelik problemin ne olduğunu da söyledim...onlar için o kadar basit bi durum ki senin ne hissettiğin önemli değil...profesörlerin muaynehanelerini aradım 2. düzey ultrasonla bakıcaklarmış ve ücretleri 400 liradan başlıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?