Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Kızlar nerelerdesiniz? Merak ettim sizleri.
bh hastaneye gittin mi canım?
kekyiyelim sen ne yaptın güzelim?

selam canlarım

ben iş yerindeyim bugün. tabi bütün bir haftanın işi , maili birikmiş sabahtan beri onlarla boğuşuyorum.bir yandan iyi oldu çünkü bu tek çizgi stresini hala atamadım. elim ayağım tutmuyor o kadar heyecanlıyım, stresliyim anlatamam.
ama paşa paşa yarını bekliycem başka çarem yok çok korkuyorum

Kolay gelsin canım. Ne zaman bitiyor mesai? Sakin ol tamam mı... Herşey bizler için unutma sakın. Negatif çıkarsa çok üzüleceksin biliyorum, ben transferim olmadığı halde günlerce ağladım ama bir zaman sonra alıştırdım kendimi. Bunda da benim göremediğim bir hayır elbet var dedim. Rabbim bizler için en iyisini bilir. İçini ferah tut olur mu?

Son düzenleme:
bhcim güzel haberlerini bekliyoruz.

kızlarr 165 çıktı değerim çok şükür 2 gün sonra tekrar tahlil istedi betül hanım.ama şimdilik iyiymiş değerlerim.darısı başınıza kızlar.kekyiyelim yarın bizi merakta bırakma sakın sabah kalkıp ilk iş internetşn başına oturucam hayırlı haberlerle dön inşallah arkadaşım

Maşallah canım Rabbim tamamına erdirir inşallah... Senin bu pozitif sonucu görünce hemen tedaviye başlayasım geldi ama ertelemek zorundayım İlk 12 hafta takip edecekler demişsin. Kontrollere oraya mı gideceksin? Bir de Nur Hanım mı yapacak takibini yoksa ekipten başka doktorlar mı? Nur Hanım'ı da o kadar özledim ki :)

Amin inşaallah... İlk denememi yaparkenki heyecanım geldi aklıma sonra uğradığım hayal kırrıklığı... Ama toparladım kendimi çok şükür. Zaman zaman bunalım takılsam da daha iyi olmaya ve 2.denemem için moral depolamaya çalışıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

moralini yüksek tut canım benim de 3 aşılama başarısızdı nasıl bi duygu olduunu çok iyi biliyorum benim de atlatmam çok uzun sürdü ama geçti o zamanlar.hatta bundan bile çok umutlu değildim.yokmuş gibi geliyodu ama tuttu çok şükür.allah kısmet ederse sende yaşıycaksın moralini bozma.içini ferah tut

İnşaallah canım...

kekyiyelim nerdesinnn çok merak ediyorum hadi ver güzel haberlerini

Ben de çok merak ettim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…