çapada muayne olmadık sadece bi uzman doktor vardı profesörler kongreye gitmişler 1 ekimde gelceklermiş bizde o gün gidicez saat birde randevu ayarladılar...bu arada başka kadın doğum uzmanlarına muayne oldum bişey görmediler biraz rahatladım açıkçası,gittiğim doktorlar cinsiyetini de söylediler kızmış yani kist var diyen doktor erkek demişti yani cinsiyetini bile yanlış görmüş belki kitliyide yanlış görmüştür...
merabalar .3. tüp bebek denemesi için memoriali düşünüyoruz.randevu aldım semra hanımdan.ücreti biraz fazla geldi .tüp bebek tedavisinde düşülüyormu bu ilk muayene
kızlar olumsuz sonuç aldıktan sonra hastaneden arayıp görüşme için çağrıldınız Mı?
merabalar .3. tüp bebek denemesi için memoriali düşünüyoruz.randevu aldım semra hanımdan.ücreti biraz fazla geldi .tüp bebek tedavisinde düşülüyormu bu ilk muayene
efsa bebisinide kendinide uzme insallah birsey cikmiycak...sana bu sorunu soyleyen Seval hnm mi?
Ben Düzce de oturuyorum. Olumsuz sonuç aldıktan sonra doktorum aradı ve baya konuştuk. Moral vermeye çalıştı, ne yapmayı planladığımızı sordu, nelerden dolayı olumsuz olabileceğini anlattı. Düzce de oturduğum için çağırılmadım.
kızlar merhaba ben birşey sormak istiyorum memorialade ofis histereskopinin fiyatı nedir bilen var mı acaba histereskopi çektirmem gerek eğer çok pahalıysa başka bir yerde çektireyim diyorum yaşadığım ilde çekilmiyor yakın başka bir ile giderim diyorum eğer çok çok pahalı değilse gelmişken memorialde çektireyim bilgisi olan var mı
Kızlar selam
Nasılsınız? ne zamandır uğrayamadım ama okuyabildiğim kadarı ile okudum yazılanları..
Efsa nasılsın? bebişte bir problem yoktur umarım, sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.. ne kadar oldu?
Mehtaperkan, umarım en doğru zamanda sağlıkla bebişine kavuşursun.. biliyorum zor, ama sabır ve zaman en büyük ilaç oluyor..kendine iyi bak
şu an tedavide olan var mı kızlar?
buarada sonuçtan sonra hastane ilgilenmedi pek benimle, ben bir kaç jkez arayıp birşeyler sordum, olumlu ya da olumsuz sonuç alınca sonradan sizi aradılar mı?
Benim drum Nur hndı ilk muayenede 215 ödedik düşülmedi canım. ama sonra tedaviye kadar 1 kez daha ara muayene etmişti ücret ödemedik.
teşekkür ederim cevap için.herkese rabbim gönlüne göre hayırlı evlat vermesi dileğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?